Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojte,

    F1 je super, ale nebylo to nijak obtížné projet. NFS byly vždy nereálné...
    GT5 je nejlepší závodní hra, má i své nedostatky, ale pořád je daleko před všema
    *3*
  • Nový díl NFS hot pursuit, no, ze začátku jsem chtěl napsat nejlepší závodní hra všech dob, ale udělal jsem dobře, že jsem chvíli počkal, grafika je sice dobrá, tratě nádherné, ale co mě s*r* na této hře jsou civilní auta, vždy jsou při výjezdu ze zkratek na silnici na vás připravený a nejen tam ( téměř vždy do nich narazíte), minimapka stojí za prd, svodidla mě lezou na nervy ( stačí 2x či 3x náraz do svodidel a jste vyřízený) *10* *10* *10* a nejvíc co mě na této hře doslova s*r* je to, když do něčeho narazíte, tak vám to cca 5-10 sekund někdy i více ,záleží na okolnostech jestli si na vás spoluhráči nesmlsnou různýma nárazama a pod.( myslím hlavně v on-line závodech) , ta příšerná animace a pohled na rozbité auto, k tomu ještě zemětřesný , cukavý a trhavý pohled kamerou na vaše auto, to trvá příšerně dlouhou dobu než můžete dále závodit a protivník je dávno 2 - 3 KM před vámi. Ještě tam chybějí cyklisti či chodci a byla by ta hra úplně na ho*no *10* *10* *10*, některá auta mají de-facto katastrofické ovládání a děsný pomalý start, přesto dávám této hře 75 %, více si nezaslouží. *10* *10* *10*
  • Pánové,bez urážky.Jste si v redakci jistí,že rozumíte své práci?Hrál jsem z těchto her všechny a jednoznačným vítězem je GT 5.I já jsem z něho byl zpočátku lehce zklamaný (grafika standartních aut,jejich chybějící kokpity,grafika některých rally tratí ve specials modu),ale opakuji-zpočátku.Ted´už mám odehráno hodně hodin a pořád mě baví,těším se na další auta(až si na ně vyjezdím,nebo až se mi otevřou-RB),NEBO I B spec mod,který mě zpočátku nijak nebral,ale postupně jsem mu přišel na chut´.Atd.atd.,nechci se o GT5 více rozepisovat,jako vám se asi nechtělo hrát.Všechny závodní hry mě po tolika odehraných hodinách už nudily (včetně forzy motorsport,se kterou GT všichni tak rádi srovnávají).Váš vítěz F1 2010 je jistě dobrá hra a efekty deště jsou lepší než v GT,ale odehrál jsem 1.sezonu s Lotusem,do druhé už jsem měl Ferrari,ale nějak mě nic nemotivuje hrát dál....žádné starší auta,bonusové tratě-třeba testovací ,nebo něco takového.Jen jsem věděl,že to zase vyhraju...Já bych zařadil např.Split Second-dlouhodobě určitě zábavnější.
  • Závodním moc neholduju, ale u GT5 už mám nahráno přes sto hodin a nelze přestat, je to neskutečně chytlavá hra a velká výzva. Pro mě je tedy vítěz jasný.
  • Volbu F1 2010 nechápu. Ta hra má hezkou grafiku, ale každý, kdo F1 aspoň trochu rozumí, se jí musí vysmát. Fyzika vycucaná z prstu, příšerné ovládání, divné zvuky a hratelnost ani nestojí za zmínku - na youtube je video, jak se dá z poslední pozice na nejtěžší obtížnost vyhrát závod ve Spa během jednoho kola. Letos by to přece jen mělo být GT5, ačkoli i to je volba jednookého mezi slepými. Skuteční fandové závodů ale beztak už X let hrají RBR / LFS / rFactor / iRacing a nic jim nechybí.
  • Bez debat NFS Hot Pursuit. Duvod je prosty. Poctive odvedna prace od zacatku do konce. Prehledny interface, svizne nahravani, skvela grafika, chytlavy multiplayer. Tady neni o cem. Nedodelane, odflakle a bugy posypane GT5 si titul nezaslouzi v zadnem pripade. F1 se co je mi znamo moc mezi hraci nechytlo, prodeje take zadna slava, tohle prohlasit za zavodni hru roku je FAIL roku.
  • Výjimečně nesouhlasím, nejlepší závodní hra tohoto roku je podle mě určitě Hot Pursuit, protože je to první nfs, po XY letech, které se mi líbilo a dokázalo navrátit sérii NFS lesk a slávu, proto jí podle mě titul náleží.
  • F1 2010, jakozto PRY nejlepsi zavody roku 2010, prave ted hrajou celi tri lide. :) To i mnohymi proklinane a PRY nepovedene WRC je oblibenejsi, tam najdu par desitek zavodniku pokazde, kdyz ho zapnu.
    • Tyhle dvě hry si nemají co vyčítat, obě to jsou s*ačky *1*
  • grid
  • Za mě GT5, i když Hot Pursuit taky není špatný. Ale to vaše šalamounské rozhodnutí mě pořádně rozesmálo. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit