Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud je zdroj odsud http://www.joystiq.com/2011/09/19/lets-play-the-blame-game-inafune-on-what-went-wrong-with-capco/ tak ja bych urcite ten zdroj neprelozil tak jako to udelal autor clanku. Ve zdrojovem clanku jsem nenasel nic o "Ke konci vývojové fáze Bionic Commando už se vývojářské studio Grin (nyní již nefunkční) a Capcom pohádali tak, že to nešlo vrátit" nebo "dělejte si, co chcete, nám je to jedno". Podle me Inafune hlavne mluvil o svalovani viny na toho druheho. Rekl bych, ze je preklad docela nepresny. Mozna jsem ale nenasel ten spravny zdroj.
  • Hra je to hodně dobrá, jen mě štve, že když hrajete přes lokální síť, ten co hostuje, má obrovskou nevýhodu ( příklad - Ten co hostuje vystřelí na průměrnou vzdálenost do protivníka 5 střel z brokovnice a ubere mu půlku zdraví, ten co NEhostuje na velkou vzdálenost vystřelí na toho co HOSTUJE 2 střely z brokovnice a zabije ho ). Ne, není to tím, že by se host neuměl trefit nebo byl úplný noob. A když hostuje ten druhý, obrátí se to.
  • Osobně nechápu proč někdo takovou břečku vůbec vydával pro PC,odfláklo se zde kde co mizerná kamera,nudný příběh a vrchol všeho nápověda která vám ukazovala pouze tlačítka na joypadu.
    • *1* Blbec
  • Neviem preco sa vacsine ludi BC nepaci, je pravda ze zo zaciatku je tazsie sa do tejto hry dostat.
    Ked som sa naucil ovladat jumpy, tak ma to zacalo bavit a hru som dorazil za 2 dni nonstop hrania.
    IMO 8/10 hra , koniec s povodom ruky je famozny.
    • Presne tak, ziadny holywoodsky happyend, ale celkom pekny (a depresivny) twist.
  • no nevim. ale Grin nikdy nic svetoborneho nevydal a jejich hry ackove nikdy nebyly. Spis jsem se divil, ze prezivaji tak dlouho. Bionic commando bylo naopak hodne nudny.
    • Tož mě BC docela bavilo, neříkám, že to byla nejlepší hra dějin, ale mělo to fajn obtížnost a takový pocit uspokojení, když člověk zametl s nepřítelem. Podle mě asi jejich nelepší hra.
  • Cajk
    už zase shoda přísudku s podmětem??? Strany se dohodli? Si už z tý češtiny vážně děláte dobrej den... Je u vás vůbec někdo jako korektor?
    • sleepless
      Omluva a je to opraveno, jinak bych jen rad dodal, ze se to proste stane (nekdy je blby den a spousta prace = rozstristena pozornost) a mrzi nas to, ani nevite jak. A ano, neco jako korektor bohuzel neexistuje (na denni obsah je to vubec nemyslitelne), penize na nej vynalozene by chybely na obsah - vyrazne. Nejsme iDnes ani Novinky.
      • pre mna osobne je dolezite o com sa v clanku pise a nie ze sme tam ujde nejaka gramaticka chybka autorovi. to mi je u pr*ele. nehovorim ze keby v clanku bolo 50 chyb to uz by bolo viditelne, ale sem tam nieco to si myslim neje problem proste zignorovat a citat dalej. :D
      • Cajk
        prostě jen prosimtě rozhlas po redakci, ať na to dávaj bacha, vymlouvat se na spoustu práce je teď v módě - všichni pracujeme (někteří i o dost tvrději, než redaktor games) ale tohle jsou opravdu základy gramatiky. Mimochodem nejste na štíru jen vy, ale drtivá většina českejch webů. Holt časy, kdy psali opravdoví nadšenci a lingvisti, už jsou hodně ty tam.
        • sleepless
          No jo, budiz jim zeme lehka. Ty krasne zlate casy...
          • Cajk
            souhlasim, ale bez ironie:)
        • Ty zato máš času spoustu jak se zdá, že tu máš čas b*zerovat lidi. Co si myslíš, že se kvůli tobě rozkrájej ? *14* Normální člověk to překousne...
          • Cajk
            možná proto je čeština v tom stavu, v jakym je.. Víš o to právě jde, pokud se člověk naučí akceptovat chyby v rodnym jazyce, tak postupně ztrácí sám schopnost řádně mluvit a psát. Ale máš pravdu, nemá smysl se v tom pitvat a sahat někomu do svědomí, každej asi ví, jak na tom je.
            • Pak nevím, co tu řešíš. Oni si to stejně k srdci nevezmou :)
    • občas se mrkni na novinky.cz... tam co článek to perla... by ses tak maximalně stačil pokřižovat, než by to s tebou seklo *4*.
      • Cajk
        Hele, tam radši ani nechodim, to je otřes.. Já vim že tohle je internet, ale proboha tohle se učí na zš.. Nechceme po vás žádnou zvláštní češtinářskou smetanu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit