Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po xletech vyjde kvalitni rally (DirtRally) a vy ho nedate ani do nominace ?!? WTF kdo to kua vybira ty nominace ?!?!
  • To jde mimo mě. Kdo si chce zajezdit, ať se projede v reálu a hádky co je simulator a co arkádá? Obě jsou arkády, skutečnou jízdu, přetížení, jak cítíš pedál, cit auta při jízdě pod zadkem nic nenahradí....ani předražené volanty, pedály... Každý kid, je pak na skutečné silnici mistr světa a taky to tak vypadá, když mu hry dovolí letět ve ferrari přes pole, lesy 300km/h a o svodidla se jen otře a ani nespomalí...best of černá kronika na naších silnicích 2016 by byla lepší. Takže zbytečná kategorie.
    • Jestli jsi na silnici stejně inteligentní jako tady, nechci tě potkávat nikde.
    • Hanzales
      Mít na Ferrari, nebo finance na jakékoli reálné závodění (do vrchu, trackdays) tak stejně nevidím důvod si nezajezdit i simy i arkády.
      Mít peníze, pořídíš si VR, nebo tři obří monitory a aktuatory (motion rig). Pak už stačí miska se spáleným benzínem a gumama, větráček před xicht a za chvíli zapomeneš, že nejsi v autě.
      "Jak cítíš pedál" ..zkus pořádné pedály s loadcell a opět máš reálný pocit při brždění a odbržďování...
      Pokud jsi mluvil o hrdinech z NFS a Forzy, pak je vše v pořádku, na silnici pak poprvé akorát někoho přizabijou, ale simy a jejich dlouhodobé uživatele do toho netahej ;o) Nás naopak nějaká ta olejová skvrna v rychlejší zatáče na silnici jen tak nepřekvapí.
      Ještě bych mohl vzpomenout třeba Grega Huttu. Ten to v Iracing kotlil, pak se sice v reálné formuli poblil, ale slušné čas udělat udělal. Nebo v GT Academy taky jezdí slušní týpci a recruitovali je z GTurisma. Sice je pak museli v reálných závodních autech trochu tu a tam něčeho přiučit, něčeho odnaučit, ale ten základ a cit pro to být rychlí tam měli.
    • Pan_Klobouk
      Dobre to rikas. A vubec nejhorsi je, kdyz si pak kidove od arkad jako rFactor, iRacing a Gran Turismo sednou do skutecneho zavodniho auta a porazeji profi zavodniky. Nebo kdyz profi zavodnici, staje a inzenyri pouzivaji tyhle arkady pro ladeni aut, treningy a testovani... protoze na nic jineho ty arkady dobre nejsou a s realnym svetem maji prd spolecneho.
    • Ano, zajezdit. Ale na okruhu. Zabijte se, jestli chcete závodit v provozu a ohrožovat ostatní!!!
    • A ja uz se bal ze muj prispevek bude nejhloupejsi v diskuzi pod timhle clankem :D
      Diky zes to zachranil.
  • American Truck Simulator a Euro Truck Simulator 2 jsou moje nejhranejsi hry, které mám na Steamu. Závodní hry to ale nejsou ani vzdalene.
  • Arkádě se tu vyčítá, že je to arkáda. Já vám nevím, běžte se ven projít...
    • To uz je moc hardcore simulace
  • Tak tady se redakce netrefila, to už by byli lepší ty angličáky než stupidní Forza.
  • Jack1947
    No nevím no... ale asi závodní arkáda byla dobrá.
  • Mart9
    Pro mě F1 2016
  • funza
    easy call
  • Za mě jednoznačně Doom.
  • jediny, co jsem z toho hral, byla prave forza horizon 3 a uz dlouho nehraju mp, takze kritika se tyka singlu,
    vetsi dukaz packovaci dekadence asi neni

    co se tam deje? tretinu casu jezdite bezucelne po nakym venkove v australii (a ne, sbirani cypovin bez hodnoty nepocitam za smysluplne), tretinu zavodite (no spis grindite, protoze zavody maj obtiznost, jakou chcete, jde akorat o to, jak vydelat na dalsi auta/skillpointy/levely), tretinu cumite asi na 5 stejnych animaci, co se porad opakujou (to je fakt vrchol, ve vsech koutech australskyho venkova chodi stejny lidi, delaj stejny kroky a gesta, maj stejny ucesy a obleceni, vetsinou ochrannou prilbu a monterky)

    konec grindovaci kampane je vyjadren 6. animaci (ale protoze tam snad krome barvy vlasu nebylo nic jinak, tak jsem si musel vygooglit, ze ta byla konecna, grindeni pak pokracovalo bez upozorneni dal)

    neustale na me utocily nejaky mikrotransakce, abych si urychlil to zbytecny jezdeni po venkove nebo nakup novyho auta atp.

    k tomu si pripoctete sprasenej port, spustenej v maximalizovanym okne bez moznosti fullscreen virtualniho stroje uwp
    • jeste jedna poznamka, po cca 25-30 hodinach jsem mel asi 45 aut ze 450 a to jsem nekoupil zadny z tech za milion a vejs, nejdelsi zavod vydela asi 40 000...

      odpornej ultragrind za plnou cenu
      • A kolik jich ve hře používáš, že máš takovou potřebu vlastnit všechny?
        • nejde o potrebu, jde o dalsi pokus vnutit mi mikrotransakce, ani jsem nejel jedinej zavod pro ty nejdrazsi auta, protoze nastradat milion, to bych nesmel od zacatku snad nic koupit a ty zavody se mi otevrely az na konci (ani s maximalne potunenym gallardo me tam nepustili, tunning pres skill pointy, platit to cash, tak na to grinduju doted)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit