Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 se dočká řady oprav na základě ohlasu z bety
17.10.2013 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Klasika,
Beta je tu od toho aby ušetřila prachy DICE za betatestery... Problémy furt stejny jako u BF2 Bad company a počátky BF3 .. bugy s kleknutím/lehnutím, framerate, prázdný servery další bugy nemrych ty samy jako u předešlych her... jak přez kopírák. A opět a zase ta hra bude hratelná až po půl roce od vydání, protože dam obě koule na nehoráný problémy s "novym" battlelogem...
začinám asi stárnout, už mě to nebaví se nasírat po bětě a stále testovat hru, divit se jakyma haluzema sem byl sejmut nebo kicknut zbugnutym pankbusterem za plnou cenu...
Tentokrát ne kuci -
je neuveritelne kam to ea dotiahlo.hral som betu 2x ale na tie chyby a to sterilne nudne prostredie sa nedalo kukat.crysis ked bol mp test sa dalo aspon kukat ale toto.a neverim tym cudnym reciam ze to bola dajaka starsia verzia.tuto hru budu aspon rok patchovat.radsej podporit armu kluc sa da zohnat uz za 20€.
-
Ted uz se pise i o tom, ze plna verze hry bude mit mene bugu nez beta? Ja myslel ze je to samozrejmost, ale EA musí dělat senzaci z kazde kraviny a novináři se toho akorat chytaji.
-
-
Proc hned senzaci? Dice vydal seznam zmen z posledniho buildu a tady o tom napsali. To prece hned neznamena ze nekdo z neceho dela senzaci ne?
-
-
Kdyby nedockal, to by jsme se ve vas zklamaly vidte pani vyvojari *15* .
-
BF4 beta skončila, jdu hrát BF3. *5*
-
jako fanda battlefield serie, jsem stahnul betu...a raději hned smazal...
nechtěl jsem se zhnusit do extrému, v jakým se právě nachází stadiu...;) -
Na BC2 to nema, porad tam chybi full scale destrukce a neni to tak ladne. Betu jsem hral a je to jen nova mapa do BF3, porad ta stejna vozidla, porad ty stejne herni mechaniky a nemoznost znicit cokoliv vetsiho nez lavecku k sezeni. Doladeni par detailu pri vyklapeni do stran ktere je otresne (fear combat a crysis to meli lepsi) z toho neudela nejak extra lepsi hru.
-
-
pro vas je zda se idealni hra spise simulator demolicnich a bouracich stroju nez BF, mozna byste mel zkusit neco pohledat a treba budete konecne spokojeny *3*
-
-
Tak destrukce jak v nakem tom simulatoru by neuskodila jde o to ze rad delam necekane veci v BF seriich - prostrelim si diru ve 3. patre rodinneho domku nebo ve strese, prolezu, proskocim do dalsiho domu, sesypu na hromadku celou vesnicku aby se nemeli nepratele az tam prijdou kam ukryt pred moji helikopterou. Znicim si rad tankem vetrne turbiny (i to v BC2 slo) aby me neprekvapily jejich lopatky az budu litat s heli atd. BF4 je takove moc staticke.
-
-
BC2 sli sestrelit vetrne turbiny? To jsme asi hrali oba trochu jinej BC2 mam pocit.
-
-
Dej si upgrade tankoveho naboje a pak cca 30x strel do kuzele turbiny, s T90tkou to jde o par ran rychleji nez s Abramsem, je to malo zname ale jde to alespon na mape Heavy Metal.
-
-
No vidis tak to je uplna novinka pro me... ne ze bych to chtel zkouset ale stejne diky za vysvetleni :D
-
-
-
-
-
-
skoda ze nezmenej system vyklapeni.. to je peklo :(
-
-
To vyklánění je nascriptované,nejde to ani u všech rohů. *11*
-
-
Hmm, to je inak "velmi prekvapiva" sprava, ze DICE a EA sa laskyplne budu venovat vsetkym moznym aj nemoznym chybam, ktorymi oplyvala beta verzia... To by mi fakt ani nenapadlo. Smankote, ved snad kvoli tomu tu betu vobec spustali, no nie? Ehmmm... *7*.
Faktom je, ze kupovat BF4 hned po vydani ma uz nikto nedonuti (pri BF3 som to tak urobil a dodnes neviem ci ta hra bude vobec jedneho dna komplet opravena). -
-
nebude po bf4 sa na bf3 patche vybodnu ako je u ea zvykom + to by museli zahodit cely ten spros** engine a postavat to znova povodny frostbite z bf bc2 bol daleko lepsi..
-
-
Jediná chyba toho předešlého enginu byla nemožnost při běhu udělat úkrok. Tenhle neduh se objevil i v Medal of honor 2010, který byl na stejném enginu. Jinak souhlas.
-
-
-
Zeptám se. Já osobně si myslel že už maj dávno nějakej lepší build a tenhle beta build vypustili i s chybama který už sem myslel že maj dávno opravený a že jen čekali jestli se najdou nějaký nový.... Nevím proč beta nezačla třeba v půlce září do začátku října... Všechno naposlední chvíly to je hrozný.
-
-
beta to bude aj po vydani este tak pol roka :D akurat sa to nebude volat beta..ako pri BF3
-
-
Battlefield 3 jsem vždy rád nazýval Bugfieldem 3 a velmi pochybuju, že kdy vychytají i někdy dost podstatné nedodělky. BF4 bude beta i rok po vydání, jak tomu bylo u BF3. Pokud ne, budu překvapen.
-
-