Přejít na výpis diskuzí
Bioshock Infinite ztratil další dva klíčové vývojáře
16.10.2012 | Adam Homola
19 příspěvků
-
Doufám, že problémy nejsou. Stále doufám, že se jednoho dne dočkám pokračování System Shocku, nebo alespoň remaku jednotky a dvojky. Problémy při vývoji pod Levinem by tomu asi moc nepomohly...
-
-
Duchovnim pokracovanim je pry Dishonored, tvrdi nekteri hardcore fanousci system shocku, treba birdman, jsem zvedav co je na tom pravdy, za chvili si ho pustim.
-
-
Podle me je nastupcem SS2 prave Bioshock ... Dishonored mi prijde trosku jinde...
-
-
uz ma serie, ze v tychto casoch vychadzaju len duchovni nastupcovia byvalych peciek, a nikdy nevyjde poriadne pokracovanie, vzdy nejak nieco sprasia
-
-
Nj, to nejses jedinej:) nicmene zrovna Bioshock mam hodne rad, posledni DeusEx je podle me taky super ... osobne mam mozna radeji kdyz hra pokracovani radeji nema nez aby me kazdy rok otravovali s dalsim generickym dilem ... ale to by bylo na dlouhou debatu:)
-
-
-
-
-
Hlavně doufam, že to nějak zásadně nenaruší vývoj a v klidu to dodělaj. Ta atmosféra v jedničce se mi vryla pod kůži a na tom podle mě záleží nejvíc.. na atmosféře. Snad to nebude zklamání, čekam hodně.
-
Jsem spokojenej, že není každý týden nějaká informace o infinite, navíc do vydání je podle mě jěště sakra daleko ... Ted mi leží na jednom místě, kde mám chuť číst časopisy a krátký články starej Level kde se píše o Bioshocku, jako o hře která má být z prostředí 2 světové války kde se v podzemních bunkrech pokazilo nějaký experimentování ... to jen tak mimochodem, že se u jednicky taky z původní podoby překopalo docela dost věcí a nakonec to bylo ku prospěchu věci ...
-
zůstal někdo ještě ? *8*
-
-
Rod Fergusson :)
-
-
Snad se podaří. Buď to bude jasná hra roku, anebo jasné zklamání roku. Doufejme v to první.
-
Doufám, že to všechno klapne a hra vyjde, ideálně podle plánu. Společně s rebootem Tomb Raidera je tohle jediná hra pro příští rok, na kterou se opravdu těšim. *13*
-
-
Příští rok bude na PC jedna jediná pecka a to GTA V, teda doufám.
-
Ja se nejvic tesim na Last of us a Beyond, ale urcite budou i nejaka dalsi skvela prekvapeni.
-
-
PS3 nemám, ale přiznám bez mučení, že kvůli těmto dvěma hrám (+ pár dalším, které už vyšly dříve) o něm uvažuju.
-
-
Tomb Rider? na to sa tesis aj po tom co si videl gameplay na E3?
-
-
Tak nečekám, že gameplay bude nějak významně odlišná od předchozích dílů, ale TR hry mě vždycky bavily a jsem zvědav, jak se autoři poperou s tím konceptem "zranitelné" Lary.
-
-
Co třeba Metro:LL? :)
-
-
Last Light mám taky v hledáčku, ale na B:I a TR jsem zvědav víc. *4* Navíc mám rozjeté Metro 2033, které má sice atmosféru prvotřídní, ale pár designových rozhodnutí ze strany autorů mě dost mrzí.
-
-
-
haha