Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    typický generický produkt západní produkce... dál...

  • Hidden

    Jsem docela zvedav, jestli chyti druhy dech. Me v puvodni podobe Anthem docela bavil, ale jeho chyby a nedotahy nesly prehlednout, takze pokud to vse vyresi, stalo by to i za navrat.

    Jinak poznamka k "loot tables",  jakozto pomerne zazitemu terminu - v tomhle pripade je minena tabulka nez stul, ale predstava stolu s vyskladanym unikatnim lootem take neni uplne spatna. ;)

    • Jak může chytit druhej dech něco, co nechytlo ani první?

  • No na prezentovaných změnách je znát, jak hrozně to studio změnilo přístup ke svým hrám. A že teď to vlastně nevnímají jako nic jiného, než obyčejné "slot machinech". A pokud to nefunguje a lidé na tom nejsou dostatečně závislí, tak jako opravu změní pravděpodonosti, kdy se na automatu něco vytočí. A bude to u toho pomyslně víc a líbivěji blikat a cinkat. A to má danou hru zachránit. Chjo.

    Nějak jim uniká, že loot v Mass Effectu stál taky úplně za statou bačkoru a nikomu to nevadilo, protože ty jejich hry byly kultovní z úplně jiných důvodů.

    • Tak studio snadno změnilo přístup, když tam už nezbyl nikdo, kdo by pamatoval dobrý Bioware hry...

    • Carnage666

      Mass Effect byl ale hra jejíž zaměření byl hlavně singleplayer a dobrý příběh, postavy.  Multiplayer tam byl jen velmi okrajová záležitost.  Anthem je na rozdíl od ME série právě Looter Shooter multiplayer zážitek, aby to lidi bavilo musí jaksi fungovat ta looter část.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit