Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Umaroth
    Mega se těším, pochybuji, že by Cage zklamal, obě jeho hry co jsem hrál (Fahrenheit, Heavy Rain) se mi extrémě líbily, hlavně heavy r. Vypadá to super a Dafoe má charakter, doufám, že bude přenesen i do hry *4*
  • TheGGG
    Místo Ellen Page tam měly vzít Justina Biebera
  • tak na to, ze tam maji takovou hvezdu etc.. tak ten motion captering moc dobre podle toho traileru nedopadl.. :(
    • jsi ukazokym prikladem ze sony fan boys opravnenou kritiku neunesou
      • jo jeste vice minusek at se to 1000% potvrdi *1*
        • Potvrzuje to akorát to, že jsi kompletní kok*t.
  • ucho
    vypadá to skvěle. stejně za nejdůležitější považuju hlasovej projev. už aby to bylo.
  • jendabek
    Nelíbí se mi to, protože jde podle mého více o marketingový tah než o krok ke kvalitnější hře, známá držka ve hře je totiž podle mého jen na překážku, protože každý Dafoa zná a porovnává to tak automaticky s realitou, ke které to má bohužel hodně daleko. Navíc všechny ty nuance, které činí herce jako je Dafoe tak kvalitním, se v omezeném herním ztvárnění téměř úplně vytrácí (u L.A. Noire to ještě šlo, ukázka u tohoto projektu je však hodně slabá).
    Tedy můj závěr - je to pozoruhodné vidět "repliku" skutečného herce ve hře, ale tím to pro mě končí. Nevím, v čem to hře může reálně pomoct a ani nevěřím tomu, že se do ní kvalita herce může přenést.
  • Já si nakonec tu PS3 pořídím... Aspoň zpětně budu moct dát Heavy Rain, Uncharted a dopředně se těšit na toto a The Last of Us.
    • Rozhodne doporucuju. Take jsem si ji takto pred rokem koupil, abych si zahral tech par excelentnich kousku, co tam jsou, a od te doby mi PC za 60k stoji bez uzitku doma.
      • Koupit tak drahej PC může jenom naprostej (doplňte).
        • v osmdesatych letech stalo PC 386 i 250tisic....
        • ucho
          boháč
      • to si naco potreboval pc za 60k? na vypocitanie vzdialenosti medzi hviezdami o 10rokov ?
        • On ho až tak nepotřeboval, ale víš jak, když se o něm zmíní na nějakém fóru, tak čeká, že lidi začnou padat úžasem
      • Tak mě to PC za 60k pošli ..u mě by využití našlo *14*
        • k cemu by ti byla jeho 20 let stara 486 pac naposledy nekdy v te dobe 486tek staly PC 60k *1* dneska sezenez super nadupanej stroj predcici nekolikanasobne PS3 dokonce i 4 za par tisic
    • Já si jí taky plánuju pořídit, nejlépe hnedka po poklesu ceny po vydání PS4. Ot
  • Malleth
    Nemám rád výraz interaktivní film ve spojení s Cagovýma hrama. Příjde mi že se ten výraz hodí spíš pro hry typu Rebel Assault, Night trap nebo Sewer shark, kde je ta interaktivita opravdu hodně omezená.
  • Ty pohyby ve hře se mi nelíbí, do toho doopravdového co dělali herci to má daleko, u té detektivky, jejíž název si teď nevzpomenu, mi to přijde lepší.
    • life28
      L.A. Noire vyzerá naozaj lepšie, ale asi bude mnohonásobne dražší
      • GlaDOS
        No... to bych neřekl. Pronájem mocap studia taky nebude úplně nejlevnější. Myslím si, že cenově může být ta technologie z LA stejná, nebo i levnější. Spíš jde o to, že mocap zvládne zároveň snímat celé pohyby těla a nejsíš proto ho Cage preferuje.
        • Malleth
          Ta technologie v L.A.Noire má těch nevýhod víc a vycházej hlavně z toho, že modely ani textury obličeje se po naskenování nedaj moc upravit.
          Textury tak nejsou kvalitní a maj nízký rozlišení. Nejdou tam udělat pořádný vlasy. Všechny postavy je maj upláclý na hlavě.
          Vlasy se nedaj ani odstranit, takže museli postavám dělat velký klobouky aby neprolejzali skrz.
          Pohyby očí tam jsou taky zapečený, takže se nedaj upravit procedurálně ve hře. Může se tak stát že postavy koukaj jinam než by měli.
          • No, on se vývoj motinscanu nezastavil s vydáním L.A. Noire. Třeba pohyby očí, vlasy už je možné udělat. Je to ukázáno tady http://depthanalysis.com/motionscan/tools-pipeline/
            (i když je pravda, že ten herec v reálu vlasy nemá, tak je asi jednodušší je tam přidělat)
  • Stillson
    Willem Dafoe jeden z mých oblíbených herců. Škoda,že je to jen pro PS3 :-/ snad to bude na PS4 časem v PSN.
    • Mato1987
      tak tak, v The Boondock Saints bol naozaj skvelý :)
      • Stillson
        To jsem ani neviděl...dík za nápad na dobrej film :-) určitě se v nejbližší době podívám. Líbil se mi ve Spidermanovi (podle mě to byl asi nejlepší herec,který se hodil na Green Goblina). Potom samozřejmě Platoon,Ve stínu upíra,Život pod vodou (škoda,že tam měl jen menší roli ale zahrál ji perfektně takového ňoumu :D ).
        • Mato1987
          tak ak si nevidel boondock saints, tak odporúčam následne pozrieť aj pokračovanie, ktoré je tiež famózne :)
          • No nevím, jednička byla perfektní, ale dvojka byla tragédie, která už se vezla jen na pověsti prvního dílu.
          • A já doporučím The Hunter (2011 tuším). Sice to není na oskara (ani Sam Neil se nepředvedl), ale australské exteriéry jsou vážně nádherné.
      • fizola
        V antikristovi, dogville a v tom dalsom Von Trierovom filme na ktoreho nazov si nespomeniem bol uplne fantasticky, je to dobry herec a s tym xichtom by bola skoda ho neobsadit :D
        • V Dogville nehrál a ten film, na který si nemůžeš vzpomenout je Manderlay.
          • Ja bych urcite zminil i Posledni pokuseni Krista, uzasnej film.
            • V metryxu bil úžasnej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit