Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite bude o stylu, pochopení a funkčnosti
10.8.2011 | Aleš Smutný
16 příspěvků
-
Čím víc videí vidím, tím víc bych si to rád zahrál. Vypadá to famózně.
-
je nekde to video v HD? treba 720p?
-
Co je to "Tea Party hnutí"? Snad "hnutí Tea Party" ne?
-
Elizabeth Tobey dokáže vytvářet kuš velké "trhliny". Příkladem budiž tato její PR perla z Mafia II fóra, sekce support:
Fandové: "V DLC Joe's Adventures chybí hudební soubory X, Y, Z a W. Dívali jsme se do souborů a prostě tam nejsou. Proč? Máte je vypsány v trailerech, potvrdili jste je a hlavně, zaplatili jsme za ně."
Elizabeth: "Ne, v DLC Joe's Adventures žádná hudba nechybí. hudební stopy v rádiích jsou náhodné, prostě nemáte štěstí."
Fandové: "Ale my jsme prolezli soubory hry. V radiotracích jsou stopy zapsány, ale samotné hudební soubory nejsou přítomné. Pokud vložíme hudební soubor pod příslušným názvem, tak je aktivován jako jedna z chybějících skladeb. V Joe's Adventures prostě chybí kus obsahu, který společnost 2K games propagovala a za který jsme zaplatili peníze."
Elizabeth (po týdnu mlčení): "Víte, mluvila jsem s vývojáři, ty písničky jsou přímo v kódu hry, ten je zkompilovaný a proto ty písničky nevidíte. DLC Joe's Adventures je kompletní."
Fandové: *výbuch smíchu, pak nadávky, požadavky na vrácení peněz a hrozba žalobou*
Elizabeth (po čtrnácti dnech mlčení): "Nebudu nic zapírat a řeknu vám to na férovku. V DLC Joe's Adventures chybí některé zvukové stopy. Už jsem to řekla vývojářům, uvidíme, co se dá dělat." -
-
Aby jste se n3p0srali kvuli par pisničkam. Hru hraju pro zábavu a ne abych si poslech pístničku
-
-
já jezdím autem, abych se někam dostal, ale odmítám platit za klimatizaci, kterou nedostanu. Thats da point.
Nicméně tenhle oftopič patří někam jinam...
-
-
Nejak nechapu, jak to souvisi s timto clankem krom jmena postavicky ze hry.
-
-
Elizabeth Tobey je "komunitní manažerka" 2K Games, takže ten člověk, který se stará o komunikaci mezi firmou a fandovskou základnou na oficiálním 2K fóru.
Souvislost je jedoduchá, její působení (stejně jako ostatních komunitních manažerů 2K) se vyznačuje mluvou na hraně pravdy a občas i za ní, protože její úkol je vyzdvihovat produkty, lákat potenciální zákazníky a pomocí infrakcí, zamykání témat a ignorace potírat kritiku. Z toho občas plynou "trhliny", neboli naprosté bláboly, které pokud si zákazníci nemají nechat líbit, tak musí být napůl programátory a znát tu hru líp než ona.
A uvedený příklad se opravdu stal. Nebýt nás moderů, tak celý svět doteď hraje Joe's Adventures DLC, kde si všichni zákazníci zaplatili hudbu kterou jim 2K nedali. A pokud se ohradí tak se dozví, že "přehrávání je náhodné, prostě na tu písničku nemáte štěstí".
-
-
-
I'm in!
-
Neni těch příspěvků o Bioshocku už nějak moc? *7*
-
-
no je, ale pořád budu číst raději o tomhle, než o Codu nebo Battlefieldu.
-
-
nikdy se nezavdecis vsem ... obzvláste ne stouralum a lidem co vesti z koule (bohuzel ne z te co mají na krku) *7*
-
proč mi to prostředí "styl grafiky" připoméná Fable 3??? to je ŠPATNĚ! Styl grafiky fable 3 byl hrozný!!
-
Zase jako u Bioshock 1. Tuna vsech moznych i nemoznych informaci okolo, nez ta hra vubec vysla, a pak jsem byl zklamanej...
-
-
uz som sa nastastie naucil, ze ked ma nejaka hra zaujima a relativne sa na nu tesim, tak o nej nikdy nic necitam a nic o nej nepozeram...lebo potom to skonci tak, ze kazdy kut hry poznas z traileru a kazdu funkciu z popisu....uz som si takto skazil vela hier...:)
-
-
Mne uz sa aj teraz zda, ze je okolo toho nejak moc reci, kde sa hracom snazia podsuvat ako sa na to pozerat a dopredu ospravedlnuju/vysvetluju veci ktore urobili, hoci to este nikto nehral. Zacinam mat z toho cim dalej, tym zmiesanejsie pocity.