Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "zásadně přepracovává rozptyl střel při míření, kdy se stávalo, že jste
    sice mířili přesně, ale zásahy hra posléze nezaregistrovala"

Fakt? Ve hře je bloom, tedy náhodná odchylka v střelby v předdefinovaném trychtýři, a update přepracoval velikost bloomu u jednotlivých zbraní (SMG nerfnuté, AR posílené), ale to je něco jiného než nezaregistrování zásahu?

• Veskoslav

Podle mě pořád problém je ten, kdy člověk doběhne za překážku a stejně dostane hit:)

• jindra.veliky

s tim ma jejich engine problem od BC2, ve trojkach to bylo nejhorsi 

• Veskoslav

Mě to přišlo, že to gradovalo ve 4. díle a "Jednička" to krapet opravila. 

• master.qwerty

Je odvážné tu novou mapu nazvat "velkou".  Jediná velká hratelna mapa v BF6 je "Operace Firestorm".

Jinak jsou ty mapy male, i když hraju conquest tak si připadám jak na Domination.

Chybí mi tam mapy jako: Seina, Grand bazar, Zavod, Karkand ... apod. Proste velké vybalanacovane mapy jak pro pěchotu tak vozidla.

• Veskoslav

Grand bazar je podle tebe velká mapa jo?:)

• Hidden

No ono ani Seine, Zavod nebo Karkand nebyly zrovna nejvetsi mapy. ;)

• Bohužel se z BF stává čím dál více CoD sra*ka. Za mě je nejlepší BF4 z novodobých Battlefieldu. Celkově je nejlepší. BF2 (ano ta z roku 2005) 

Problém je ze vývojáři poslouchají hlavně praní CoD uplakánků a ne přání starých BF veteránů. 

Začínám litovat koupě tohohle BF.

• Veskoslav

Wat? A čím je kromě skluzu BF Codem? Povídej, přeháněj:)

• Rychlost pohybu například. Dokážete utéct od granátu. Zkus to udělat v BF4 a vždy dostaneš hit.

Malé mapy kromě operace Firestorm (mapa z BF3) jsou všechny mapy malé. A tím pádem plné zběsilé akce.

Hra vás více odměňuje pokud běháte a střílíte než když hrajete svoji třídu a pomáháte týmu.

Není comander a velitel týmu nemá  možnost zavolat si nový rozkaz. (žádné tam nejsou).

Je toho více. U tohohle BF je nejvíce vidět odklon od tradičního Battlefieldu a píše přerůstání v další klon CoD.

Squad začíná být docela fajn alternativa. 

• Hidden

Jen bych reagoval na par nepresnosti - standardni pohyb/sprint v BF6 je ve skutecnosti o neco pomalejsi nez v BF4. Presneji receno, ma nejpomalejsi sprint jaky kdy Battlefield mel. "Problem" je spise ten, ze granaty jsou diky indikatoru hned dobre videt a tak ma kazdy dost casu od nich zdrhnout plus se mi take zda, ze maji mensi radius. Neni pravda, ze hra vice odmenuje jen za zabijeni - velice dobre skore se da dosahnout i jen delanim toho, co clovek delat ma (objectives, recon, revives, opravy, atd.) podle dane tridy a nemusi se nastrilet skoro nic, tak jako vzdy. Ackoliv fyzicky commander pritomen neni, hra automaticky a celkem i chytre dava rozkazy sama o sobe, takze squad leader se nemusi zase tak o moc starat, pokud nechce rucne vydat jiny.

• Zkusil jsem si to na levelu 22, bohužel opět druhý nejnižší hráč měl 44, zbytek 60+. Takže jsem opět mrtvá srnka. Zatím tedy jedu návrat do klasického multiplayeru, kde to není aspoň taková ostuda, občas se tam objeví i hráč na podobném levelu jako jsem já a tím pádem nejsem úplně poslední.  Ale baví mě to, jsou situace, které si užívám a postupuji, pomalu, ale jistě :-D

• Veskoslav

Zrovna jsem dohrál a polovina lidí byla pod level 10. Navíc level tady fakt nehraje roli...

• Hidden

Level zase tak moc neznamena, to je jen o casu stravenem ve hre. I level 10 muze rozbit cifernik hraci co ma sice 60, ale nafarmil to na botech nebo proste jen nahral vice casu. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit