-
máme za sebou výborný herný rok. a to sa ešte do rebríčku nedostali ťažké váhy ako Metaphor, Mechwarrior, Wukong, Frostpunk, Helldivers 2, SteamWorld Heis 2, finálne vydanie Workers & Resources (moja hra roku), Songs of Conquest, Dragon´s Dogma...
Celá séria rozšírení zastúpená WoWkom, WH40,000: Rogue Traderom, Elden ring
Na PC vyšli PS pecky God of War a Tsushima a samozrejme tie "slabšie" v podaní Stellar Blade, Star Wars: Outlaws, Senua´s saga.
A to mi napadajú len hry, ktoré som zaregistroval, zoznam bude určite výrazne bohatší. kto si už v tomto nenájde "to svoje", tak naozaj neviem. -
Letos vyšlo vícero her, které jsou kandidátem na hru roku. Záleží na osobních preferencích. Někdo tam dá Stalkera, někdo jiný třeba Astro Bot či Metaphor ReFantazio, atd.
Osobně ale souhlasím s FF7 Rebirth. Je to fakt pecka a lidi by si to měli zahrát (společně s FF7 Remake Intergrade).
-
-
Souhlasím, že máme všichni jiný názor a proto mě opravdu nepřinutíš FF hrát a u většiny japonské produkce kroutit očima. Sry, ale opravdu mě to nebere☹️ Je to o preferencích, ale karetní hra? Já chápu, že s věkem začne člověk blbnout...
-
-
nechtěl bych v této době být hráč a nehrát japonské hry. 😂. No, Good luck...
-
To myslíš, jak je redakce poblázněná s Balatro?
Stačí se podívat na úspěch karetních her jako Heartstone, Gwent, Magic: The Gathering , atd. Najdou se lidi, co v karetních hrách nechali tisícovky hodin. A ty hry mají rádi lidi různých věkových kategorií, takže to není tím, že by někdo "věkem začal blbnout". 😇
Ale je jasné, že to není žánr pro každého.
A k japonské produkci. Nic ti nebudu vnucovat. Ale z toho, jak moc lidí chválí ty japonské hry, tak můžeš uznat, že na kvalitách těch her asi něco bude.
Byla by škoda přijít o tak silný herní zážitek jenom protože ti na první pohled nepřijde japonský vizuál lákavý. (Časem si lidi na vizuál vždycky zvyknou).
-
-
podpisujem to balatro, aj japonské hry. pekne zhrnuté.
-
-
-