Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stephano

    Velká gratulace Larianům. HL jsem začal hrát ještě před vydáním (4 dny před launchem díky specíální edici), bavil jsem se. Bylo to milé překvapení, i když mám raději jiné světy než Harryho Pottera. Kdyby tam byl paragon morálky jako v KOTORu nebo spousta dalších věcí, které tam nedaly, bylo by t mnohem mnohem lepší.

    Sice většinou hraji jako kladná postava, ale šedé charaktery nebo možnost volby být šmejd a nést si případně následky (možnost nových questů), je vždycky lákavá. :) Hodně si slubuji od polského Inqusitora.

  • No, priznejme si, Hogwarts Legacy je i pres sve nedostatky zatracene tuhy oponent, i kdyz je vlastne v uplne jinem zanru.

    A ano, za tim ze HL je adventura si budu stat. RPG je prave tady BG3.

    • Derp_1337

      HL je spíš ARPG.

      • Priznam se ze sem se musel podivat na definici, ale jo, tam by to taky slo zaradit. Tak ci tak to proste nebylo prave RPG a jsem toho nazoru ze lidi by se k tomu nemeli tak chovat, protoze pak to dopada jako ta pohadka o osklivem kacatku.

    • medveddd

      Amen, HL je hlubokej jak louže po dvou dnech na sluníčku. Pro mě největší herní zklamání posledních let, a to jsem čekal, že to bude nic moc.

      • Ja sem HL miloval, byl to nadherny vylet do mladych let, ale myslim si ze moje absence problemu s nim je prave o tom ze sem se k tomu odjakziva choval jako k adventure, a srovnaval to s adventurama prave z tech mladych let. Oproti tem je to stale jeste den a noc.

        Ve chvili kdy bych to mel srovnavat s RPG tak to nesaha nicemu co sem hral ani po kotniky, ale jak rikam, adventura to podle me byla vynikajici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit