Přejít na výpis diskuzí
Bionic Commando zabil špatný vztah vydavatele a vývojáře
19.9.2011 | levis
20 příspěvků
-
Pokud je zdroj odsud http://www.joystiq.com/2011/09/19/lets-play-the-blame-game-inafune-on-what-went-wrong-with-capco/ tak ja bych urcite ten zdroj neprelozil tak jako to udelal autor clanku. Ve zdrojovem clanku jsem nenasel nic o "Ke konci vývojové fáze Bionic Commando už se vývojářské studio Grin (nyní již nefunkční) a Capcom pohádali tak, že to nešlo vrátit" nebo "dělejte si, co chcete, nám je to jedno". Podle me Inafune hlavne mluvil o svalovani viny na toho druheho. Rekl bych, ze je preklad docela nepresny. Mozna jsem ale nenasel ten spravny zdroj.
-
Hra je to hodně dobrá, jen mě štve, že když hrajete přes lokální síť, ten co hostuje, má obrovskou nevýhodu ( příklad - Ten co hostuje vystřelí na průměrnou vzdálenost do protivníka 5 střel z brokovnice a ubere mu půlku zdraví, ten co NEhostuje na velkou vzdálenost vystřelí na toho co HOSTUJE 2 střely z brokovnice a zabije ho ). Ne, není to tím, že by se host neuměl trefit nebo byl úplný noob. A když hostuje ten druhý, obrátí se to.
-
Nechápu, co mají všichni proti BC. Já jsem se u hry skvěle bavil, hák byl do hry skvěle zapracovaný a měl spoustu možností, nepřátelé dokázali být dost nepříjemní a na větší počet musel člověk už trochu taktizovat. Souboje s bossy byly taky udělány skvěle, technická stránka se povedla, rozlehlé lokace mohl člověk využít k nějakému tomu pohoupání pro zábavu nebo pokochání se krajinou. Jediný vážný nedostatek byl jen ten příběh, ale kdo od podobné hry čekal Občana Kanea, toho opravdu nechápu. Celkově bych dal 7-8/10, hra pro mě byla dost milým překvapením, na rozdíl od vyhypovaných titulů, které v mnohém za BC i zaostávají.
-
Osobně nechápu proč někdo takovou břečku vůbec vydával pro PC,odfláklo se zde kde co mizerná kamera,nudný příběh a vrchol všeho nápověda která vám ukazovala pouze tlačítka na joypadu.
-
-
*1* Blbec
-
-
Neviem preco sa vacsine ludi BC nepaci, je pravda ze zo zaciatku je tazsie sa do tejto hry dostat.
Ked som sa naucil ovladat jumpy, tak ma to zacalo bavit a hru som dorazil za 2 dni nonstop hrania.
IMO 8/10 hra , koniec s povodom ruky je famozny. -
-
Presne tak, ziadny holywoodsky happyend, ale celkom pekny (a depresivny) twist.
-
-
no nevim. ale Grin nikdy nic svetoborneho nevydal a jejich hry ackove nikdy nebyly. Spis jsem se divil, ze prezivaji tak dlouho. Bionic commando bylo naopak hodne nudny.
-
-
Tož mě BC docela bavilo, neříkám, že to byla nejlepší hra dějin, ale mělo to fajn obtížnost a takový pocit uspokojení, když člověk zametl s nepřítelem. Podle mě asi jejich nelepší hra.
-
-
už zase shoda přísudku s podmětem??? Strany se dohodli? Si už z tý češtiny vážně děláte dobrej den... Je u vás vůbec někdo jako korektor?
-
-
Omluva a je to opraveno, jinak bych jen rad dodal, ze se to proste stane (nekdy je blby den a spousta prace = rozstristena pozornost) a mrzi nas to, ani nevite jak. A ano, neco jako korektor bohuzel neexistuje (na denni obsah je to vubec nemyslitelne), penize na nej vynalozene by chybely na obsah - vyrazne. Nejsme iDnes ani Novinky.
-
-
pre mna osobne je dolezite o com sa v clanku pise a nie ze sme tam ujde nejaka gramaticka chybka autorovi. to mi je u pr*ele. nehovorim ze keby v clanku bolo 50 chyb to uz by bolo viditelne, ale sem tam nieco to si myslim neje problem proste zignorovat a citat dalej. :D
-
prostě jen prosimtě rozhlas po redakci, ať na to dávaj bacha, vymlouvat se na spoustu práce je teď v módě - všichni pracujeme (někteří i o dost tvrději, než redaktor games) ale tohle jsou opravdu základy gramatiky. Mimochodem nejste na štíru jen vy, ale drtivá většina českejch webů. Holt časy, kdy psali opravdoví nadšenci a lingvisti, už jsou hodně ty tam.
-
-
No jo, budiz jim zeme lehka. Ty krasne zlate casy...
-
-
souhlasim, ale bez ironie:)
-
-
Ty zato máš času spoustu jak se zdá, že tu máš čas b*zerovat lidi. Co si myslíš, že se kvůli tobě rozkrájej ? *14* Normální člověk to překousne...
-
-
možná proto je čeština v tom stavu, v jakym je.. Víš o to právě jde, pokud se člověk naučí akceptovat chyby v rodnym jazyce, tak postupně ztrácí sám schopnost řádně mluvit a psát. Ale máš pravdu, nemá smysl se v tom pitvat a sahat někomu do svědomí, každej asi ví, jak na tom je.
-
-
Pak nevím, co tu řešíš. Oni si to stejně k srdci nevezmou :)
-
-
-
-
-
občas se mrkni na novinky.cz... tam co článek to perla... by ses tak maximalně stačil pokřižovat, než by to s tebou seklo *4*.
-
-
Hele, tam radši ani nechodim, to je otřes.. Já vim že tohle je internet, ale proboha tohle se učí na zš.. Nechceme po vás žádnou zvláštní češtinářskou smetanu..
-
-