Přejít na výpis diskuzí
Betaverze editoru pro Total War: Rome II je venku
17.1.2014 | Adam Homola
13 příspěvků
-
Hezké, jen jaksi pořád nechápu, jak si mohli dovolit, vydat hru takhle domr*anou ...
-
Největší a nejhranější mod pro Rome 2 - Radious Total War Mod
A je z Česka!!!!! Ten chlap má více stažení a fanoušků než prodeje leckterých her, ale nikde jsem si nevšiml, že by s ním česká pc media dělala nějaký rozhovor nebo se o to více zajímaly. Do zahraničních časáků dal rozhovorů dost. Celkem ostuda. -
-
Hele a ten radious mod je v cz lokalizaci nebo jen eng ?
-
-
Rome II si zahraju až zas bude venku nějaký mod jako DarthMode pro Shoguna II.
-
-
volá sa Radious Total War Mod :)... darth už s modovanim skončil
-
-
Jak je na tom TW:RomeII k dnešním dnům? Původně jsem ho chtěl kupovat chvíli po vydání, když jsem ale slyšel co jsem slyšel tak jsem si řekl, že si nebudu kazit zážitek a počkám až to bude trochu fixlé. Dá už se to hrát v pohodě? Bez nějakých větších bugů které by pokazili atmosféru apod.?
-
-
Největší problém nebyly chyby nebo optimalizace. Ale totální tupost AI a ta jde opravovat hooodně těžko *7*
-
Já mám takový pocit, že to je strašně individuální. Mi se třeba už dlouho nestalo, že bych měl vlaječky v normálních bitvách. Na druhou stranu tady asi jsou pořád lidi, kterým tam naskakujou. Optimalizace už se mi zdá v klidu a pokud si k tomu stáhneš Radious mod, tak asi nebudeš litovat toho, že jsi koupil. Jestli rád čteš, tím líp, můžeš si číst v pauzách, kdy čekáš na tah, no a protože to asi budeš dělat nejvíc času, tak je slušná možnost, že knížku dočteš.
-
-
No na jednu stranu je pěkné že podporují komunitu ... na druhou stranu to zas bude na moderech aby z toho udělali pořádnou hru.
Doufám že jim aspoň dají opravdu robustní nástroje, ať jde pomodovat co nejvíc nedodělků a nesmyslů. -
-
Tak ta moznost je mnohem lepsi, nez kdyby vydali nedodelanou hru s nepristupnym engine. Coz se bezne deje. Otevrit pristup moderum je skvele uz jenom z toho pohledu, ze sebedokonalejsi hra nebude nikdy vyhovovat vsem a dobre udelane modifikace ty diry zaplni. Za sebe muzu rict, ze jsem vyzkousel ve hrach spousty modu, nektere velebeny komunitou az do nebes a jenom malo z nich mi sedlo. A dikybohu jsem narazil i na takove, ktere posunuli hru z meho pohledu hodne dopredu, pricemz zadny masivni ohlas nezaznamenali. Je to zkratka subjektivni. *3*
-
-
Je to hezký a vstřícný krok, ale chybí mu podstatná věc Editor map. No snad ho přidají po několika vydaných DLC, aby náhodou nepřišli o to nejpodstatnější, že.
-
Ta hra je vonku peknych par mesiacov a je to stale krasny nedorobok ale dlcka sa hrnu.. Typicka SEGA, staci sa pozriet na Football Managera, ako posledne roky isiel kvalitou dole, pridali microtranzakcie, mozte si kupit ingame editor a citovat v hre fakticky, nieco podobne ako FMRTE.
Predpokladam, ze sa vydaju cestov upravy bugov, riesenia problemov hry cez dlc a datadisky ako to vzdy robila CiV seria. Vzdy vydali neodladenu zabugovanu hru a cez datadisku to upravovali.. -
-
Coze?
-