Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aspa

S citem zvoleno. SH2 je příběhový masterpiece, který je potřeba vyzvednout, jeho problém je, že už je přes 20 let starý, přesto by v žebříčku neměl chybět už kvůli současné generaci. 

I kdybyste dali hru roku Balatru, tak ty žebříčky máte dobré. :D

• JohnyTheZik

Za mě to nakonec vyhrál Stalker 2, ač je samozřejmě SH2 pořád skvělý. 

Příběh na první dobrou možná trochu zbytečně spletitý a až moc odkazuje na původní trilogii, ale možnosti výběru, zajímavě vykreslený postavy, který nejsou černobílý, a několik různých twistů mě donutilo se prokousat přes endgame hry i přes její občasnou rozbitost.

• Souhlas. V te hre se porad neco deje, X postav, kazda s vlastni motivaci a nejakou tou temnou minulosti, nebo pochybnym videnim sveta, za kterym jsi jdou pres mrtvoly. Trochu mi vadilo, ze te hra stavi po vetsinu doby do takoveho zneuzivaneho otloukanaka, takze jsem jim to na konci zacal s chuti vracet.

• Veskoslav

Snad si nečekal, že budeš něco jiného než otloukánek?:)

• Veskoslav

No hlavně pokud člověk dělá různá rozhodnutí, okolí si to pamatuje. Jedu teď podruhé z pohledu "druhé" strany a rozhodně takto by měl vypadat průchod hrou, co nabízí více možností. 

A k tomu celkově 4 různé konce. Zatím jsem měl řekněme hodně děsivý konec. Jsem zvědavý, jaký konec budu mit teď. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit