Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jedno je jisté... beta verze bude mít plně a perfektně funkční platební model :D
  • Sleduju, že nastalo asi herní sucho, protože poslední dobou je to tu opravdu chabé na články.. Stalker, kterej možná někdy vyjde a bude to F2P /grc/, recenze na Rabbids Land pro WiiU /grc/ a zjistilo se, že téma žen v herním průmyslu táhne, takže další /grc/.. Ach jo :-)
    • No já nevím, ale za poslední tři dny jsem tu našel hned několik článků, které mi přišly dost zajímavé a rozhodně nikoli "chabé". Games je snad "nejživější" web o hrách, co jsem kdy viděl vyjma některých stránek zahraničních, které ale až tak nepočítám. Vždyť kolik článků vychází denně! Občas si skoro říkám až moc, páč kdo má stíhat to všechno číst, no ne? *4*
    • Veskoslav
      V herním světě se tomu říká mrtvé období. Nic nevychází a tak je čas na zajímavé či okrajové záležitosti v herním světě. Není to nic neobvyklého.
      • A hlavně je to skoro každý rok stejný v lednovém období, není se čemu divit tak proč se tím vůbec zabývat, vždyť už jsme si zvykli. Já třeba osobně teď bych nějakých 1400,- za hru nedal, protože moje peněženka se vším vystačí jen tak tak a to vydavatelé a distributoři moc dobře vědí, počkají si pár měsíců po novém roce aby se jejich výtvory dobře prodávali a vyšvihly se v prodejnosti toho daného měsíce, to je přece logický.
        • Tak tak, měli bychom tohle období nějak pojmenovat. Už máme okurkovou sezónu, tak tahle sezóna by se mohla "grcací", čímž poctíme původní příspěvek. *15*
  • Souhlas.
  • KIMCID
    nudááá
  • Už mám pár bet za sebou a myslím že tahle hra bude další *1*
  • Naprostý souhlas, tak hra začíná vypadat dobře a s tímhle přístupem autorů, se zdá, že i bude radost dělat "betatestera". :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit