Best of 2023: Nejpůsobivější audiovizuální styl
-
Pre mna bol najposobivejsi vizualny styl v hre Turbo Overkill.
-
Já osobně bych přidal Final Fantasy 16. Dobrá grafika, dobrý design, skvělý hudební doprovod.
-
Jsme opět u toho, path tracing prostě vypadá nádherně. I když se svou 4080 ho bohužel nedocením na 100% 🥲 u CP jsem musel stáhnout DLSS na balanced a poté má hra alespoň okolo 50ti snímků 😄
-
-
50fps je bida, to by mi rvalo oci. Driv jsem preferoval 60+ jako minimum, dnes s dnesnima monitorama ideal 100+ a to chce jeste rychly monitor, ono vazne dokud jsem ho nemel na stole, tak bych neveril, ze neni 100fps jako 100fps v zavislosti jak na jakem monitoru.
-
-
Bída, no vzpomínám jak jsem nad PS2 mlaskal blahem nad 25 snímky a hry si naprosto užíval přestože neměly 4k rozlišení s nejvyššími detaily a 240 snímky 😂 rozdíl 10ti snímků z 60 na 50 mi nepřijde podstatný, ale každý to může mít jinak 🥲 ten path tracing za to stojí i navzdory nižšímu počtu snímků.
-
-
Tenhle argument s CRT nechápu, tak jsme hrávali 25 let zpět, ale dnes na tom přeci nikdo nehraje. Já už v dobách 30 vs 60 fps válek jasně říkal, že 30 je tragedie, tenkrát se někteří hádali, jak je to ok, ne, není a nikdy nebylo. Pro masochisty tak leda.
Jak jsem psal, já preferuju 100+ a není monitor jako monitor, na současném 360hz s těma input lagama co to dává okolo 100-200fps jsem si zvykl na tak luxusní plynulost, že cokoli horšího by mi už vadilo.
-
-
Já ale píšu o rozdílu 50 fps vs 60 fps kde je rozdíl naprosto marginální. Mezi 30 a 60 je rozdíl sakra velký o tom žádná. Mám 4k monitor s obnov.frekvencí 165Hz a jsem naprosto spoko.
-
-
No, ono opravdu záleží na monitoru. Když se na 25 FPS koukáš na CRTčku, které pravidelně dává 25 snímků (50 půlsnímků) za sekundu, tak to vypadá plus minus plynule. Když ale pustíš 50 FPS signál na 60 Hz monitor, tak některé snímky vidíš 1/60 sekundy a jiné 1/30 sekundy. To může být nepříjemné pro někoho, kdo je na to citlivý.
-
-
Není ale nic jednoduššího než si v nvidia control panelu nastavit custom rozlišení s libovolnou obnovovací frekvencí. Když monitor běží na 50hz, je 50 fps naprosto koukatelných.
-
-
-
Za prvé: žádné obranné štíty nemáme a za druhé: nemáme žádné obranné štíty. Teoreticky jde o jednu informaci, ale považoval jsem ji za tak významnou, že jsem ji uvedl hned dvakrát.
-
-