Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kissino81

    No nekup to. Já jdu po 2 generacích PS do Xbox. Japan exclusivity mě nic neříkají.

  • 0011

    Framepacing>>>fps, to že to má 30 snímků za vteřinu na 10tflop mašině je ostuda, ale dá se to přežít, ale špatný framepacing je problém.

  • Jedna z mála her u které mi bylo špatně z frameratu že jsem nebyl schopný pokračovat.  Plánoval jsem si to právě zahrát na nové konzoli

  • PCMR

    Tak to je joke.

  • 30fps na konzoli nové generace považuji dost za fail. Kor u hry, kde plynulost obrazu je součást zážitku..

    • Gam0

      Žádný stres, ta hra prostě ještě nedostala řádný PS5 update a je locknutá na 30 fps. Není důvod, aby 60 fps ve fullhd nedala.

      • Taky doufám, že to update změní. Všechny hry uvedené v článku by si zasloužily ten nejlepší odkaz.

        Nechci hejtovat - určitě si PS5 někdy časem koupím, ale ty "očekávané" updaty se u PS5 nějak podezřele množí..

        - absence podpory 1440p (shodou okolností takový monitor vlastním, byť konzole mám samozřejmě běžně připojené na telku a monitor na konzole používám jen výjimečně - ale už z principu mě to vadí)

        - absence dostupných a podporovaných rozšiřujících SSD, ještě kdo ví jak dlouho, po release konzole..

        -  "super rychlé" SSD se vlastně zatím ukazuje jako často pomalejší při načítání starých her, než obyčené SSD u Xboxu.. Opět, čekám že PS5 bude rychlejší, když se tím tak chlubí.. - Ale to si musíme počkat na "optimalizované" hry.

        Otázka je, jak dlouho budeme čekat..

        • Jen trosku primo k Bloodborne, ma herni logiku nakodovanou na 30 fps tak jako stare From Soft hry. S tim si musel poradit koder te modovane verze, co bezi na cca 720p 60fps. Proste musel kazdou tu instanci, kdy hra ocekava 30 najit a prekodit na cteni aktualniho frameratu. Tohle udelal From Soft sam pro hry jako DS3 a vydali patch, ktery potom ten framerate na konzolich odemkl, proc tak nikdy neudelali pro Bloodborne, kdyz zaklad enginu je prakticky stejny, nikdo nevi. Ja stale doufam, ze alespon Sony brzy zpristupni alespon to stupidni VRR pro PS5, coz by opravdu mohlo vyresit hodne pro tuto hru.

  • uher

    Škoda Bloodborne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit