Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja bych treba dost ocenil kdyby misto vsech tech multiplayerovek taky vysla naka single kampan (kdyz nepocitam cod). kdyz uz se vratilo my oblibeny tema druhy svetovy valky. nez zase odejde jako "ohrany"
  • Cypri
    Joooo tak to se mi líbí, bohužel si myslím, že to neosloví dost lidí a bude to vesměs dead hra. Ale moc rád bych se pletl, protože to vypadá luxusně
    • Přišla ve špatnou dobu, respektive pozdě. O té hře se snad mluvilo ještě dřív než o Battlefieldu 1. Mezitím vyšel tedy již zmiňovaný BF1, COD WWII, Day of Infamy, Tannenberg... a to jsou jen ty hry, které mě momentálně napadají, možná jich je ještě víc.
      • No, ne nezbytně. Všechny jmenované jsou svým gameplayem dosti odlišné. Tohle je takové low cost CoD (hodně se to inspiruje CoD2 PAM mod a CoD4 PROMOD mód) a taková kompetitivní hra tu prostě chybí. Ani jedna hra z tebou zmiňovaných necílí na kompetitivnost ve smyslu žebříčků, turnajů a hře 5v5, kde musíš znát různé spoty (nade, strafe, smoke apod.). Navíc tam má být i odlehčená ekonomika (jako CS, akorát v mnohem jednodušší formě). Je to primárně mířené na tuto cílovku (přiznávám, že jen tato cílovka tu hru neuživí).

        Pokud to vývojáři budou podporovat. Tweakovat zbraně, mapy apod. tak to potenciál má. CoD 2/4 se hrálo také hodně, ale žel bohu každý rok vycházelo nové a vývojáři nic netweakovali (dělaly to právě mnou zmiňované módy).

        Příkladem může být CS, kde se toto děje a je to hrané velmi, ale stojí za tím velké studio.
      • Cypri
        a jak říkám: Day of Infamy = 750 hráčů online právě teď... Tady to asi nebude jiný bohužel, protože bych to moc rád hrál ale s tím že bude žít pár serverů, ni moc... to byla taky hra na kterou jsem se těšil, ale když ji hraje "pár lidí" tak do toho nejdu
        • DoI moc lidí nehraje, tu a tam peak když je sleva apod. Ale zase vždycky je tak 5+serverů v německu plnejch.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit