Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja tých vývojárov/vydavateľov proste nechápem... Tlačia na vydanie, za každú cenu v termíne, vydajú to v dezolátnom neoptimalizovanom stave a potom tratia na negatívnych recenziách a naštvaných backeroch... Keby vydanie pozdržali doteraz, mohli hru vydať krásne optimalizovanú, vymazlenú a ešte sa zviesť na predvianočnej sezóne...
    • Pokud jim docházeli peníze a nemohli si dovolit další půjčky, museli hru chtě nechtě vydat.
      • docházely*
  • Hurá, King Merc a Fearari F666 z jedničky jsou zpátky
  • Souhlas. Já hru koupil včera a je to dost dobrý. Ale ten jízdní model je dost robustní. Plnou cenu bych ale nedal.
  • Vypada to skvele! Uz se nemuzu dockat az to zkusim.
  • Patch nepřinesl jen vozidla, ale i nový model poškození, technologii pro pásová vozidla a vozidla nad 4 kola. Řeší balanc vozidel v MP a další zásadní věci.
  • Jak může tuhle debilitu bavit někoho hrát?
  • A jaké to teda nakonec je? Stojí to za to?
    • mna dost bavili prve 2 carmageddony a tak isto som sa dost zabavil pri tomto.

paradoxne ma hra zacala viac bavit ked po nejakom update som nemohol upgradovat auto lebo mi zamrzol screen ked som chcel dat zmenit auto. hra bola potom omnoho viac challenging a musel som zabijat oponentov pomocou powerupov.

zrovna tento bug opravli tymto vianocnym patchom :) hral by som to aj dalej ale nejako tam uz nemam co robit aj kedn a 100% to nemam prejdene. mozno teraz to skusim ked uz mozem upgradovat aj auto.

myslim si ze ludi ktorych bavil c1 a c2 musi bavit aj toto
    • Po pár patchích je hra mnohem líp optimalizovaná; dokonce i na mojí šunce, kde byla původní verze naprosto nehratelná, to teď jezdí celkem v pohodě. V tomhle ohledu odvedli nakonec dobrou práci, ale klidně si mohli posunout datum vydání. *2*

Co do obsahu a hratelnosti je to starej dobrej Carmageddon, plus pár módů, který jsou v singlu nepovinný a upřímně dost otravný, ale v multiplayeru s partou kamarádů si dokážu představit, že to může bejt solidní úlet.

Pokud jsi fanoušek série, případně chytíš nějakou pěknou slevu, pak bych neváhal. *4*
      • Ještě připomínka k fyzice: těžko říct, jestli ji někdy opraví, ale pevně v to doufám. Ono když to v plné rychlosti napálím do soupeře a skoro nic mu to neudělá, načež se otočí, ťukne do mě ze dvou metrů a jsem kaput, je to dost frustrující.

Ale zase se tak dá krásně trénovat vnitřní klid. *2*
        • Fyziku velmi ovlivňuje upgrade vozidel (pancéřování). Čím více pancéře, tím tužší deformační zóny. Neupgradovaná vozidla se mačkají do nepoznání.
    • ucho
      Moc se o tom nemluví, takže to bude asi něco mezi.
  • No a to druhý je zas Ferrari 250 GTO....:)

http://fm.cnbc.com/applications/cnbc.com/resources/img/editorial/2014/07/07/101815726-Ferrari_250_GTO_Berlinetta_-_Credit_Bonhams.1910x1000.jpeg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit