Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím.Nevím jestli mi zde někdo poradí co dělat.Hrál jsem hru Dying light na steamu a měl jsem ji i s češtinou.Pak se mi tam ale stáhla nějaká aktualizace která mi změnila verzi hry a najednou jsem měl hru bez češtiny a navíc když jsem ji chtěl tedy hrát i bez češtiny tak bylo hned znát že je o dost těžší.Neví někdo co s tím.Chtěl bych zpět tu aktualizaci pro kterou byla ta čeština.Děkuji
  • Jedine co me na Dying Light zamrzelo byla situace ohledne cen.
    Krabicova verze co ma vyjit koncem unora za cenu kolem 800Kc. Parada, nemam co vytknout.
    Pak ovsem prijdou s elektronickou verzi k dostani o mesic drive, ALE cena byla dlouho kolem 1300Kc.
    Ted uz se da sehnat kolem 1000Kc, ale kdo chtel hru hned a za rozumnou cenu, mel proste smulu.

    Jinak klukum polskym drzim palce aby i dalsi jejich hra byla takhle zabavna, nebo i vice samozrejme.
    Dneska vecer dam s kamosem coop a uz se nemuzu dockat.
    • Morraw
      Já měl třeba polskou limitku s luxusní mikinou jen za 1350,-
      http://muve.pl/uploads/banners/DL-wizualizacja-edycja-premium-retail.jpg
  • Pamatuju doby kdy tohle býval standart.
  • Jack1947
    Nevím, je to důvod pro zákazníky co koupily a zmizeli jim např pozice + zkušenosti+ skill zbraně a jiné předměty , k naprosté spokojenosti? *7* Obsah zadara je vždycky super. Připomínka dob kdy to byla samozřejmost... třeba se z polovic ta doba vrátí třeba...
    • Inquisitor
      Aspoň si to můžou dát znova.
      • Jack1947
        No nevím, jestli by si rádi poslechli... tuto zprávu *1*
  • Dogkiller
    Tomu říkám dobrá zpráva, mám už dost těch všudypřítomných "very easy" her pro lenivé uplakánky. Je třeba přitvrdit a oddělit zrno od plev. Dark Souls rulezz. *5*
    • frag.ment
      Nojo, v dnešní době se starší pojmenování "no-lifer" změnilo na "hardcore hráč".
  • Keyz
    Ještě více mohou rychlit ničení zbraní a bude to .
    • Morraw
      ˄ Hleďte, trol promluvil.
      • Jack1947
        Kdepak troll, sice se zbraně nezničej ale mohli by fakt vydržet toto je výsměch respkt byl.
        • Morraw
          Ne. Za celou hru jsem kompletně zničil pouze 3 zbraně. Ty lepší už se dají opravit 5x. S tím už zabiješ stovky zombíků. Ani jsem nad tím nemusel uvažovat. Jestli tobě a jiným to opravdu dělalo takový problém..
          • Morraw
            Nemyslím si to. A víš proč ? Za tu dobu, kdy vyčerpáš všechny opravy na zbrani, už stejně musíš používat nějakou lepší, aby jsi stačil. Na konci Riptide jsem si udělal luxus poison katanu a na NG+ jsem s ní prošel větší polovinu hry znova. Docela nuda tedy. Žádná zbraň ti nezůstane věčně, ani kdyby byly nerozbitné, tak s ní nebudeš pižlat zombíka.

            Dead Island a bez bugů ? Ale běž. Právě, že ten měl možná eště více chyb, než Dying Light. U Riptide při launchi nikomu nefungoval co-op.
            A mi jede Dying Light bez problémů. Takže se tady nemůžu vyjadřovat k nějakým chybám.
            • Morraw
              Dohlednost 50 - 100 v běhu nepoznáš. Dropy ? Ano. Jednou za pár hodin. Kazilo mi to hratelnost ? Ne. Pro mě optimalizace super a to hraju na noťasu.
            • Jack1947
              Jsou to drobné chyby co kazí hratelnost ale je jich minimum ook tak DI měl chyby uznávám. Tady hlavně je naprd optimilizace a to je hlavní kámen úrazu no. Jede jo ale s dohledností na 50% neříkej že nebyli dropy nevěřím.

              No nevím, ty dropy byly občas docela nesnesitelné...
          • Jack1947
            Zničil kompletně ale to já přece nepíšu. Ty zbraně nic nevydrží a ano oprava ale to už ti je celkem zbytečné když už najdeš lepší zbran. Chápu že pro tebe je to povedená hra. Takže si jim i dost odpustil. K těm lepším jsem se za těch +-30hodin ani snad nedostal natož abych je opravil.

            To samé ty mody využil jsem kolik asi? 3mody!!! které jsem navíc stále opakoval ano nešmejdil jsem všude a jel jsem víceméně příběhové lince. Čekal jsem že budu mít nějakoou monster Chainsaw nebo něco podobného. No nedočkal se no.
            • Jack1947
              Mne to defakto bylo jedno no jen to bylo trochu komické, měl si zbran a už ti byla bez oprav (které jsi už vyčerpal ) k ničemu. "Your weapon is innefective, please repair"

              Nemyslíš? *3*

              To z EA sem vůbec prosím netahej, takový blábol a navíc špatně napsaný jalk ve FC upřesnovali že se to týká spíše ovládání než obtížnosti. Což tady bych neřešil už vůbec.

              Já to beru tak že přestože se hra opraví se vším všudy atp, převážily + převážně mínusy a tohle by se stávat nemělo. Taková připálená kotleta z jedné strany štavnatá a z druhé spálená. DI bylo stejně jako tohle o trpělivosti ale prostě mi přišlo lepší a bude to tak na pořád i když odečtu... chyby.
              Je dobře ten co to koupil a že ho to baví atp... mne to třeba pžíjde nedostatečné. Jasně není to WD, Unity takhle zkaženou hru to ne no ale taky to není DI a at si řiká kdochce, cochce tak ten se hrál už od začátku skvěle a atche tolik nepotřeboval.
            • Morraw
              Já jsem si hru maximálně užil. Jestli se někomu nelíbila, kvůli technické stránce nebo jiným chybám, to beru. Ale jestli si zkušení hráči, kteří ještě hráli předchozí DI, stěžují na rychlé ničení zbraní.. Jak říká EA, hry by měli dělat fakt jednodušší, co *3*
            • Jack1947
              Přitom netvrdím že to je špatná hra no, jenom eh... jenom JENOM! má spoustu kopanců a bugů a jiných... věcí a tohle je jedna z těch věci co byla otravná. Vydrželi mi tedy déle zbraně co stáli za zlámanej pendrek. Potom jsem si neměl kam vyrábět nějaké ty výbušniny atp... jenom měla hezkou šlupku fakt parádní ale to prostě nestačilo. Je to jako někde v továrně tam by taky netolerovali napůl odvedenou práci.

              Proč ale ten "konzolo" Dead Island mi připadal lepší a připadá. Nad pár chbami jsem ochoten mávnout rukou ale tady to dost kazilo zážitek. Trochu se obávám Dead island 2 aby neskončilo ještě hůře. Obtížnost která bude znamenat chytřejší zombie ( to je snad vůbec možné?) je ok.

              Protože veskrze byly jen kvantitativní a otravovali, jediné reálné nebezpečí hráči hrozilo v noci protože viděl prd a baterkou jen upozornil na sebe. I když no ty potvory co byly jen v noci byly taky legrační, umlátil sem jí jednou zaseklou při běhu do zdi.

              *15* *1*
            • Morraw
              Já jsem té hře nic neodpouštěl. Něco se mi líbilo a něco zase ne. Jen ničení zbraní jsem vůbec nevnímal. Takže mě opravdu fascinuje, kolik lidí s tím má problém.

              To protože ta hra nebyla těžká. Nenutila tě používat tolik vzácné mody. Totálně sis vystačil s modrýma pro většinu misí a sem tam s modovanou fialovou/oranžovou pro bosse. Začal jsem NG+ a je to pořád lehké. Zvýšení obtížnosti vítám.
  • lol pry bezplatny update :D ti jsou tak hodni :D
    • Ristoro
      Jsou hodní, protože reagují na feedback od hráčů. 95% firem by se na hráče vys*alo. A Techland povolil mody a ještě na přání hráčů zvýší obtížnost a stejně se najdou kreténi, kterým pořád něco vadí.
      • feedback od hracu ? to nebyl zadny betatest ? jestli ted musi zvysovat obtiznost, tak to predtim pos..li a ted to akorat opravujou a za to jeste ma byt nekdo vdecny ?
        • Jack1947
          Ta hra nebyla nejlehčí ale někdo rád nějaké to sadomaso hc tak proč ne *3*
      • Keyz
        vys*at se na hráče funguje. K čemu témata na EA fóru o otevření modů, opravě chyb a ovládání na PC u Dragon age? To samé u Ubisoftu

        Lidi se tam vykecají a je to jedno. Stejně si na krabici mohou nalepit nekonečnou řadu ocenění *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit