Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem právě před chvílí dohrál BO2. Chtěl jsem si tak trochu oživit vzpomínky, protože jsem hru poprvé dohrá před už skoro deseti lety, tehdy šlo o novinku. S touhle recenzí každopádně moc nesouhlasím, hned po tom, co jsem hru nainstaloval se mi totiž vybavily všechny její nedostatky. A že jich je...
    1. Nemožnost přeskočit video. Velmi často je za checkpointem třeba dvouminutové video a pak až těžká pasáž. Člověk tak musí některá videa (zvlášť než se naučí systém krytí a úskoků) doslova protrpět několikrát. Tahle vlastnost je nejhorší při soubojích s bossy, kdy vidíte jedno video i dvacetkrát (než přijdete na systém).
    2. Nesmyslné chceckpointy, stává se to zřídka, ale stává. Checkpointy občas chybí za místem řešení dlouhé hádanky. Pak se může stát, že se pět minut drbete s přesouváním krabic a kvůli jednomu záporákovi na konci tuto činnost opakujete třikrát.
    3. Hra velmi ráda padá bez vypsání chybové hlášky.
    4. Ohromná linearita prostředí. Hra prakticky nemá jedinou tajnou místnost.
    5. Vysávání krve je hrozná věc, hlavně proto, že čím víc toho vypijete, tím jste silnější a odolnější. Logický zájem je tedy vysát vše co leží. Když ale každá taková akce trvá přes deset sekund a nakonec provede Kain svůj klasický pohyb s otřením rtů, člověk má při víc než třech mrtvolách chuť hru na mistě vypnout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit