-
jednicka byla skvěla, ale tohle? Vždyť to je snad engine z crackdown1, nic proti němu ale kreslený engine v hororu?? To je jak kdyby dali jako hl. hrdinu do DOOM4 Jima Carreyho (i když to je možná jediné co by oživilo DOOM značku)
-
pockat, darkness je aj na PC ? ja som myslel je to len na konzole
-
-
Dvojku robí iný tím ako jednotku a preto je aj na PC. Chvalabohu :)
-
-
hmm tak to sa mi pozdava, tiez som pozreal gameplay videjka z jednotky a dufal ze to niekedy daju aj nam :)
-
-
-
Budete uz mit na krame tu jednicku??
Jinde jsem ji nasel jen v jednom eshopu za 999, coz tem hovadum za takhle starou hru teda davat nebudu...
Jaktoze to nikde neni k sehnani?? Vzdyt je to prvotridni hra... ! ? -
-
http://www.originalky.cz/cz/Nove-zbozi/Playstation-3/Hry/The-Darkness-PS3.html?listtype=search&searchparam=the%20darkness
-
-
Jo ctyri stovky by byly pekny.
Zapomel jsem ale upresnit xbox verzi... -
-
co za 370 kč i s poštovným : http://www.game.co.uk/Games/Xbox-360/Action-Adventure-Adventure/The-Darkness/~r326931/?s=The+Darkness+&d=1z13mmv
Za poloviční cenu máš požitou verzi. -
-
Jo ale skladem maj koukam jen bazarovky. To by snad nevadilo, no.. Zas i s postovnym pod 200 : )
-
-
A co se týče bazarovek zaručují plnou funkčnost a do 28 dnů můžeš vrátit
-
-
To by bylo supr.
Mas zkusenosti s timhle obchodem? Z UK mam zkusenost jen se zavvi (dobrou), jinak bych se bal jestli zasilka vubec dojde, apod.
Platim totiz asi jedine kreditkou predem, ne? Nemels nekdy problem?
Jestli za ne davas ruku do ohne tak objednavam, a rovnou tam predobjednam LA Noire : ) (je to ten retezec s DLC k predobjednavce, ne?) -
-
ok - dik.
zkusim tam i to LA Noire. -
Tady nakupuje kamarád a bez problému dodací lhůta cca 3 dny nikdy neměl problém. Dokonce jsem někde četl, že balík do česka nedorazil vrátil se jim a oni mu nabídli vrácení peněz, nebo znovuodeslání. Já nakupuji na http://www.thehut.com/home.dept , tady je levnější poštovné jen libru ale dodací lhůta je asi 7 - 14 dní. Ale tam Darknes nemají každopádně to, mám jako zálohu určitě tě neoberou.
Edit: jinak platba kreditkou jasně, ale rozdíl v cenách je obrovský :)
-
-
-
-
-
-
Mne násilie v hrách nevadí, ale mam pocit, ze byva v hrach bagatelizovane. Ludia vyzeraju cool aj ked umieraju hroznym sposobom, ludske schranky posobia labilne ako handrove babiky a cele to posobi dost groteskne. Objem a tlak pod akym krv v hrach vystrekuje sa blizi anime zanru. Agonia a neznesitelny zvukovy sprievod sprevadzajucy podobne sceny v skutocnosti je v hrach len chrcanim, stonanim a chlapackymi vykrikmi podobajucim sa skor vykrikmi hnevu ako bolesti. Koli tymto faktom som sa stal voci nasiliu v hrach uplne imunny a nedokaze so mnou vobec pohnut.
-
-
čo si tým príspevkom chcel vyjadrit, akože si sa vdaka tomu stal imunny voči nasiliu v realite? alebo len voči nasiliu v hrach. prečo by malo zalezat ako clovek reaguje na smrt par pixelov. To by si chcel v hrach vidiet realnu agoniu a realisticke stvarnenie smrti? Daj sa liecit kym je este cas alebo prestan hrat lebo ocividne si mimo *11*
-