Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super. OW2 vyjde s plnohodnotným PVE modem a MP bude hratelný i s lidmi vlastnícíma OW1. Všichni budou šťastní a naše hra, která je jedna z nejlepších v onom žánru bude úspěšně dál pokračovat. Jo tak OW1 rušíme, OW2 je f2p, hlavní důvodem, který jsme prezentovali, pro vydání OW2 a to PVE mod, tak ten nikdy neuvidíte, po x letech zvládneme doj*bát hitboxy a jako náhradu za plnohodnotný PVE mód tu máte nudné COOP mise. Jo vy o ně nemáte zájem? To je divný. Tak je taky zrušíme. Váš  Acti Blizzard. 


    Oni se chovají naprosto nelogicky, zabili si jednu z nejúspěšnějších her a chovají se jako naprosto amatéři, kteří jsou na trhu půl roku. Ale sakra Activision tu je přes 40 let a Blizzard přes 30. Jeden by čekal, že tam v managementu tě firmy bude někdo s logickým uvažováním a někdo, kdo ten herní trh má alespoň trochu rád. No není. Ale což, blázni jim furt WoWko a D:Immortal dotují, tak proč se snažit udělat něco pořádně a zase jednou znova pro hráče a ne jen pro akcionáře...

    • twicer

      To stáří firmy hraje roli jen v případě že tam jsou stejní/podobní lidé co mají reálný vliv na vývoj, ztěch zkušeností ti jinak nezbyde nic, blizz si už dávno nedrží nějaký know-how, na kterém by stavěl všechny své další hry.

      Každá jejich hra za posledních 10let je udělaná na novo a s předchůdci si tak leda vytírá zadek, pak to vypadá jak to vypadá.

      • Já to chápu, že nynější firma není ta co jsem měl rád, nebo spíš ta od které jsem měl rád hry ale....oni fungují jako kdyby v McDonald's proběhla personální změna a místo masa vám do těch housek začali sr*t. Naprosto iracionální počínání. To mi fakt řekni, že firma ať je tam kdo chce, tak nemá prachy na to splnit co slíbila a udělat pořádnou kampaň do OW? Však jim na to vydělá CoD a WoW během víkendu....

        • Derp_1337

          To je prostě korporát. Ze začátku tam dělali lidi, kteří věděli, že spokojení zákazníci přinesou prachy. Ale postupem času jdou nadšenci vyměněni za manažery, které považují většinu hráčů za hlupáky a vůbec jim nevadí všechno pokazit, pokud se ale dál budou sypat prachy.

          A přiznejme si to, bohužel prodej Battle Passů a skinů do Overwatch 2 jim pořád sype obrovské prachy. 

          A tak dlouho dokud se ty peníze budou sypat, tak dlouho žádná změna k lepšímu nebude. Spíš to bude naopak, ti manažeři budou považovat svá rozhodnutí za úspěch, protože penízky se sypou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit