Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kéž by každý studio bylo takhle férový. Zvlášť u tohohle žánru je pro mě možnost vyzkoušet to před koupí naprosto klíčová. Nesnáším když něco koupím a pak na tom někde v knihovně leží prach.. třeba bych si fakt rád zkusil BF5, má to tak špatný recenze ale mě to pořád táhne z nostalgie k BF1942 & Vietnam, ale DICE tohle nedělá.. zatím se držím 😀

    • Vsak co se tyce Originu, mas moznost zkusit 10h trial vsech novejch her v ramci jejich predplatnyho, ktery je ted tusim v akci za dopar na prvni mesic, ale i mimo akci to neni zadna darda...pripadne premiovy predplatny, kde to mas neomezeny. Zrovna tohle ma EA podle me udeleny ok.

      • Hele tak sem za 0.99Eur zkusil ten origin access basic a sranda jo. BF5 nejde hrat multak, presto ze to ma jit. Tak jsem mluvil s EA podporou, pry je to problem u vsech a resi to. Zaroven pisou lidi na netu ze to delaj naschval..no sem zvedavej jak to dopadne 😀

        • Tak jsi trefil zrovna cas, kdy to je bugnuty, mas stesti :D ja za cely dva roky, co jsem tu sluzbu pouzival, nemel nejmensi problem.

          • No teda upřímně, ono to vážně jako bug nevypadá. Jsou tam normálně "šedý" všechny tlačítka v menu, kromě SP kampaně.. tu jsem teda vydržel asi 15 vteřin 😀 nějaky subreddity to docela řeší, takovej konsenzus je asi ten, že EA nechce aby si lidi vyzkoušeli MP za 0,99 a pak už si to nekoupili.. ale nevim, těžko říct. podle mě je maličko něco takovýho fixnout, už tam ten problém lidi mají od listopadu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit