Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kolikátej je to vlastně díl? Vzhledem k tomu, že už jsem zvládnul ztratit přehled o tom, kolik dílů jsem vynechal (ono když je někdy ohlášeno ve vývoji víc dílů najednou, tak kdo se v tom má vyznat :-D), takže ani nějak necítím potřebu naskakovat do rozjetého příběhu.

I když kdo ví - je to vůbec pořád o assassinech a templářích a Asbergu? Nebo už to s tím nemá nic společného a ten název to má jen ze zvyku na zmatení hráčů? Nebylo by už lepší to vydávat jako nové ničím nepropojené IP?

• StarejKokos

Twe posledni assasin vysel pomalu pred rokem a ejhle mame tu dalsi dil. Tak urcite to nebude jen copy paste... jinak tahle hra je definice grindu bez jakyhokoli smyslu. A to nakupovabi za real prachy bylo uz vazne prehnany v last dilu. Neskutecnej cashgrab 9/10 jistejch tady

• Jack1947

Takže to bude nuda... jen se musí hrdina vzbouřit 😀😛 Potom už to zase bude zábava!

• StarejKokos

Tak urcite

• Hmm, krásnej , ale statickej svět. Všechno vykecaj dopředu a pak to nemá být nuda. Dva menší dejozvraty vždycky po třetině. To aby si člověk zapřemýšlel, proč to vlastně hraje a co to tam jde během té dějepisné exkurze do myslí vývojářů  :-) 

• JamesFaith

No, na to vykecání je jednoduché řešení - nečíst každý článek. Já se u AC vždy jen podívám na ohlašovací a launch video a s vykecáím příběhu problém nemám. 

• StarejKokos

Proste to koupis a doufas? Good pristup. Nebo te hra nezajima a proto ji nesledujes. Tak cool ze si napsal

• JamesFaith

A co přesně bych měl potřebovat vědět o 10. dílu série kromě nového zasazení a náznaku příběhu, když jsem předchozí díly hrál?

• StarejKokos

fair enough

• StarejKokos
        Doublepost
  • Lukass

Tak nudu prisoudili serii Asasins Creed hlavne jeji vyvojari.  Vono to jeste furt lidi bavi? Nebo se nato nekdo tesi?   Neverim.  Po Far Cry 5 dalsi z nekonecne rady Ubisoft recyklatu. 

• JamesFaith

Ono lidí pořád baví předstírat v diskuzích u dlouhých sérií úžas, že to ještě někoho baví?

• Corvus

Tak to je titulek jak noha!

• No nějak mi nejde dohromady, jak můžou někomu, kdo má Leonidasovo kopí, prorokovat nudu. :) To zní jako vyložený protimluv, když kopí má mít velikou moc. Nebo se jenom vloudila chybička a aplikace věštec.exe měla error. 

https://youtu.be/O_3M_wv62oo?t=2m37s - viz zde, info o kopí ( v češtině)

Tady je pěkná mapa s popisem všech městských států a památek na lezení

https://i.redd.it/bnp31d5avm611.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit