Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtělo by to aby přizvaly kluky od THQ a kluky od Blizzard a hned by bylo na co se těšit vždyť Blizzard teď bude vydávat podobnou hru a to RAGE tak kdyby pomohly z Fallout MMo tak by to byla pecka a to dost velká že by se napakovaly všichni na prachách a hráči by byly spokojeni!!
    • MrSanta
      Rage je od IDsoftware a ti patří pod Bethesdu/Zenimax. Takže Blizzard s Rage nemá nic společného.
  • MrSanta
    No nevím, ale Fallout MMO z produkce těch neschopů co si teď říkají Interplay - to už by snad bylo i lepší, kdyby Bethesda ten soud vyhrála.
  • MMO, Interplay, Bethesda?? Neviem ako vy, ale ja uz par rokov hravam Fallout 1,2.. a ziadna trojka, Vegas, mmo a neviem co vsetko este existuje ma ABSOLUTNE nezaujima. Takze sa hadajde dalej, ja si idem pustit jednu dokonalu hru opat, zas a znova...
  • Když to MMO bude kvalitní tak proč ne... Myslím že Fallout má mnohem větší potenciál být MMO než třeba LOTRO... A nemusí to nutně níčit značku pokud to udělá Interplay, Bethesda si může dělat na svém písečku Fallouta... A dav potom ukáže co je cennější... Pokud by se Fallout MMO neujalo tak by se pokračovalo v Bethesda Singleplayeru... Dobré MMO se dají spočítat na prstech jedné ruky a to ty prsty ani nemusíte mít všechny... Takže pokud to bude kvalitní.. Proč ne... Budu rád když se mezi tim šmejdskym asijským MMO odpadem který znásilňuje náš trh, objeví i něco kvalitního... Mimo to I LOVE MMO jako 13ti letá holka miluje Britney Spears...
  • Fandim Interplayi, Besracku nesnasim popackala cely Fallout.
  • Obávám se, že Interplay může dokázat s Fallout MMO jen jedinou věc - nadobro zabít značku, i přes to, že jí Bethesda s Obsidianem celkem úspěšně oživila. To prostě nemůže dopadnout dobře.
    • ted me vyjmenuj co Interplay zabil za znacku a ono oziveni u FAllout 3 nebylo zas tak unikatni jelikoz diky Interplay meli uz od zacatku zarucene prodeje diky obrovske zakladne fanousku Fallout
      • Azaroth mluvil o spolupraci Bethesdy s Obsidianem takze se jedna o New Vegas kterej byl imho lepsi nez fallout 3... A co se Interplay tyce,tohle studio uz neprodukuje a ani nema potrebny kapacity na to aby zacalo produkovat AAA hry.
        • jo bylo na pokraji krachu proto prodalo prava na Fallout aby se udrzeli nad vodou ale to neznamena ze neumi udelat kvalitni hru co ja vim tak vse co udelali stalo za to a fallout je legenda ktera vytvorila zanr a Interplay nebylo nikdy bohaty studio treba jako EA, nebo Bethesda a stejne udelalo kvalitni hry takze vyrok nemaj penize=neumi kvalitni hry povazuji za blbost
          • smejki
            Interplay nejen, že nemá peníze, ale především nemají lidi. uvědomuješ si, že hry nedělá jméno studia, ale lidi, kteří v něm jsou zaměstnaní a kteří ho vedou? Všichni, kteří znamenají starý (dobrý) interplay, jsou dávno pryč - v Obsidianu, InXile, Blizzardu a ještě na několika místech.

            Interplay vlastní párek francouzkých sourozenců, kteří už předtím dovedli ke krachu Titus Software, firmu, která má na svědomí jedny z nejhorších her pod sluncem.

            a mimochodem, Interplay rozhodně nebyl nijak malou společností ve své době. Nebyla sice leaderem, ale rozhodně byla jednou z největších.
        • Třeba neprodukujou protože kujou pikle... Snažej se vymyslet kvalitní Fallout MMO se kterým dobijou svět... :)
  • Cosi
    Ale to, že vesele běží fonline, nikoho neštve. *7*
    • smejki
      nikdo na něm nevydělává a je to nerdovská záležitost. Kdyby chtěli, klidně ho můžou zatrhnout, ale evidentně to nikoho netrápí.
  • Ať se už kurňa dohodnou já chci nový fallout !!! *14*
  • zx_spektrum
    Myslím, že tenhle spor by měl Zenimax vyřešit odkupem Interplaye nebo Masthead, stopnout vývoj a je po starostech. Bulharské vývojářské studio nebo zkrachovalý distributor jehož poslední distribuční aktivity téměř nestojí za zmínku a jehož hodnotu zvyšujou hlavně práva na dnes již mnohdy polozapomenuté značky nemůžou stát tak moc aby se to nevyplatilo.
  • Adam_M
    Proč proč?...Ptám se proč? :D Se všichni snaží z dobré značky udělat MMO čímž celou tu značku pošlou přímo do pr****.Neříkám že je to chyba pokaždé ale většinou to stoji za h****.
    • Jen ať udělají. MMO nehraju, ale dobrý MMO ze světa Falloutu bych si nechal líbit. Když to bude blbost, zkrátka to obejdu obloukem. Her ze světa fallout je víc než F 1,2,3 a NW a z těch co znám byla jediná dobrá Fallout tactics a nemám pocit, že by ty ostatní značku zničili. No a že by sama trojka byla schopnej nástupce?? to ani ve snu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit