Přejít na výpis diskuzí
Batman: Arkham City - první záběry přímo ze hry
15.3.2011 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Oh yeah. První díl - 100%. Vyhráli si s tím jak se patří. Tomuhle druhému dávám velky šance. Zatím to vypadá skvěle. Jenom se mi zdá, že s grafikou nepokročili. No, trochu škoda, ale co.
-
Prvni dil me doslova oslnil ve vsech smerech hratelnost styly hrani hudba dabing filmovost seznam postavicek v menu nevsedne temna grafika atd. Jsem zvedav jestli se i pokracovani stane hrou roku nicmene to bude mit hodne tezke v letosnim roce obzvlast (Zaklinac 2 Deus ex 3 Diablo 3 TES 5 Shogun total war 2 a asi k nim jeste dost her pribude ) drzim palce
-
Jsem tedy zvědavý, jak se Unreal Engine popere s velkým otevřeným prostorem. Něco takového snad ještě v žádné hře na UE3 nebylo. Snad to nebude rozsekané na relativně malé oblasti s loadingy.
-
man len "fascinuje" že obidve hry sú vlastne štylizovane do predchádzajúcej filmovej rodiny Batman-a a nie do tích nových ... Joker v hre to je jednoducho celí Jack Nicholson
-
-
myslim ze ani ne, spis vychazi z komixu. podive se na par veci od franka millera a jeho dark knight
-
-
Zdá se mě to, anebo to fakt běží na stejným enginu jako Arham Asylum?
-
-
unreal engine?
-
-
To bude BOMBA
-
hej nevíte někdo jak se jmenuje ten song co hraje v tom videu? :)
-
-
Ten song se jmenuje Short change hero a je to od kapely The Heavy ... jinak paradní trailer , jednička byla famozní a todle bude urcite jeste lepší , nezbýva nez čekat :)
-
-
Jednička byla parádní x) doufám že dvojka by mohla být o kousíček lepší :)....abych byl upřímný, tak se asi nejvíc těším na Catwoman :D
-
Už si to konečně musím předobjednat tohle bude pecka!:-)
-
Připomíná mi to trochu Assassina ale to budu asi jenom já.
-
-
takovy sranec jako je AC bych k batmanovi moc neprirovnaval :)
-
-
Ja bych se urazil bejt Batman...
-
-
Nejsi, konec Assassina připomíná opravdu hodně
-
-
Až na to, že v tomhle nebudou nudné repetitivní úkoly jako v Asssassinovi :)
-
-