Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byl někdo z Vás v Paříži? Podle screenshotů jediná společná věc s Paříží je ta, že je tam taky Eiffelovka a protéká tudy Siena. Je to takové hloupé rejpalství, ale když už si takovou lokaci vybrali, tak by si mohli uvědomit, že P. je historické město a mrakodrapy jsou jen v určitých částech a že je to víceméně placka (vyjma kopečku s chrámem templářů na vrcholku).
    • ales.smutny
      No, tady bych se jich zastal, ta mapa má být částečně v Chardonnay parku a přiléhat by měly právě obchodní čtvrti s... sakra, já už si nevzpomenu na to jméno:) Nicméně ten výhled ze screenshotů se mi zdá celkem reálný, i když si už nepamatuju, zda tam nemá být víc budov na obzoru, byl jsem tam jen jednou.
      • Ten druhej ani ne, jak podotkl kolega výše, Paříž je vážně rovina - koukni http://foto.tisnof.cz/foto/pariz-2006/096.jpg :)
        • ales.smutny
          No zas jak kde:) Jasně, z tohohle pohledu určitě, ale sem tam se kopeček podaří... to by byl při její rozloze skoro zázrak, kdyby ne:) Určitě jsem jich tam pár našlapal:)

Nicméně nehodlám dělat obhájce hernímu zacházení s reáliemi obecně...;)
          • To se zase mně je dost jedno, kdybych to chtěl opravdový, jedu tam. Když je to ve hře, ať tam hodí to, co pomůže hratelnosti :) Třeba hry jako Stalker na tom zakládají, ale Battlefield je to poslední, kde bych vyžadoval nějaký opravdově vymodelovaný města :D Pro mě za mě ať tam třeba dají Pražskej hrad, když to bude zajímavý :D
            Jinak taky si pamatuju, ale teda nebyly to tak uplně kopce jako spíš jen takové návrší nebo jak to nazvat :D Na Chaillot
            • lol soldier of fortune 2 to si pamatuju "praha" jenom nejake blbe ulice vubec to nevypadalo jako praha
            • Horší než v Soldiers of Fortune to být nemůže. A ani tam mi to nevadilo :)
            • Tak to si počkáme, co budete říkat Praze v CoDku :-)
  • jesusek
    Online Pass bude beztak jen na konzolích, ne?
    • Na pc to díky originu ani do druhé ruky prodávat nepujde. *3*
      • jesusek
        To je fakt no, vůbec jsem si to neuvědomil.
    • Na PC máš CD-Key + Origin.
  • jestli po mne budou chtit prachy navic za online multiplayer, kvuli kteremu chci hru koupit, tak rusim objednavku. takhle by to neslo panove...
    • To zruš tak či onak. přeci nedáš tisícovku za nedodělanou hru? Za pár měsíců bude hra pěkně opravena a daleko levnější. *3*
    • ale jak tak ctu, tak se pletu ;)
  • Možná hloupá otázka, co je smyslem toho online passu? Doufám, že ze mě nebudou chtít ždímat měsíčně nějaké peníze?!
    • Zabranit bazarovkam.
      • Tak díky za vysvětlení k tomu online passu. Vůbec nemám čas tyhle věci sledovat.
    • Mne to prijde napriklad na konzolach co mam NHL tak mas tam online Pass pri prvom spusteni ho zadas nic viac neplatis ale ked hru niekomu predas online uz hrat nemoze lebo pass uz bol pouzity na jeden ucet. Ak chce niekto druhy novy online pass tak musi myslim neviem kolko to bolo cca 10 dolarov zaplatit , dostane novy pass a moze hrat aj on. Ak sa mylim opravte ma .
  • genki.sudo
    Trochu ma osviette, co je to ten 'online pass' ?!??!?!
  • MW3 nikdy nepokoří BF3 v mp v sp jo, ale BF3 je hlavně o mp a to mě spíš vic bere nez sp
    Taky BF3 mám předobjednaný. Atmosféra bojú je fakt masakrální :D Já bych si nikdy ani za 400,- nekoupil MW3
    • Lawliet
      nesouhlasím stebou ani stím single-playerem ani stim že bych si za 400,- MW nekoupil ale je to tvůj názor,,.. mínuska nedávám ^^
    • A podle ceho soudis ze nikdy nepokori? Ze te BF bavi vic? To je sice pekne, ale bohuzel nic nerikajici subjektivni nazor. Jedinou veci, co muze tento boj rozseknout, jsou cisla prodeju. A zajiste vis, kdo pokazde vysel jako vitez (a kdo i ted dalece vede v predobednavkach).
      • Erien
        Prodejní čísla určitě nerozhodují o kvalitě hry. Na to si přišel kde?
      • IsimonI
        Pokaždé??!! to těch soubojů BF a CoD bylo tolik?x) každej ať si hraje co chece,, kolega má ale pravdu MP má BF3 jednoznačně lepší(i kdybych z něj vyškrtl vozidla atd.) - MW3 minimum novinek a hromada naprosto stupidních hovadinek(vrtulník na dálkové ovládání, mini tančík..xP co to má sakra bejt??!!) Co se týče singlu,, tenhle rok přehraje BF3 MW3 už i v singlu.. MW3 z toho co jsem viděl mi bylo totálně nanic.. je vidět, že hovádka z celýho světa chtěly minimum změn a tak tu máme zase akční biják.. BF3 prostě vypadá jako skutečná válka(nedělá to grafika)... V prodejích máš pravdu, kdybych nerozjel BF3 objednal bych si MW3,, ještě, že tomu tak není.xD V předprodejích vede jednoznačně MW,,(v česku BF3)
        • Emmm..můžu se zeptat, kolik ti je? BF 3 vypadá jak skutečná válka...tohle nám řekl veterán od Sommy, přes Ardeny až po Kuvajt. *15* Děláš si srandu? BF3 SP bude vypadat jak skutečná válka stejně jako MW, sází na stejnou minci a že MW umí na tu atmosféru naladit pěkně. A skutečná válka v MP...nevím, to bych si zahrál už spíš ArmA, to hrají alespoň zažranější lidi a není to tak zmatené. Ty hovádko z celýho světa *15* *15*
          • IsimonI
            Eeee... ne nemůžeš se zeptat kolik mi je... xD příjde mi, že se snažíš bejt starší než seš... Tak jinak a speciálně pro tebe ty borče: Skutečná válka - koukni se někdy na TVzáběry, veterán z kuvajtu.xD víš vůbec kde to je?. BF3 Přijde mi realističtější než MW3(tím nemyslím simulaci boje ty Armo) - vyslat jednim čudlikem rakety a zničit tak celou ruskou flotilu u New yorku, nebo lítat po NY a sundávat rotačákem vrtulník za vrtulníkem.xDD to vše pod roztrhanou americkou vlajkou.. chápu,, to je něco pro tebe.. víš,, ono to ale spoustu lidí už nebaví(páč jsme tu už měli MW, MW2 - nabitý Hollywoodskejma chvilkama),.xDDD je to prostě víc film než hra. Skutečná válka v multi?? xD cože? arma, zažranější lidi? hele.. do army se nepouštěj, těš se na MW3(singl ti pár desítek hodin zabere) a měj se..xDD
    • tak to ja zasa nopak, za tu cenu co ty pises mw3 za 13€ by som kupil ako dat za bf3 40€
  • Call od Duty MW3 bude stejně lepší. Mnohem.
    • Nechval dne před večerem. Dva se perou, třetí se směje. Takže vyhraje ArmA 3, muhahahahahaha, penízky a milionové prodeje půjdou pěkně do česka a za to nám tady v Komárově místo kilometrů cyklostezek konečně dostaví špitál, muhahahahaha *4*
    • Netroluj :-). Jinak samozrejme kazdemu co jeho jest. BF3 mam predobjednan a MW3 bych si mozna zahral az bude k sehnani tak za 400Kc.
    • Obe hry stoji za starou backoru *3* .
    • Uvidime zatial majú šancu obe :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit