Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Posel Smrti2 nej.hra
  • Amylee.Anderson
    V Amnesii jsem trochu zasekla. Hraju ji jenom se společnosti, protože sama se bojim :D Ale vzhledem k tomu, že mám ze sebou komplet Penumbru, tak veřim, že je skvělá, stejně tak jako Penumbra(která mimochodem strašidelnější :/) . Protože skvělá zatim je. Já už čekala jak games.cz nominujou třeba Heavy Rain, protože to je "ůůpe cool nový hustýýý" a nakonec trefili do černého :)
    • Mě Penumbra nijak moc strašidelnější nepřijde *3*
    • Jasne, Heavy Rain vyhra skoro vsude, tak zvolime Amnesii, to bude "ůůpe cool nový hustýýý" jak budeme jako proti proudu a tak vubec ...... hlavne nic od Sony, to je herní Satan *1*
  • amnesii jsem sice jeste nehral,ale hral jsem predchozi pocin autoru Penumbru coz byla vyborna hra podobneho razeni jako amnesia,pokud nekdo nehral a amnesia se mu libi tak urcite doporucuju.
    Jinak souhlasim s prispevkem trochu niz ,ze toto jsou tvurci ,kteri si ty penize za hru zaslouzi na rozdil od spousty Ackovych her ,ktere stoji celkem slusne penize ,ktere si vubec nezaslouzi.
  • amnesii sem videl nedavno poprve a to na live streamu nejakyho americana- to jak byl z toho asi 20ti minutovyho pruchodu levelem prison posranej ze nakonec pri prvnim naznaku nepritele vypl hru a sel se nekam pryc uklidnit mluvi samo za sebe. atmosfera je vec ktera nejde vytvorit na povel.. tahle hra si diky snadnymu zpusobu tmy a ozvuceni vytvorila mnohem vic nez nejaky epic hry ktery sou stejne vesmes jen nastavovanou kasi ktera uz je vesmes nudna
  • Amnesia je opravdu výberná adventura.... Ještě nejsem na konci, ale i tak čekám na další rozvinutí příběhu. Ocenění je to nanejvýš zasloužené. Je zde patrné to, že lidi, jejichž rozpočet není tak velký umění hru vytvořít lépe než komerční AA tituly. Měli by se němito hramy poučit a vzít si příklad. Amnsia, minecraft, dwar fortress, cortex comand.... Tyto hry si zaslouží peníze. Ne slátaniny a sračky tipu NFS, Call of duty.... (Přineslo mi to ledatak díru do peněženky a pocit vyhození peněz). U těchto Indie her vím, že jim ty peníze pomůžou a hru vylepší nebo budou pokračovat v tom co je dobré.

    Lepší otestovat a koupit než koupit a pak plakat...
  • Amnesia si to rozhodně zaslouží, jedná se dost možná o nejděsivější hru vůbec..
    Nutnost pro fandy hororu.

    Jinak Heavy Rain i Fahrenheit jsem dohrál, a přestože se FH zvrhává v pološílenou záchranu světa (či co) tak mi pořád přišel lepší než Heavy Rain, jež byl místy napsán naprosto otřesně (nedokážu pochopit že nikdo z QD nebo Sony Cageovi neřekli že takhle fakt ne-e).
    • Mně víc vadilo, že u Fahrenheita jsem vždy věděl, co moje postava udělá, když já něco udělám. U Heavy Rain se mi objeví info, že můžu něco udělat, ale často nevím, jakou akci na základě toho provede postava. :(
  • Mno, co sa mna tyka, tak najlepsia z menovanych je: Sam & Max: The Devil's Playhouse! Hups, ta vlastne nebola ani nominovana. Nj, zivot a vobec :)
  • Nejak tomu nerozumim. Tak redakce games.cz da hre Amnesia hodnoceni 7 z 10 a treba Heavy Rain 9 z 10 a pak reknou ze Amnesia je vlastne mnohem lepsi?? Co to jako ma bejt?!
    • To ukazuje, že autor článku trošku nesouhlasí se svým kolegou...
    • Myslím, že je rozdiel medzi názorom jednotlivca, ktorý recenziu píše a názorom celej redakcie pri celkovom hodnotení v takýchto rebríčkoch. U mňa osobne vyhráva jednoznačne Amnesia, možno aj preto, že Heavy Rain som ani nehral, keďže mám len PC. Ale z toho, čo som počul, beriem Heavy Rain skôr ako nejaký film a nie plnohodnotnú hru.
    • blixak
      Redakce se behem roku zmenila, to je jedna vec. A druha - nikde v clanku fakt nepiseme, ze Amnesia je "mnohem lepsi" nez Heavy Rain. Nove redakci se proste jen libila o neco vic, nez HR.

      Berte pls tyhle vyhlasovani trochu vic s nadhledem - jde primarne o doporuceni od redakce smerem ke ctenarum, jake hry stoji za to si zahrat, pokud jste je minuli, a ne o posuzovani toho, co je lepsi. Vsech tech pet jmenovanych her rozhodne stoji za to.
      • Já souhlasí tady s kolegou dole...Heavy Rain třeba fajn, ale nebral bych to také jako hru...bohužle jsem měl jen tu možnost hru poznat z videí, kde to někdo "hrál" i když jestli se tomu vůbec hraní dá říct...jo děj fajn a je to celé hezké, ale adventura? a snad ani slovo hra se k tomu nehodí. Pokud si mám vybrat hru, tak Amnesii, dneska dohráno a za mě 85%. Má to mezery v určitých ohledech...jako je grafika(i když lepší engine by to snad i zabil), trošku to hapruje ve chvíli, kdy chce člověk s něčím zatočit, předmět nejde užít na správné místo, kam to jde logicky, ale prostě ho musí dát trošku dál a podobné zádrhely, ale není jich tolik. Hádanky logické, plyne to rychle, save je nenásilný a i když se člověk bojí...nezažívá frustraci z toho, že se někde sekne na dva dny. Celou hru jsem dohrál za tři dny celkem intenzivního hraní...podle toho jak to skončilo...myslím, že by mohlo být pokračování. A jo musím říct, že mě dlouho žádná hra pro Single tak nechytla...pokud jde o kritické hodnocení, musí to zůstat u těch 85%, pokud jde o uspokojení tak to je 100% a o tom myslím, že to je *3*
  • To si zas robite srandu??Ani tu nieje ME2 nominovany? *1*
    • Requiem1990
      Jak dlouho s tim budete ještě opruzovat?
      To vám to příde ještě vtipý?
      Já taky považuju ME za rpg ale neotravuju s tim na každý diskuzi.
    • Kdo nehral Heavy Rain, prisel mozna o hodne... ale pokud predtim hral Fahrenheita, tak si uzil patrne jeste lepsi hru, nez prehypovany HR. ;)
      • Fahrenheit byl výborný, ale Heavy Rain je (dle mého skromného názoru) po všech stránkách lepší. Dohrál jsem obě dvě hry, takže myslím, že mohu srovnávat.
      • Requiem1990
        Fahrenheit stál za prd od poloviny hry kdy se příběh zvrtnul v něco neuvěřitelne dementního.
        • Aha, to jsem asi jediný, komu se konec líbil. Zajímalo by mě, co jste si představovali lepšího.
        • presne, druha pulka naprosto znicila hru..oranzovy a fialovy tym ..sis!.
    • Az to vyjde na PC, tak prosím...
      • S timhle pristupem lidi okradaj jen sami sebe.
        Dneska stoji konzole par tisic, ktery za tu spoustu libovejch exkluzivitek urcite stoji..
        • Ano, konzole stojí pár tisíc, ale zrovna PS3 nemá extra zajímavé tituly. Vlastním SNES, PSX,PS2,PSP, x360, Wii, iTouch a čekám na 3DS, ale PS3 vezmu jedině, až cena spadne alespoň na 4 000, protože těch her na PS3 mnoho zábavných není - MGS4, Ratchet, GoW a Heavy Rain. Killzone, Uncharted či Resistance nejsou tuctové akce a Gran Turismo je obrovské zklamání, na které je zbytečné přecházet z GT4 a Forzy... Takže nějak postrádám ty "libové exkluzivity". A díky stále stejně idiotskému gamepadu (jde hlavně o posazení analogu, které mi nevyhovuje již od prvního Dualshocku) jsou Core hry lepší na PC či x360.
          • To by bylo na delší diskuzi, podle mě je na tom PS3 v exkluzivních titulech lépe než Xbox (víceméně jen Halo + GOW). Většina kvalitních her vychází stejně na obě dvě platformy. Cenově jsou na tom obě konzole taktéž podobně, takže pro pokles ceny není důvod. A to, že tobě nevyhovuje Dualshock, ještě neznamená, že je "idiotský", mně třeba vyhovuje skvěle a mohl bych naopak napsat, že "idiotský" je ten u Xboxu (ale neudělám to).
            • Jenže rozmístění analogu u Dualshocku je hrozně nepraktické, navíc má x360 gamepad přesnější analogy - a tohle říkají i majítelé PS3. S dalších exkluzivních her na x360 určitě Fable, Blue Dragon, Lost Oddysey či Splinter Cell Conviction (na PC má Ubi DRM, což je pro velké množství lidí, včetně mě naprosto nepřípustné). A věc, kterou x360 naprosto trumfuje PS3 - zpětná kompatibilita. Na x360 si zahraji hry, které mám na původní XBOX (naprostou většinu z nich), na PS3 si mé PS1 či PS2 hry nezahraji, pokud si je znovu nekoupím... PS3 je spolu s PSP Go velký průser.
        • Requiem1990
          Naprostej souhlas já osobně plánuju ps3 ke koupi dlouho vzhledem k tomu jaký ma exkluzivity bohužel zatím nejsou finance .
        • splash
          A jestli pak jsou u toho CZ titulky? :).... :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit