Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik

    "Mysleli byste, že to za chvíli musí být pořád jedno a to samé. My jsme
    si to rozhodně mysleli a brzo jsme zjistili, jak naprosto jsme mimo"

    Zajímavý. VS (a pár dalších "survivor" her) jsem hrál a pár hodin jsem v tom strávil - je fakt, že ty první hodiny rozhodně návykový jsou, nicméně od určitý chvíle (a že ta chvíle přijde celkem brzo) je ta hra hrozně lehká a vlastně už nemá moc čím překvapit. Člověk pak reálně jen stojí na místě 30 minut a čeká na konec. Obzvlášť s arcane kartama.

    Mě to prvotní nadšení opadlo celkem brzo.

    • x_ander

      Mám to stejně. U Vampire Survivors jsem na první mapě pěkně dostával na frak, pak jsem tam měl zlom, trefil dobrý build a po 15minutovem runu přišel hned 30minutovy a mapu jsem dohral. A všechny další jsem pak dal na první pokus. 

      • Podobne zde, nechal jsem tam necelych 20 hodin, docela jsem si to uzil, ale od toho cervna, kdy jsem to naposledy zapl, jsem nejak nemel chut hrat hru, kde jsem videl 90% procent obsahu a tech zbylych 10 uz by byla jen variace na to same. V podstate nejvic me tam bavilo objevovat, co se stane po tech 30 minutach, jak vyzrat na smrtku apod. Samotna hratelnost uz to netahla. Za tu cenu super koupe, ale ze bych to vychvaloval do nebes, na to je to az desne primocare. 

        Ted s novym DLC se de toho casem znovu podivam, ale nebude to hratelnost, na kterou se tesim, ja chcu hlavne objevovat ty tajemstvi a zahady a to jak mi tohle dokaze ta hra naservirovat tak, abych si myslel, ze jsem na to prisel bude ten tahoun, ktery me u toho udrzi nebo ne. A dle popisu toho DLC to vypada, ze by to prave mohlo mit vic tento kampanovy pristup, za coz rozhodne thumbs up, protoze to znaci, ze vyvojar ma chut hru rozvijet jak vertiklne tak horizontalne.

  • Krycí jména - bratia Slováci, tiež vám to nejde nainštalovať? 

    Mor ho

    • Omlouváme se, zatím je to soft-launch, se kterým jsme začali čistě jen v Česku. Chceme to rozšiřovat postupně, takže Slovensko bude následovat. Prosím o chvíli strpení. Díky, Ursus|CGE

  • Derp_1337

    Jedna z nejnávykovějších her letošního roku: Neon White.

    Hra je se tam na "speedruny" a kolikrát si člověk řekne "ještě jednou to restartuji a pokusím se dát o trochu lepší čas" 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit