Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs

Originální ano ,ale že by to bylo zábavné? A k tomu ta záměrně nehezká grafika...

Naštěstí mám vyzkoušeno na Epicu takže po tomhle ve slevě určitě nesáhnu.

• Trosku jsem to cekal, ze kdyz Inscription dostalo pred Vanoci 10ku, ze to v hlasovanich budete cpat kam jen to pujde. No nemylil jsem se. Stejny, jak minuly rok s Hadesem... Tahle snaha odlisit se za kazdou cenu, jakoze jste hrozne nezavisly je dost otravna. 

• Derp_1337

Hele, z tvé kritiky jde cítit, že jsi ty hry nehrál a vlastně nevíš o čem mluvíš. Zní to jako kdyby jsi kritizoval jenom z principu.

Já Inscription nehrál a tudíž nebudu argumentovat, jestli si to zaslouží 10 nebo ne. Ale za to jsem hrál Hades. Je to fakt skvělá hra a dle mě si to těch 10/10 zaslouží. Přičemž většina hráčů se shodne na 9/10 a ti nejpřísnější dávají 8/10.

A ačkoliv Metacritic se nedá považovat za nějaký dokonalý zdroj objektivní pravdy, tak Hades měl jedno z nejlepší User Score za rok 2020. Před ním byl jenom Ghost of Tsushima a Doom Eternal. To říká dost.

• lepsi nez nechavat vyhravat prumerny pokracovani jako forza nebo halo

• Derp_1337

A co jiného by jsi tam dal?

Rok 2021 byl v těch sportovních a závodních žánrech (snad s vyjímkou Hot Wheels) ve znamení průměrných her.

• Maxianimal

Musím potvrdit, že po počáteční skepsi shledávám Loop Hero jako totální pecku. Hráčům, kteří přeferují ve hrách to nejdůležitejší - zábavnou hratelnost - vřele doporučuju. Já to zkusil díky Epicu. Až je mi líto, že jsem si to nekoupil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit