Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Walldstein
    Proč se dohadovat o tom komu kdo fandí...stačí se jen zamyslet nad tím do jaké absurdní situace to celé směřuje. Vemte si ten fakt, že celé město (pokud už se virus nerozšířil dál) je plné zombíků ale i tak se mezi sebou masakrují zbytky lidí...Chápal bych kdyby se mezi sebou mastili civilové, kteří bojují o jídlo, vodu, přežití..ale tady se mezi sebou mastěj lidi který maj nastolit v městě pořádek...boha...to bude blbost...
    A propo stejně fandim těm zombíkům *1*
    • ZvacA
      To je právě ta věc, že o nastolení pořádku žádná strana nemá zájem. Umbrella si z města, poté co se zjistilo, co se vlastně stalo, udělala provizorní "laboratoř", ve které měla šanci vyzkoušet zejména své bioorganické zbraně a získat u nich bojová data, stejně jako údaje o nových, virem postihnutých zmutovaných druhů. Někde se sice tvrdí, že část výzkumné divize Umbrelly pracovala prý na léku ( pravda alespoň u některých individuálních vědců, kteří zůstali v Raccoon city ), a který by virus ve městě zastavil, ale celkově si nikdo nedělal iluze, že by se město podařilo zachránit stejně tak, jako všechny jeho obyvatele. Dostupné polovojenské síly Umbrelly byly nasazeny ne kvůli civilistům a jejich ochraně, respektive kvůli zabezpečení města-ačkoli evakuace důležitých osob společnosti proběhla a ze začátku k záchraně asi nějak docházelo- ale byly převážně nasazeny buď jako částečně pokusní králici (v případě U.B.C.S. až na výjimky) a nebo s tajným elitním úkolem (USS jednotky). Vedení korporace však muselo být k rozsahu zamoření jasné (i když určitě to pro ně bylo nevýhodnou záležitostí vzhledem k jejich solidně zařízenýmu okolí výzkumnými laboratořemi a podobně), že ke zničení města stejně musí dojít a šlo jen o to, za jak dlouho se tak stane, kolik svědků a důkazů zbyde, případně co důležité zachránit a co získat z celého incidentu pro potřeby Umbrelly.

      Vláda, případně armáda na tom nebyly jinak. Rozhodně nejsou svatí, jak by se mohlo zdát, páč i oni vyslali speciály do Raccoonu ještě předtím, než se to zvrtlo ve virový průser, aby získali vzorky G-viru, na kterém Umbrella pracovala. I oni měli zřejmě slušnou představu o tom, co se ve městě vlastně dělo a co Umbrella ilegálně kutí (objevují se dokonce teorie o spolupráci dlouho před tím, než došlo k incidentu v Raccoon city). První, kdo do města dorazil byla sice národní garda, která prioritně zajistila Raccoon city karanténou a vysílala do města první jednotky a ty tedy mohly zajišťovat nějakou záchranu civilistů, ale pozdější intervence armádních jednotek už mohly mít přece jen specifičtější nasazení než obnovu a zabezpečení města a potlačení infekce.
  • Masa-san
    Nechci tady tady nějak lpět na detailech, ale nebyla by lepší kvalita toho videa ? Vypadá to jako špatný kino rip... *7*
  • me pripadaji vsechny postavy nesympaticky,v nazvu by nemelo byt resident evil.uvidime co se z toho nakonec vyklube,moc se me to nelibi.jinak bych fandil rozhodne Leonovi ale v tyhle hre to ma asi secteny
  • Jsem vzdy pro dobrou COOP akci a protoze nejsem vylozene skalni fanda serie,tak mi akcnost u RE vubec nevadi.
    Na druhou stranu strilet nenakazene civilisty (RPD) a USMC to se mi az tak nelibi......radeji bych asi hral za ty temer "vyhynule" policajty a kropil zombiky i specialni jednotky Umbrelly.
  • Veskoslav
    Fandímu vždy týmům "zla", kvůli technickým hračkám, co mají:)
  • Ten prehravac len kazi kvalitu, nic viac *9*
  • price sem zapaleny fanda RE1-2-3 ale tohle by mohl bejt dobry na odreagovani video je dobry ale kvalite je mizerna i muj mobil dela lepsi videa a to mam naprosty sunt
  • týmu R.P.D. i když jednoho roztrhala nálož a jednoho střelili do hlavy, hlavně že mezi ně patří Leon *3*
    • ZvacA
      Taky bych fandil, ale tahle policejní sekce je v době, kdy se hra nejspíše bude odehrávat, už v pěkným rozkladu, většina příslušníků RPD, včetně speciálů jako SWAT, už jsou buď tuzí a nebo se potulují vesele s ostatními po městě v jaksi ne úplně zdravé podobě. Pár přeživších se sice najde, včetně Jill a Leona, který si to přifrčí na poslední chvíli, ale žádnou velkou roli asi hrát ve hře nebudou jako RPD celek. Na tomhle bojišti to bude hlavně mezi vládními/armádními jednotkami a elitními skupinami Umbrelly, případně těma zombíkama. :)
      • no asi máš pravdu že budou v rozkladu ale mohl by tam být aspoň nějaký malý odkaz na resident evil 2 (zrovna to zase hraju na kompu a vřele to všem doporučuji aby si to taky zahrály obráceně nejdřív za Jill a pak za leona), kromě toho siláka na konci videa :) *3*
        • Ja to hraju na PSP a je to skvělá hra i po tolika letech. V RE 2 ale nehraješ za Jill ale za Claire. Prvni jsem hru rozjel s Leonem a teď hraju druhy disk za Claire. Kdybych to rozjel naopak tak tam žádný rozdíl není ne?
          • ZvacA
            Nevím, jak je to na PSP, ale určitě PS a asi i ta PC verze nabízely kombinace scénářů a jejich postav v závislosti na tom, jak člověk vkládal disky a dokončil předchozí hru, což měnilo i několik in-game situací, měnilo postavení předmětů a úkolů pro každou postavu, nahrazovalo jinak zbraně. Jestliže si vložil nejprve disk se scénářem Claire a dokončil ho, mohl si pokračovat kanonickým scénářem za Leona. Jestliže si vložil nejdřívě druhý disk se scénářem s Leonem v prvním hraní, tak si hrál v lokacích, které byly původní pro Claire a Claire potom v těch, kde měl být Leon.
          • máš pravdu jsem se spletl je to claire pokud to hraješ obráceně jsou tam nějaké různé věci hlavně nakonci
  • DarkHawk
    Že se snaší kritika za akčnost? *1* Jaký uplakánek tomu vytýká akčnost?
    Ku*va tohle už není solo hra, ale týmová hra je jasné.. že to bude akční a kulky budou lítat sem a tam.

    Zombie týmu nefandím, ty já zabijím. US ARMY!
  • vypada hodne pekne, libi se mi navrat k oldschool souravym zombikum misto tech modernich naspeedovanych, jedinou nevyhodu vidim v tom ze vzhledem k tomu kolik museli studiu Blur za tuhle animacku vyplaznout, bude "trailer" na 99 procent zaroven i intro :)
    • God-of-War
      Spíš to bude video z půlky hry...že by hned na začátku byl Tyrant? To se mi nezdá:). Jinak hra má vyjít nějak kolem března, ale jestli se pletu, tak mě opravte
      • ZvacA
        Nepleteš. Jinak, podle jistých informací, hra by měla začít před raccoonskou radnicí někdy kolem herního 27. září, což ve hře jsou už nějaký tři - čtyry dny od vypuknutí virové epidemie. No a podle té lokace benzínové pumpy, by to zase takový nesmysl být nemusel, aby tento filmeček sloužil jako intro, páč ta benzinka je od radnice ( alespoň podle Resident evil 3 a vydaných plánů města ) " za rohem ". Otázkou je, jak to bude vypadat s týmem, protože ta ženská, co vede USS tým Umbrelly pod jménem Lupo, měla podle toho filmečku slušnou leteckou show přímo do vraku auta od Tyranta a není jasný, v jakým stavu bude, to je zase věc, která proti myšlence intra hraje.

        No a otázkou je i fakt, jak bude představen vlastně "boss" celé hry. Jisté je, že tento typ Tyranta a zejména v této výchozí formě to nejspíš nebude a bude to jen jakási ochutnávka obdobně jako v Resident evil 2, kdy se s ním hráč setkával v daných částech. Ve hře se má objevit navíc i Nemesis, což bude teprve problém.
        • God-of-War
          Na nemesis sem fakt zvědavej *4*. Konečného bosse očekávam velikosti 4 patrového domu. A můžeš mi pochválit kérku Kratose *5* ,dík.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit