Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dufam,ze bude dokonalejsi aj v narocnosti levelov. pretoze ked som v jednotke ani na 30ty pokus nevedel prejst cast levelu,kde som bol zavrety vo vytahovej hale s monstrom,a stale a stale prichadzali dalsi chlapici vytahmi,tak som to zrusil a nedohral...
  • Jednicka byla vlemi prijmene prekvapeni a hodne dobra hra, na pokracovani se tesim od jejiho ohlaseni, takze jsem moc zvedav a verim, ze to dopadne dobre.
  • Jednička byla pohodová hra, akorát se mi nesedl silový poměr v soubojích - nemám nic proti silnému superhrdinovi, ale kosení chodících boxovacích pytlů po desítkách mi nepřišlo extra zábavné. Na HARD sice u nepřátel zmizí ikony oznamující útok, ale nevím k čemu jsou potřeba, když se soupeři napřahují snad dvě sekundy a zásadně útočí jeden po druhém.

Co se týče novinek chystaných do dvojky:
    krytí ze všech stran je už v jedničce, Batman je schopný reversalovat i soupeře, který mu stojí za zády. Jestli je tím myšlené, že může útočit více soupeřů zároveň a Batman může provádět multichvaty, tak to bude pastva pro oči...prvních pár hodin. Bral bych radši skutečnou "HARD" obtížnost a nutnost manévrovat tak, abych nebyl obklíčen nepřáteli, to se mi v Batmanovi (animovaném) líbilo - skoro vždy uměl uniknout a donutit soupeře, aby hráli "jeho" hru.
    Beatdown není žádná novinka, v závislosti na combo meteru vždy po určitém článku komba lze i v Arkham Asylum provést "Takedown". Jiný název, stejný efekt, okamžité KO vybraného soupeře. A pokud se jedná o nový způsob instant KO útoku tak pochybuji o nutnosti jeho nasazení, spíš jde o další zesnadnění.

Na co se těším je možnost pohybu (a doufám že budou k dispozici i podobně pohybově nadaní soupeři), řešení hádanek a detektivní režim. Soubojová stránka zatím pro mne vypadá rozpačitě, nepotřebuji hru zlehčovat, spíš bych bral výzvu.
    • Souboje mi prisly tak akorat (pokud jste hrali na hard). Dostatecne zabavne na to, ze netvorily hlavni slozku hratelnosti. Navic mel pak clovek az detinksou radost a pripadal si jako ubermacho, kdyz se mu podarilo namackat 40 hit combo. Proste efektni a efektivni. Navic pokud jste chteli pritvrdit, byly tu porad challenges. Jinak souhlasim, ze novinky vpodstate novinkami nejsou (viz beatdown a blokovani). Ja se hlavne tesim na otevrenejsi hratelnost, Riddlerovy hadanky a castejsi vyuziti detective modu.
  • hrál sem demo jedničky a hned po skončení sem už klikal na objenat bo sem potřeboval znát(hrát) víc, už se teším na dvojku
  • Jednička byla naprosto špičková hra a každého fandu batmana hodně potěšila. Dvojka bude super. Rozhodně kupuju. Rocksteady si zaslouží moje peníze. Škoda, že to zase spousta lidí zpirátí, i když se jim hra bude líbit. :-(
  • Prosim?? *8*
  • Akurat som nainstaloval.Dobra hra len sa tazko davaju goly, inac grafika v poho
    • Malleth
      ?????????????????????????????????
      Je fakt, že sem Arkham Asylum dohrál, a nedal sem jedinej gól
  • Malleth
    Jednička byla boží a věřim že borci z Rocksteady nepohnojí ani dvojku. Doufám, že tam přidají i filmové kostýmy. Za DLC obleky Batmana z Burtonových filmů bych si klidně připlatil.
  • uz 1 mi prisla suprova, takze se tesim :)
  • To je bez pochýb že to bude omnoho zábavnejšie a kvalitnejšie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit