Přejít na výpis diskuzí
Betaverze klienta Steamu umí ukázat zakoupená DLC u jednotlivých her
5.2.2015 | Honza Konfršt
45 příspěvků
-
Já když jsem prve četl titulek... Tak bůhvíproč ale vyznělo mi to jako " Betaverze klienta Steamu umí zakázat zakoupená DLC u jednotlivých her"
Jasně taky bych si tukal na čelo proč proboha proč a k čemu... *7*
Jo, aha protože ted frčí ten Region lock a jiné fičury. Hned je vše nad slunce jasné. *3* *1* -
Ja jen doufam, ze dojde i na trosku dulezitejsi zlepseni klienta, nez je zobrazeni DLC primo v knihovne. Takova kategorie na zobrazeni vsech jiz proslych "Announcementu" z komunitnich skupin by bodla.
-
Vidím, že je to tady samý znalec Applu, že ti největší kritici Applu jsou ti, kteří v životě nepoužívali OSX či IOS. Řekl bych, že asi něco dělají sakra dobře, když je to nejbohatší firma, firma s největší hodnotou, firma s nejlepšími akciemi apod. Co na to říct, zavístiví čecháčci, na co nemáme, tak poplivat, po nadávat si a v sugerovat si, že je Win a Android jsou lepší systémy, a že Apple jen předražený produkt pro ovce...
-
-
Nejbohatsi firma? Vazne ... a ted tu o hurvinkovi ... pred par lety apple prakticky krachnul, a po jobsove smrti miri rychle k tomu samymu.
-
-
mají 170 miliard amerických dolarů, to bude opravdu rychlý krach *1* *1* t
-
-
"Řekl bych, že asi něco dělají sakra dobře, když je to nejbohatší firma" ano vědí jak přesvědčit lidi že bez applu se nedá žít a taky porovnávat macbook za 70 tisíc že je lepší než asus za 20 že ? postavím vedle sebe stejně drahý asus nebo levono a ani sám nebudeš vědět pro co za co apple ... a že apple má lepší os než microsoft může říct jenom hipster,,,
-
-
Expert. Macbook za 70K *1* *1* Jo Ašuš to je kvalita co? To je pošušnaní. Užívej, já se ti jako bývalý majitel Ašušu směji..
-
-
Majitel Asusu za 12 tisíc ? kdybs měl za 70 papíru asus ? měl bys stejný názor ?
-
-
stál mě přeš 20 tisíc, prvně mě odešlo napajení, kompletně se odlomilo, pak mě odešla led obrazovk. Dal jsem do něho přes 25 tisíc aji s opravami :)
-
-
Taková skromná reakce, víš o tom Spirite, že když si člověk kupuje notebook, že to není o operačním systému? Operační systém si tam můžeš dát jaký chceš. :)
-
No kdyz si kupujes peklo znacky. Notas zasadne prvne lovit v Lenovu ci HP. S temahle dvema mam dobre zkusenosti. Samozrejme lenovo ty stary kastle s klitorisem(cerveny tlacitko uprostred klaviesnice co funguje jako pointer). HP mam ted v praci nejaky probook a vse good.
-
jo SSD disk, retina obraz, intel I5, atd hledej za 10K a vydrž 8-9 hodin baterky jak moje pročko. předem díky za odkaz...
-
ano, 35 000 kc za hardware v cene 10 000 od aušusu, vlastne te vubec nepodojili *1*
a cisteni registru? proboha na co? databazi neni treba cistit,nepouzivane veci jsou neaktivni, cim vic toho uzivatel cisti,tim vic toho zkurvi, mas ocividne velmi hluboky znalosti, uzij si osx kde si nemuzes pomalu ani zmenit pozadi plochy *1* -
35 tisíc a podojil? úplně normálni cena za laptop. konkurence není o nic levnější :) navíc žádné zasrané registry, žádné čištění apod nesmysly a vychytávky z Win. Ale to je jedno, ty jsi v životě Apple prodokut neměl v hnátě...
-
za to ze ses nejspis kokod ale nemuze asus, uzij si svuj macbook a my se ti mezi tim budeme smat, jak te apple podojil *1*
-
-
-
-
-
tak myslet si to muzes, ze ano...a android je co se tyka aplikaci rozhodne lepsi, na to, na co ho ja potrebuju
-
-
proč si myslíš, že všechno jde prvně na IOS a potom za půl roku na Android? *1*
-
-
protoze iovecky za vsechno platej *14*
-
-
*1* *1* *1* *1* v čem je lepší v aplikacích, že tam může vlízt každý šmejd, a že tam není žádná kontrola, absolutně nevíš o čem mluvíš, IOS je na aplikace král, odladěné, jelikož to kontrolují.
-
-
to ze android neumis pouzivat neznamena, ze je spatnej, v androidu viry neexistujou, uz z principu fungovani androidu nic jako vir nemuze fungovat, stejne tak v androidu je normalne rizeni pristupu aplikaci a muzu rucne povolit/zakazat co ktera aplikace muze delat
-
-
Az na to ze android je vir ze
-
Chlape, jsi úplně mimo. To je úplná blbost, co si napsal. Pokud jde o bezpečnost, jsou na tom momentálně Androidí zařízení nejhůře. Nejlépe je na tom Apple. Kupodivu solidně je na tom Windows Phone.
Google Play je taky docela už mimo. Sice údajně skenují aplikace, ale už vůbec neřeší relevantnost požadavků jednotlivých aplikací, takže si člověk v klidu může nainstalovat v podstatě trojskýho koně. Tam je potřeba udělat pořádný vítr a tohle změnit. -
-
Pak je ale otázka, zda chci být pravě omezován to velkou společností a kupovat si předražený produkty a nebo si raději koupím levnější, který funguje kolikrát lip a má lepší výbavu, ale musím se o něj starat a mám velkou šanci, že co chci za aplikaci tak tu tam najdu.
Vše to záleží na uživatelské úrovni jedince (tedy jejich schopnostech), finanční stránce a zda ten člověk vůbec má chuť se něčím jako nastavováním zabývat. Já osobně preferuji cestu, nastavit si věci dle svého a využívat je svým způsobem než mít jak přes kopírák to samé, co ostatní za přemrštěnou cenu :) -
to, ze lidem neni divny nainstalovat si svitilnu, ktera vyzaduje povoleni ke cteni bankovnich udaju ale neni chyba androidu, ale demence uzivatelu...
-
-
to je trolling nebo jsi tak hloupý? Android je nejméně bezpečný OS na trhu :))))))))))))) stačí googlit např. http://www.novinky.cz/internet-a-pc/software/308647-maskovane-viry-zneuzivaji-kritickou-chybu-androidu.html
-
-
můžeš mě říct, proč jsem tak blbý a diskutuji s takovým omezencem???
-
vzdyt neexistujou, napsal jsem, ze kdyz je uzivatel r3tard co si tam vir sam nainstaluje,tak se nemuze divit,ne ze za to muzes android *1*
-
nepsal jsi tragéde, že viry na Androidu neexistují. Kolik ti je let? 13 a dostal jsi svůj první plastový Android :D
-
"retina displej" je taky jen marketingovej shit,asi jako full hd displeje na mobilech s uhloprickou 5"...a ssd disk? bezna cena okolo 2000kc btw...
tendle post patri ten k tomu macshitu,jen tu maji bordel ve sprave komentaru
-
-
-
-
-
-
... hlavne by uz konecne mohli rozbehat streaming aj z osx... :-/
-
-
He to nekdo pouziva? *15*
http://theoatmeal.com/comics/apple -
-
nezávid a zapni si svého plastové androida a starou win plečku...možná si někdy našetříš a zjistíš, že OSX je nejlepší OS, co existuje *5*
-
-
Jó nejlepší systém co existuje...plně uzavřená platforma....nejlepší... *2* *2* *2* Ale sem pro OSX, až bude jeho penetrace na trhu obdobná jako u Win, to pak uvidíme i masivní rozšíření havěti pro onen jedinečný systém *15* *15*
-
Pokud je OSX a iOS celkově stejný bordel jako shiTunes tak radši tu win plečku. Už se nemůžu dočkat, až naplním poda a ten virus budu moct odinstalovat.
-
opravdu nejlepsi...sice v nem spustis asi tak 3 hry ale je nejlepsi... iovce se projevila *6*
-
-
přesně tak, nejlepší OS se určuje podle počtu her *7*
-
-
možná by ses mohl probudit z toho sna, že se všechno toči okolo her. Mám pocit, že z hraní na PC se tu dělá nějaké nové náboženství nebo co...
-
presne tak, na hernim webu kde se resi hry se urcuje podle her, kdo by to byl rekl...
-
-
-
Jasně. Zapni si svůj ohryzek, vyhoň si ho na retina obrazovku a neustále si opakuj, jak ti všichni závidí.. *3*
-
-
-
-
Tak určitě dobrá věc pro počínajicí alzheimery, ne sranda *2* to s tím soukromým je taky vítaná změna, to podstatné přeci o nás/vás už přeci dávno vědí. *4*
-
A kedy konečne pridajú možnosť v knižnici ručne zoradiť tituly? *13*
-
-
Dík chlapi ale nie som hlúpy. Hry mám prehľadne zoradené v kategóriách. Vadí mi, že sú hry rozhádzané - napr. mám kúpené oba remaky Monkey Island, lenže prvý sa volá "The secret..." a druhý sa volá "Monkey Island 2..." a v knižnici sú úplne na inom mieste.
-
-
nevim co chces rovnat když ti to stejne nepatri, je to gabenovo..
-
-
dát si vybraný ( nejčastěji použivaný) jako oblíbený a máš je hned první v knihovně
-
Pouzij categories
-