Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • triptich

máme za sebou výborný herný rok. a to sa ešte do rebríčku nedostali ťažké váhy ako Metaphor, Mechwarrior, Wukong, Frostpunk, Helldivers 2, SteamWorld Heis 2, finálne vydanie Workers & Resources (moja hra roku), Songs of Conquest, Dragon´s Dogma...
    Celá séria rozšírení zastúpená WoWkom, WH40,000: Rogue Traderom, Elden ring
    Na PC vyšli PS pecky God of War a Tsushima a samozrejme tie "slabšie" v podaní Stellar Blade, Star Wars: Outlaws, Senua´s saga.

A to mi napadajú len hry, ktoré som zaregistroval, zoznam bude určite výrazne bohatší. kto si už v tomto nenájde "to svoje", tak naozaj neviem.

• Derp_1337

Letos vyšlo vícero her, které jsou kandidátem na hru roku. Záleží na osobních preferencích. Někdo tam dá Stalkera, někdo jiný třeba Astro Bot či Metaphor ReFantazio, atd.

Osobně ale souhlasím s FF7 Rebirth. Je to fakt pecka a lidi by si to měli zahrát (společně s FF7 Remake Intergrade).

• XXDarthVaderXX

Souhlasím, že máme všichni jiný názor a proto mě opravdu nepřinutíš FF hrát a u většiny japonské produkce kroutit očima. Sry, ale opravdu mě to nebere☹️  Je to o preferencích, ale karetní hra? Já chápu, že s věkem začne člověk blbnout...

• aspa

nechtěl bych v této době být hráč a nehrát japonské hry. 😂. No, Good luck...

• Derp_1337

To myslíš, jak je redakce poblázněná s Balatro?

Stačí se podívat na úspěch karetních her jako Heartstone, Gwent, Magic: The Gathering , atd. Najdou se lidi, co v karetních hrách nechali tisícovky hodin. A ty hry mají rádi lidi různých věkových kategorií, takže to není tím, že by někdo "věkem začal blbnout". 😇

Ale je jasné, že to není žánr pro každého.

A k japonské produkci. Nic ti nebudu vnucovat. Ale z toho, jak moc lidí chválí ty japonské hry, tak můžeš uznat, že na kvalitách těch her asi něco bude. 

Byla by škoda přijít o tak silný herní zážitek jenom protože ti na první pohled nepřijde japonský vizuál lákavý. (Časem si lidi na vizuál vždycky zvyknou).

• triptich

podpisujem to balatro, aj japonské hry. pekne zhrnuté.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit