Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Guess what? I found a site that's giving Xbox Live codes away for free! http://xboxlive.freegiftcode.com
  • Zahrajte si novou hru!
    http://www.hernimesto.cz/hry-pro-divky/priprav-amelii-na-party
  • Walldstein
    K takovým doznáním nemusí docházet, každý kdo se o hry alespoň trochu zajímá a nějaký přehled má jasno v tom, že jejih slavné hry, které by PC nezvládlo jsou programovány a testovány právě na tom PC co by je nezvládlo...K tomu nepotřebuji žádné fotografie plochy win7 nebo dokonce "doznní" Microsoftu, na to stačí selský rozum, na kalkulačce taky nenaprogramujete tetris...

    Jinak je to docela sranda už jen z toho pohledu, že jejich kecy o nextgen a bla bla bla náronosti jsou vlastně jen pohádky...
  • Tady vidite, jak zastaraly pc brzdej konzole a vyvoj her. Hruza.
  • s-a-b-r-e
    Kdyby hned z kraje hlásili nápisem pod obrazovkama, že dema jedou na PC sestavách, tak by určitě vzbudili u hráčů debatu "tak proč to sakra nemáme i na PC" (pokud by šlo o exkluzivity). Bylo by to "doznání", že konzole jsou vlastně k ničemu - nadbytečný výrobek. Místo toho raději nic neřikali a prostě pustili demo ze hry. Když hra spadla, tak všichni viděli, že jede na win7, nikdo nikoho nevyhazoval, ani se nebránilo focení faux pas. "Zvláštní" na tom je, že se k tomu přihlásili a řekli, víte, ještě nedávno jsme ani nevěděli, jak ta naše konzole bude vypadat, ale moc rádi bychom vám chtěli předvést vyvýjené hry, tak tady je máte. Až vyjdou, tak pojedou na nších konzolích perfektně (a pak se ukáže, že perfektně třeba nejedou, ale hned od začátku inzerovat, že konzolové hry budou pouštěné na PC by byla sebevražda - minimálně ta marketingová, ne?)
    • lod potopena *5*
  • Ha, Ha no proč xbox one bráníte? Když nebudete moct hrát v Čr :D viz tady: https://pay.reddit.com/r/Games/comments/1g898f/this_comes_directly_from_xboxs_twitter_its/
    • Vrook
      Vždyť je tam jen seznam launch countries.
      • Umíš číst? Je tam fialovej nadpis kde je: This comes directly from Xbox's Twitter. It's confirmed that Xbox One WILL NOT WORK in any country outside of the 21 Listed Here. No a státy co tam nejsou napsané tak tam xbox one nepojede!
        • Vrook
          Ty pitomče, to napsal nějakej podobnej výmaz, jako jsi ty, na redditu, kde se to výmazama vlastně jen hemží. Jinak je to jen seznam launch countries, kde bude xbone k dostání HNED při releasu. Takhle to funguje se všim. V ostatních zemích to bude třeba do měsíce nebo prostě po nějaký chvíli. Jsi fakt hloupej člověk, když uvěříš každý hovadině, kterou někdo napíše na reddit.
          • Někde jsem četl,že tady vyjde až jaro-léto příští rok,tak nevím.
        • walltar
          To jenom znamená, že u nás nebude dostupný při lauchi ... Ale i tak z toho možná bude zajímavá situace. Prodávat produkt v EU, který nefunguje ani v polovině členských zemí plus ty restrikce ... toho když se chytí evropský soud tak by to mohla být vážně zajímavá situace ... pro SONY *1*
          • Vrook
            Tak zajímavá situace z hlediska tý nefunkčnosti featur, který víceméně vycházej z americkýho televizního průmyslu, to určitě bude. Ale tyhle launch země a pro nás asi nesmyslný rozdělení je skoro u každýho podobnýho produktu. Kupříkladu iPhone 5 to měl tušim podobně.
  • Já nevím, co tu furt řešíte. Zkusme se na chvíli logicky zamyslet. Jsem vývojář(a je jedno jestli dělám indie titul nebo AAA titul) a dělám na super/hrozné hře na XO/PS4. Na čem asi tak budu pracovat? Na Pc. Ještě jsem neviděl, že by jakoukoliv hru vyvíjeli přímo na konzoli, vždy musíte použít pc. A pokud je hra stále ve vývoji a vezete na výstavu nějáké demo, nebude náhodou jistější to spustit na pc když: a) nemám hru v takové podobě (rozuměj fázi vývoje), že by mi jela bez problému na koncovém zařízení( např XO) b) když vím (anebo taky ne), že demo se může v průběhu hry seknout, nebo se objeví nějaká chyba, prostě jakýkoliv problém, můžu jej řešit za pochodu.

    A proč teda používali gamepady? Určitě ne proto, aby lid zmátli. Když vyvíjíte hru na konzoli, tak ji asi těžko budete hrát na klávesnici a myši.
    • Walldstein
      ano asi těžko ji budeme hrát na klávesnici a myši, když profi myšky maj pomalu víc tlačítek jak gamepad, to je logické...de facto by to zručný člověk dehrál jen se 7 tlačítkovou myškou...
  • Takže to vlastně znamená že aktuální nejvýkonnější next-gen konzole je PCčko :)
  • jindra.veliky
    jsem sam komu pripada clanek psanej formou "je to normalni, vy kre**ni v diskuzich" ?
    • ucho
      každý se v tom článku tak nějak najde...
      • jindra.veliky
        a tobe jsem s tim musel pomoct, vid?
        • ucho
          mluv za sebe, brouku *3*
          • jéé to je sranda *1*
  • Jak psal už někdo níže, nevadí mi, že hra běží na jiném HW. Dokonce mi nevadí, že je ten HW papírově daleko silnější než konzole. Vadí mi, že se tváří, že to jede na konzoli.

    A ještě víc mi vadí, když se to někdo snaží bagatelizovat, navíc argumentem, že v minulosti se to dělo taky. Byla to prasárna v minulosti, je to prasárna teď a v budoucnu to bude stále prasárna. Stejně jako vyretušované screenshoty (ty ať si klidně vydávají dál, ale ať o nich neříkají, že jsou přímo ze hry). Pokud jim to budeme my a taky novináři žrát, bude se to dít čím dál častěji, až bude úplně zbytečné sledovat jakékoliv informace o hře před vydáním, protože to budou jen lži.

    A nakonec, nepřijde vám podezřelé, že graficky nejpokročilejší hra výstavy, ke všemu od vývojářú multiplatfomního (!) a velmi dobře škálovatelného (!!!) CryEnginu běžela na dnešním PC snů?
    • filias
      Nemusí to být ještě plně optimalizované. Tedy tam nacpou pořádné železo, aby se nesekalo. Navíc to všechno na těch PC vyvíjejí. Nebo si snad myslíte, že ke konzoli připojí klávesnici a vyvíjí to přímo na ní?
      PC je vysoce univerzální platforma a pokud výsledný produkt bude na konzole vypadat a hrát se stejně, tak kde je problém??

      Že nějaký markeťák říká, že nějakou hru PC neutáhne jsou samozřejmě totální kecy.
      • Vždyť mě nevadí, že to pouští na PC. Jen mi vadí, že se tváří, jako že to tam jede z konzole - tudíž LŽOU.

        V tuto chvíli prostě nemají koule pustit to na reálném Xboxu - chlubí se něčím, co nemají. To už tam rovnou můžou pustit předrenderovaný filmeček a postavit před to někoho, kdo bude mačkat tlačítka podle dění na obrazovce. Ve výsledku je to stejný podfuk. A je jedno, že při vydání bude hra vypadat stejně.

        A že by jim přiznání, že to jede na PC marketingově uškodilo je argument na nic. Stejně by mohli argumentovat zmetci prodávající předražené hrnce důchodcům, přece kdyby jim řekli, že jsou to úplně obyčejné hrnce, tak by si to nikdo nekoupil...
        • tys na to kapnul presne tak to je prodavaj misto hrncu nalestenej low-end HW v krabici od 20let staryho videa misto duchodcum detem a hrozne je presvedcujou jak je to next-gen *1* pri tom vse bezi na PC a nic nez vytriskat prachy za predrazeny PCcko v tom neni
    • Myslím,že u převládající části herních novinářů to není o tom,že by jim to žraly,ale spíš o jejich dokonalé symbióze.Asi tam platí známé já podrbu tebe ty podrbeš mě.Už vidím tu diskuzi."Kluci napíšete takovou a makovou recenzi,článek a za to vám přihodíme nějakej exklusivní matroš.První dostane něco tamhle Franta s Milanem...No moment Franta byl už byl minule!!!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit