Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel, BI 2 se nekoná i když to tak asi bylo zamýšleno. Bytostně nenávidím script beričky, kdy mi pošle UI mrtě jednotek do zad v již vyčištěném území a to se tu stalo hned ve druhé misi. Krom toho grafika bída, systém trochu okopírovaný z BI2, ale strategické orgie, kdy jsem musel s sebou tahat cisterny s naftou a muniční vozy jsou asi na dementní americké hráče příliš hard core. Stejně tak variabilita jednotek. Byly extra bitvy V BI kde jsem nepřišel ani o jednotku - tady je to jen tupé přistavování jednotek a kdo je zrovna silnější. vyhrává. Snad jediná bugina s útokem ob políčko je jediná zachovaná z BI2 pořádně. Snad někde najdu BI2 i pro win 7. Tohle je zklamání a to jsem si to chtěl osahat a pak ze steamu koupit. Ať si thnou ploutví ;o)
  • Dvakrát méně jednotek než měl Battle Isle II, pouze jeden druh útoku, absence obnovování fog of war a k tomu ten dizajn jednotek .......... je to bída.
    • malo jednotiek, fog of war, dizajn jednotiek ale hlavne bojova schema, kde delostrelectvo nebrani susediace jednotky, absencia zakopania, neprenasanie CORE jednotiek do dalsich misii robia z tahovej strategie obycajnu klikacku.
  • Juj keby tak chcel niekto prerobit History line 1914-18....omnoho viac ma bavilo ako battle isle....okrem toho neopozerane prostredie 1sv, vyborny split screen, to je tak davno ze uz to ani nie je pravda *9*
  • Nic než tahovky. Real-time neberu jako strategie.
  • MrSanta
    Ach jo. To zas bude rozhodování co dřív koupit a kde ukrást volný čas.
  • Podle videii to vypada dost nezazivne a nepropracovane, třeba oproti serii Battle Isle. A taky nevim proc hodne her dneska vypada jako kdyby se vylouply z kinder vajíčka, to neumej udelat normalne vypadajici tank, to musí vypadat vždycky jak plastova hracka pro trilety dite?:)
    • Battle Worlds: Kronos předhazuje zářivé barvičky (ok , to by se dalo odpustit ) , ale tohle je už na facku a nakopání designéra do zadní části ..... *16* . Army WOW hadra - http://www.heise.de/imgs/18/9/9/8/8/2/5/kronos_1.jpg-5e2b7df0a276ba5f.jpeg
      A to ještě vůbec netušíme zda hra obsahuje přenášení alespoň části jednotek z mise do mise jako tomu bylo v Panzer Generalu , když už si jej tedy dovolili zmínit :/
    • Naprosto tě chápu . Battle Isle je i dneska těžký kalibr . Nedávno jsem opravoval notebook se SIS grafikou a aby na něm vůbec měli co hrát nainstaloval jsem BI2 ...... a ta hra dokonce i po skoro dvaceti létech splňovala vše co od her čekám dnes ! Opět jsem od ní vstal cca po čtyřech hodinách ...
      Pokusů o napodobení série tu bylo již víc ( Ostatně sama BI není kdovíjak originální - viz. přímý předchůdce Nectaris ) , ale všude jste bojovali s jakýmisi houbičkami , kolibříky či v lepším případě hranatou variací na scifi první či druhou světovou ( Battle Isle: Threshold Run; Galactic Assault: Prisoner of Power ..)
      Skutečný Technotrax (s 3D modelem i popisky) byl jen jeden a v designu jednotek všichni následníci silně kulhají (pokud do tanku rovnou nenarvou děti - Advance Wars)
      Hra může mít sebepřísnější pravidla , ale pokud nebude mít jednotky když ne realistické , tak alespoň uvěřitelné, bude nám to přes všechny případné klady silně vadit - asi tak jako když si koupíte nový telefon a přijde vám poškrábaný ... a přes všechno leštění vy už budete navždy vědět , že není 100% .
  • Pokud to fakt bude něco jako Battle isle 2, sem s tím! Taková hra tu opravdu chybí. Co jsem se BI2 napařil. Ikdyž se přiznám, že jsem to nedohrál, neboť pozdější fáze této hry jsou dost tuhé.
  • Tím, že jste zmínili Panzer General jste mě docela nalákali. Uvidím co z toho bude.
  • Jen Houšť :)
  • Veskoslav
    No na tohle se docela těším.
    • proc se na to tesis ...?....dit uz to je normalne k dostani
      • Veskoslav
        Protože nemám na hraní čas, tak se těším, až to budu mít?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit