Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zítra už bude určitě Dawnguard v CZ ke stažení,stejně jako byl samotný Skyrim,na kterém mám nahráno 180hodin.Na co vyhazovat peníze oknem za hru,platim si net,tak to radši někde stáhnu a je ušetřeno,i když zábava je stejná.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AŤ ŽIJE WAREZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AŤ ŽIJE WAREZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AŤ ŽIJE WAREZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AŤ ŽIJE WAREZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Chápu že co se dostupnosti zboží týká warez rozdrtí všecy obchody (sám vím, dost dlohuo dobu jsem používal jako student spustu warezu) ale pokud máš práci tak aspon zkus podpořit herní vývojáře jinou cestou, třeba koupí ze zahraničí. Právě kvůli tomuhle přístupu se spousta věcí dělá na konzole a pak pro PC a to jetli vbec. Ono i čipování konzole může bejt dost drahá záležitost, (Není vě většině případů ale špatně očipování má za následek většinou její zničení) ale očipovanecjh konzolí je míň a tudíž méně pirátských kopiíí her. Takže když si spočítáš 1+1 zjistíš že tímhle zabíjíš trh na PC. Zkus se nad tím zamyslet.
    • Ty jses pako. Ze hry nekupujes, ale krades, je tvoje vec. Asi na ne nemas. Dejme tomu. Ale ze se tady tim pisnis, to je na facku! *11*
  • a přitom PS3 je lepší *5*
    • než xbox360 *1*
  • zdravim do diskuze. uz nejakou dobu se chci zeptat, jak to vlastne s tim skyrimem na ps3 je. Morrowind a oblivion jsem opravdu sezral i s navijakem a od te doby me v podstate zadne rpg tolik nebavilo, takze bych skyrim rad zkusil. Jen se obavam vsech tech problemu, o kterych se vsude mozne docitam. Proto se tedy ptam nekoho, kdo to hral vice nez 10 minut, jestli je to opravdu tak problematicke (kazici herni prozitek, znemoznuje hrani uplne atp.) nebo jde spis o "kosmeticke" vady.
    Diky za odpoved
    • Mám na Skyrimu odehráno 140 hodin a je to pecka, která sérii TES dělá čest. Hlavně se mi líbil systém kouzlení, asi nejlépe a nejzábavněji propracovaný v celé sérii. Trolové mi klidně můžou nasázet mínuska, ale s tímhle faktem nic nenadělaj.
    • Skyrim je úžasná hra. Není to nejlepší TES, ale čest svému jménu dělá. Jediný problém je s lokalizací, ale pokud hru hraješ anglicky, nemáš jediný problém...
  • nene, s tim jejich pristupem, kdyz uz jsem si pockal tak dlouho, tak si pockam az to bude za totalni pakatel, do te doby warez :)
    • Je fakt že tenhle přístup k zákazníkům kteří nemají o lokalizovanou veru zájem je na provaz ale jet na warezu a pak stejně podpořit tyhle v0l1 ? Zkus sehnat někoho kdo ti to sežene v zarhaničí nebo jukni po nějakých obchodech. Tvoje prachy dostanou aspoň z části ty, kteří na tom dělali a nepodílí se na téhle šikaně našeho trhu.
    • kretééne. Za takovou hru se ti zdá 1000kč hodně? skyrim a oblivion patří k jedný z mála her který sem si koupil protože když u hry strávim pres 200 hodin tak mi to za tu tisícovku stojí!!!
      • proc kreteene?!? ja si skyrim koupil, ale odmitam platit za dlc s takovym pristupem Cenegy jaky ma, proto si to koupim az za mensi penize, proc jim nechat vydelavat
        • MrSanta
          Kvůli tomu, že to Cenega překládá a tím pádem to vyjde se spožděním si to od nich nekoupíš a raději podpoříš warez scénu?
          • tak to urcite ne. Mne vadi, ze jsem nucenej si kupovat lokalizovanou verzi a nemohu si stahnout ze steamu anglickou, jako to jde u jinych her a prechozich dilu a v dobe vydani.
            • Souhlas, taky nemám rád diktování toho co si mám koupit a co mi zůstane zapovězeno a to jak ve stylu "počkej až to bude hotoví" nebo "nám se to nevyplatí tak to nebude"... takže sem to udělal jednoduše, sehnal známého v cizině a nechal si zaslat hru jako dárek a p0prdel1. Původně jsem o CZ verzi uvažoval ale měl sem štěstí že sem si to rozmyslel a a ten sajrajt ve sytlu STEAM bloku pro náš a dašlích pár "vychodních blkoů" sem stihl zaznamenat a bylo jasný jaká verze se mě bude na HDD hřát. Nechcem podporovat warez/zahranicni prodej ale dokavad budem muset delat takovyhle brikule kvuli pár 1d10tum z marketingovýho tak at dou klidne na dlazbu, moje prachy neuvidi.... to je radsi poslem do zahranici.
      • smejki
        No vidíš, já v Oblivionu strávil sotva 8 hodin. A ani napotřetí mě to nezačalo bavit. Přitom Morrowind byl takový dělo.
        • deridon
          ono je to spíš tím, kterým dílem člověk začal, jelikož já třeba začal taky Oblivionem a považuju ho za velmi dobrou hru (ovšem začal jsem ho hrát, když už vyšel Oscuros Overhaul a desítky modů), to samé s Falloutem, hrál jsem trojku dřívé než dvojku a považuju ji za velmi dobrou i přes ty chybky.. já bych řekl, že hráči jako já, vlastně vyhráli.. jelikož jsme hráli ty novější díly, které se nám líbí, potom si zahráli ty starší, které se nám též líbí, jelikož nás nepopadá svina jménem nostalgie :D ale podobně to mám zase u jiných herních seriích, to je pravda..
          • MrSanta
            Já jsem začínál s Morrowindem a užil jsem si i Oblivion i Skyrim. Skyrim mi přijde krapet lepší než Oblivion a Morrowind o fousek lepší než Skyrim. Ale tam asi hraje roli ta sviňa nostalgie. Na okamžik kdy jsem poprvé vylezl z lodi v Seyda Neen nikdy nezapomenu *14*. Počítač málem dostal infarkt a já chvíli jenom nevěřícně zíral na tu nádheru kolem. Když mi potom rozhodil sandál první mudcrab tak už jsem tak nadšenej nebyl *15*
          • Je mi 27 a začínal jsem na prvnim díle, čili Arena (to bylo dětství!) pak Daggerfall a tak dál...každý díl byl vždy o stupeň lepší, zábavnejší, propracovanější, platí to i o Skyrimu.
            Jinak Argonian mě pronásleduje už od Arény, kde když člověk vylezl z vězení, byl ve své domovině, čili v bažinach Blackmarshe, v každym díle prostě sympaťák :)
            • A pozor! Každý díl byl i méně zabugovaný! Ti co nadávají na Skyrim jsou fakt blbci, evidentně namají zkušenost s Arenou a hlavně druhým dílem Daggerfallem, ten se bez patche ani vůbec nedal dohrát! Každých cca 10 minut restart, některá kouzla hru schodila hned, když jste ve městě ať už chtěne nebo nechtěně zabili nejakou questovou postavu a dali SAVE, už nikdy se ten quest nedal dokončit a to právě platilo i o příběhových...no hrůza.
  • MrSanta
    Já si asi počkám na nějakou GOTY verzi, nebo až bude možnost hezky všecky DLC najednou koupit na Steamu. Skyrim jsem nedávno odinstaloval, nahráno dohromady přes 300 hodin, takže na to zas tak nespěchám. V klidu si to pak dám hezky všecko najednou s fungl novou postavou.
    Za čekání na Dawnguard u nás může asi spíš ta společnost co ovládá Cenegu.
    • Souhlasím. Skyrim jsem dohrál, zhruba 150 hodin a teď se k němu mám vracet jen proto, že Bethesda vytlačí další kousek? Až konečně vydají hotovou hru, tak dám Skyrim znova od začátku. Ale pořád se vracet do dohrané hry mi připadne zbytečné.
    • Souhlasím, taky se těším na GOTY, pokud bude čas to hrát. Ale sranda je, že na Steamu si to u nás asi nikdy nekoupíme, když to místní distributor prodává jen v krabici a se zpožděním.
      • Odjakziva to jde koupit jako cdkey, na nejaky patricny strance na netu.
        DLCcka taky.
        Jaktoze to lidi porad nevedi? Ja takhle Skyrim kupoval hned po vydani asi za 800 : )
        (Staci googlit napr. "steam keys" a vypadne podobnych stranek celej pytel)
        • Dost mých známích tohle dřív dělalo ale časem rezignovali... dost z nich čeká na GOTY protože sou už ve věku kdy sou tyhle věci liný řešit. Taky jednou poznáš... já na to začínám taky narážet a aspoň vím že když bude GOTY v obchodě budu mít stroj na kterým to pujde bez problém (ne že by teď nešlo...)
  • To mi připomnělo, že bych měl konečně dohrát samotnej Skyrim, když sem za to dal full cenu. Po odehrání zhruba 30ti hodin sem přestal hrát a nějak nebyl čas se k tomu vrátit. Horší je, že už jsem zapomněl děj a všechno ostatní, takže budu muset začít komplet nanovo :-O. Ještě že je ta zima...
    • jsem na tom podobně, dohrál jsem tam akorát warrior guildu :)) ale hra je to fajn, určitě se k ní někdy vrátím.
      • vrat se k ní až bude hotovej pán prstenů mod
        • a bude?
          • čekuj moddb je to tam
          • Hlavně doporučuji mod na 5x pomalejsi levelování, měl jsem tam 3x a stejně to nestačilo :( Takže hraju teď za vraha s lukem samozřejmě na Master, 5xslower leveling, Stonger Dragons, No Fast Travel, Enhanced High level Gameplay, Realistic Force a hlavně lepší barevnější renderováni FXAA Injectorem.
            Nevíte ještě o nějakém modu na stížení hry? Třeba jako chytřejší AI, silnejší nový potvory...mám rád výzvy a ne abych tam pobíhal na 50 levelu jak Schwarzenegr :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit