Best of 2024: Nejlepší „sedmičková“ hra
-
Vzhledem k tomu, že se tady číselné hodnocení sází většinou ve stylu "proti všem" (viz. namátkou Wukong (7), Indiana Jones (10), Stalker 2 (9)), tak tato "kategorie" nemá absolutně žádnou váhu, samozřejmě kromě snahy o více kategorií a tedy více prokliků a zkonzumované reklamy. Vzhledem k nedávnému snižování stavů je asi všem jasné, kam tento web pomalu spěje. Tak si aspoň udělejte dobře a zase mi dejte ban.
-
-
kliky jsou ostatně to jediné, co většinu herních médií zajímá... a propouští se všude. Nedávno u konkurence prosili o peníze.... zahraniční herní weby mají také problémy. Mezitím content creatoři na youtube dělají stejně kvalitní obsah, mají stovky tisíc odběratelů a topí se v penězích.
-
Indiana Jones metacritic 87, lidi 8.4.. Jak je 10 "proti všem"? :D
Stalker 2 to stejný, tam to ale u recenzentů není otázka kvality, ale otázka toho, jak moc se do číselnýho hodnocení promítly bugy a technická nedokonalost.
-
-
Stavět odpad jako vailguard na jednu rovinu s výborným wukongem už je trochu přes čáru.
Tady není víc co dodat, nebudu se rozčilovat hned z kraje roku.
-
-
Odpovídající srovnání. Obě hry průměr.
-
-
no ty jsi mimo, failguard je tak 4/10 a wukong v pohodě 8/10.
-
-
Oba 5/10
-
-
BMW průměr, Veilguard podprůměr. Když už bychom měli být objektivní.
-
-
Holt každý to vidí jinak. Mě bavil Veilguard mnohem více než boss rush v BMW
-
-
Jsem rád že většina lidí to vidí stejně jako já, viz prodeje
-
-
Protože mainstream je známka kvality....
-
-
-
-
Shots fired :D
Moje nejvíc mid sedmičková hra je SW Outlaws. Ono tam tak nějak všechno funguje, sneakování do základen, drandění na speederu, mechaniky všelijaké, ale duše invence nula. Prostě UBI open world podle šablony.
-
ale, znama sedmickova kategorie, tedy uplacených recenzi
-
-
Omg už zase tohle...
Určitě firmy uplácejí, aby dostali na AAA hře hodnocení lehký nadprůměr...
-
asi tak, Veilguard nema ani na 5
-
-
Myslím, že zapřísáhlí fanoušci DA naopak dávají od Veilguardu ruce pryč. Spíše s tím budou spokojeni hráči, kteří předchozí díly nikdy nehráli a vyhovuje jim prímočařejší hratelnost. Ale je to samozřejmě jen můj názor založený na čtení recenzí a komentářů, takže se možná pletu.
-
-
Miluji Dragon Age a Veilguard mě velmi bavil (určitě více než Inquisition). Zdaleka to není perfektní a mohlo to být o tolik lepší. Neni to pro zaryté fanoušky Origins, ale pro ostatní fandy série má Veilguard co nabídnout.
-
Jo, taky si myslím, že Veilguard ocení spíš nenároční hráči, které zajímá spíš jednoduchá hratelnost a většinu konverzací mezi postavami přeskakují. Není to hra pro klasické fandy (akčních) RPG.
Osobně doufám, že většina hráčů ten Veilguard nekoupí a ta hra finančně pohoří. Je potřeba vydat jasnou zprávu nejvyššímu managementu Bioware, že tudy fakt cesta nevede.
Bioware je dostatečně zkušená firma, aby dokázala udělat mnohem lepší hru. Ale očividně management řídí vývoj dle nějakého marketingového průzkumu mezi 12 letými teenagery "co vás baví hrát".
Jinak ten Black Myth Wukong je spíš "osmičková" hra, aneb aspoň takový názor má většina světa.
-
-
Tak BMW byl hodně přehypovaný, z široké řady bossů si lze stěží zapamatovat několik málo, souboják byl v době vydání nevyladěný, ale hodně hráčů slyšelo na ono anti-woke vábení 😄
Já jen doufám že se velká studia naučí dělat hry tak aby byly zábavné pro všechny a woke tématika byla pouze jedním z prvků - ne hlavní vlajkovou lodí 🥲
Na Avowed se dost těším bez ohledu na současně nafouknuté diskuze - když ale bude hra podobně moralizující jako Veilguard, tak nemám problém nekoupit. Aspoň bude víc času na KCD2.
-
-
a teraz tu o karkulke...milujem ludi ktori komentuju neco co nehrali...
-
-
-