Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor

    To já radši až tak půl roku po vydání.

  • Corvus

    A to já si early acces koupím v první možné vteřině. Jakožto člověk, který je hrdým backerem obou špičkových Divinity: Original Sin na Kickstarteru, vím, že předběžné přístupy her od Larian Studios jsou na tak špičkové úrovni a tak megarozsáhlé, že libovolné jiné studio by takový produkt vydalo jako 20hodinovou, plnohodnotnou hru. Například DOS II, jehož přístup byl absolutně neuvěřitelně rozsáhlý a narvaný možnostmi a to u Baldur's Gate III EA máme očekávat MNOHEM nahuštěnější obsah a možnosti voleb, interakcí, rozhovorů... Jako ochutnávka pro lidi, kteří čekají 20 let na vymodlenou značku naprosto ideální. V jiných případech bych do toho nešel (velice špatné vzpomínky na alfu a betu Kingdom Come: Deliverance, taktéž zabackovanou), ale Swen Vincke je prostě borec.

    Neskutečně se těším. Vedle Cyberpunku 2077, Atomic Heart, Vampires
    Masquerade: Bloodlines 2, Mortal Shell a Dying Light 2 jde o (pro mě osobně)
    nejočekávanější hru široko daleko. Early acces jednoznačně podpořím
    koupí, abych si vše mohl vyzkoušet. Divinity: Origina Sin I a II jsou
    naprosto parádní RPGčka, ale BG III vše posunuje o další level, dva
    výše.

    • tak spis jde o to, ze si clovek tu hru kompletne ,,vyspoiluje,, coz ja treba nechci

      • Corvus

        Tak samozřejmě, to je věc jiná. Ale "kompletně" je hodně silné slovo u RPG typu Baldur's Gate a kor od Larianů, kde se bude herní doba (už jen díky myriádě možností jak hrát, jak vést konverzace, hody kostkou, zcela odlišné dialogy, podle toho za kterou postavu hraješ nebo si navrhneš vlastní atd. apod.) asi tak na +1000 hodin :-) Samozřejmě, že do předběžného přístupu tě nikdo nenutí, ale já osobně pár hodin prubnu.

        • uher

          Ta hra mě přestala zajímat ve chvíli, kdy bylo oznámeno, že je to tahovka.

          Mám rád tahové RPG, ale nechci tahový BG... ☹

    • Hmm, no já si raději počkám pár dní na dojmy a pak se uvidí. Zrovna u RPG a příběhu mám z nedodělků obavy. Jinak ano, co jsem koukal na ten gameplay, vypadalo to skvěle, ale asi ví, proč to odsunuli.

  • Derp_1337

    Nemám rád předběžné přístupy, kdy člověk platí za to, aby hrál zabugovanou a nedodělanou hru.

    Rád bych všem hráčům poradil, ať si počkají na plnohodnotnou verzi, ale určitě se najde mnoho zklamaných hráčů z důvodu odsunutí vydání, kteří neodolají a půjdou hrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit