-
Enemy Infestation nebo Abomination remake !!! ... Bych nejraděj :(
-
Další RESI bych si přál, ALE trosku pochybuju. To je taková moje předvídavost...třeba se pletu, fakt moc rád bych...Uvidíme.
Řeknu jen...Snad ano...
JEN AT TO NENI TUPA STRILECKA...Bud navrat ke kořenum Resident Evil 1,2,3 nebo ve stylu 4,5 který jsem zkousl, ale fakt ne Racoon City... to mi prijde jako coop CoD ve stylu zombie. -
Doufám že to bude už konečně ve městě ty poslední díly byly vo hou*...
-
Left for Dead 3 :)
-
Jóóó, to už tady bylo a dokonce i s údajným trailerem. Capcom si sice bokem šulí i inserted evil kampaň v rámci Operation raccoon city, ale nechce se mi věřit, že by se najednou rozparádili s dalším oznámením a ještě ke všemu s dalším Resim. Ať už zítra má bafnout cokoliv, rozhodně to nebude Resident evil. O tom pochybuju.
-
-
resident evil stranka na facebooku hlasi "Get ready. Tomorrow, Evil Goes Global." a to sa jedna o stranku filmovej casti RE....takze bud pojde o novu hru RE6, alebo nieco konkretnejsie o Damnation, popripade Retribution.....
-
-
Ano přesně, ve filmové části k Retribution. Pochybuju, že by panáček měl info o něčem, co se chystá k samotné hře nebo k CGI filmu od Capcomu. Když už tak to nejspíše bude nějaká srandička k Retribution, ale přiznejme si, že další chaos snímek od Andersona nás v rámci Biohazardu zajímá co nejméně. A v rámci Damnation se mi nechce věřit, že by kolem něho Capcom tak šaškoval i v případě představení nového traileru. Možná se pletu, ale celá reklama mi přijde dost mimo smysl RE, abych se mohl domnívat že s ním má mít hra, případně film něco společnýho. Ale uvidíme, jestli se dneska nic neobjeví, potom to je jen výstřel do prázdna.
-
-