Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nevím ale podle mě už nemají co vymýšlet. MoH je dobrá série ale už je trochu toho moc. První světovou bych na plný čáře vyloučil za 1.)Byla by to nehorázná pitomost, 2.)nebyla by to sranda *1* a za 3.) by se to nehodilo do série. Takže bych typl znova moderní válku nebo něco z budoucnosti. Zatím toto téma nikoho nenapadlo udělat z CoD, BF, a možná MoH bude první uvidíme jsem napatej *3* . Jeslti jste v posledním medalu vyděli scénu po titulvích (závěrečných) je tam cutscena které zaměřuje pohled na talibánské město. Medal of Honor 2 má vyjít v roce 2014 aspon jsem to četl. Takže bud je to ono nebo něco novího *4*
  • Ak bude mat MoH vzostupnu kvalitu, tak s pravidelnejsim nasupom nemam najmensi problem :)
    • Ve vetsine pripadu se vydavani kazdy rok(kazdy druhy) s neupadajici natoz vzestupnou kvalitou vylucuje.
      • Upřímně teď nevidim rozdíl mězi Activision a EA. Activision má tady jejich COD ve vývoji 2 roky a podle mě to nestačí.
  • Kr.Pa
    Tak jo, CoD MoH a BF zacinali ve 2. svetove, pak se to nejak vse preneslo pres Koreu a Vietnam na Moderni boj, takze dalsi etapa je 1. svetova nebo novovek: dela, muskety, konici a kordy
  • posledni moha byla takova blbost, ze kdyz sem to dohral myslel ze vyhodim pocitac z okna
  • Jediná hra která si udržela tématiku 2. sv. války je Brothers in Arms.Za to jsem vývojářůd hodně vděčnej *4* Od dob Modern Warfare se ostatní snaží po infinity ward jen opičit.
    • A proč opičit ? Holt je to populární téma jako dříve byla druhá světová.
    • Vostoq
      proto nejradši hraju Forgotten hope 2 mod pro BF2 ;-)
  • rancor1223
    To na návrat do druhé světové nevypadá... Škoda, nová podoba série je jen další klon CoD.
    • lol.. klon CoD? takze kazda FPS hra co ej z dnesni doby je klon CoD? :D lol kamo get brain, v tom pripade je CoD klon Battlefieldu nebo CSka :)

navic MoH mel asi nejlepsi singleplayer co jsem kdy u podobny hry hral
    • nejlepší medal of honor byl ten na PSX, ta atmosféra...
    • Urcite castecne souhlasim, kazdopadne ma MoH porad plus za nejrealistictejsi ztvarneni Afghanistanu, ktere je herne k dispozici...takze pro me duvod dat domu sanci....
    • To vis,EA to sesazeni CoD z trunu bere hodne vazne a udela pro to vsechno.Coz zahrnuje i znasilnovani znamych znacek ve snaze zaujmout cod komunitu.
      A druha svetova to nejspis opravdu nebude,dneska proste leti "modern warfare".
  • No jo,Activison ma 2 tymy,co mu kazdy rok vyprodukuji dalsi datadisk CoD,no a EA bude zase mit kazde 2 roky BF a ty meziroky zaplni Medalem.
    Je to smutne,co EA a Activison provadi s drive kvalitnimi seriemi.
    • rancor1223
      Podle toho co DICE zhruba před týdnem nebo dvěma řeklo, nehodlají dělat v BF pravidelnou sérii, spíš to vidím na každoroční dávku MoH a jednou za 2-3 roky ty BF. Ale co, pokud si budou držet své kvality a inovovat, zlobit se nebudu.
    • To je velmi presne, snaha maskovat "mezidil". Kazdopadne si to nemel rikat nahlas, zkazil si tak nekterym ruzovou predstavu o BF.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit