-
Hmm DA2 přeskočím a počkám si na zaklínače nemusím hrát všechno *5*
-
DAO jsem dohrál několikrát a mám ji zařazenou v top hrách, ale DA2 si nejspíš nekoupím. Podle zatím dostupných informací a náznaků to vypadá na typickou rychlokvašku tj. trochu oprášíme ten příšernej engine z 1, hru výrazně zkrátíme (prostor pro DLC, už ohlásili 3 rozsáhlejší *5* ), zaměříme se HLAVNĚ na konzole = zjednoduššíme ovládání a obtížnost (masy si stěžovaly *11* ), očešeme rpg prvky na nezbytné minimum a hlavně přidáme AKCI.. víc akce. Na Bioware bych nespoléhal, protože pod taktovkou EA seká hry jak Baťa cvičky, jen za poslední rok: Mass efect 2 a chystá se 3, DAO , datadisk Awakening, DLC, Star wars .... ono se to někde musí projevit. Navíc nebude česká lokalizace a "nová" grafika mně přijde snad horší než v DAO. Takže si počkám na DA3, kde snad budou napravovat chyby z DA2 *2*
-
-
Prostě z toho bude hra pro amíky, no :D
-
-
Prostě jste ignoranti bez špetky rozumu.
-
-
-
tak zaklinace mam predobjednanyho..doufam ze da2 bude tak dobry jak da:origins
-
to jako by jsi řekl že BG2 je Advetura která má něco společného z RPG systémem BG
-
pokud si vzpomínám tohle přesně říkali lidi O DA:O "že to bude průser a podobné pičoviny"
ve hře nemusí být každá postava ideálem krásy, spíše jí to dodává na autenticitě...a takovéto názory si strč do prdele...řekni my jedinou hru kterou Bioware kdy zkazilo?... -
-
podstate bioware ma vsechny hry velive zabavne jako napr. neverwinter nights,jade empire ,da:origins,mass effect,jedina ktera me nebavila je mass effect 2,to bylo podle me jen strileni,strileni a strileni .peace!
-
-
Fakt by mne zajimalo co byl podle tebe Mass Effect 1 :-D
-
jedine co bylo na ME2 jine byl zjednodušený systém dovedností a zlepšená akční čášt
-
-
věř my já mám nos na dobré hry DA2 a Zalkínač 2 Budou pecky
-
ja se nebudu hadat,, je to muj subjektivni nazor a nikomu ho nenutim
-
-
-
-
jeziz takova ohyzda,,,da2 bude pruser!!
-
-
Takže, aby DA2 byla skvělá hra, tak tam musejí být polonahé topmodelky?
-
-
ne polonahy ale nahý *1* uplně až na bobra *5*
-
Spiš jde o to, že nevypada buhví jak originalně..když už je to jedna z hlavnich postav, tak by měla mít nějaký vyditelný, zajímavý rys. Ale tohle vypadá jak nějaký vesnický NPCčko.
-
-
Me to pripomina Stena v suknich...
-
-
da2 bude pruses!! neni konstatovano kvuli te rytirce mysce ale celkove z principu teto hry! i tak verim ze hra ziska kladne recenze jako mass effect 2 ktery bylo zvoleno rpg 2010 a pritom to rpg neni.
-
-
co to teda je?
-
-
strilecka z pohledu treti osoby ktera zavadila o rpg system z mass effect 1
-
-
Ty jsi teda fakt chytrák :-D Schválně mi řekni tvoji definici RPG, dost by mne to zajímalo...
-
idiot
-
-
-
-
-