Borderlands 4 jsou relikt minulosti a odmítám se tvářit, že mne zajímají
-
Já bych si nové Borderlands i dal, ale to slovo nové je tam docela důležité.
Už u trojky jsem neviděl posun oproti předchůdci a pokud ten pocit mám i u následujícího dílu, tak už to má docela závan průseru.
-
Takze jsem s cire zvedavosti zjistil ze borderlands 3 se prodalo 5 milionu za 5 dni jen pc verze. S klidem muzu konstatovat ze redaktor definitivne neni cilova skupina pro borderlands 4
-
Ja hral jenom jednicku i s kamosem a jako me se hodne hra libila. To bylo tak 15 let zpatky. Misto vareni z vody bych spis pockal jake budou prodeje, nazor jednoho redaktora muze bejt minoritni zalezitost
-
tyjo..mně přišla strašně přihlouplá už jednička, dvojka, trojku jsem ani nedal. vlastně jsem ani u jednoho nevydržel dýl jak hoďku dvě. asi to není můj žánr ;)
-
Randy nam vyhorel alebo ho riadia kravataci od ktorych moze byt zavisly. Kazdopadne po dlhom case studio, ktore sa pomaly splachuje samo bez pomoci EA alebo stareho Activisionu :)
-
Sakra, ten článek mě donutil si uvědomit, jak staré už dneska Borderlands2 jsou. Tak jako bylo GTA2 nebo původní Unreal Tournament v době jejich vydání. 😱
-
-
A mě tenhle comment donutil si uvědomit, že bych si radši znovu zahrál GTA2 nebo původní Unreal Tournament než Borderlands 2. Škoda že dneska sehnat grupu na UT deathmatch je asi nereálný.
-
-
Před pár lety jsem ještě našel lidi na UT 2004 a masili jsme Instagib. Ale musel jsem něco přepisovat v configu, aby mi to vůbec našlo servery.
UT99 podle mě už asi nikde neběží (?).
-
-
Server je asi ten nejmenší problém, už před mnoha a mnoha léty jsme si server dělali sami. Starý dobrý časy kdy slovo dedikovaný server nebyla pro vývojáře sprosťárna... Horší je najít podobně postižené magory, aby ten server nezel prázdnotou :)
-
-
-
GTA 2 mělo dobrý rádia
-
-
S tím se dá souhlasit. Trailery mi taky přišly nezajímavé, nic co by člověka navnadilo si to jít zahrát. Herní postavy na první dobrou taky hodně o ničem. Je to takové... vyčpělé, velmi vyčpělé. Jenže... čo s tým?
-
-
Na to je jednoduchá odpověď. Nekupovat.
-
-
Tak když můžou vycházet Assasíni s afroameričanem co je v japonský historii jen tak zmíněnej protože ho tam měli jako exota (ne, ten člověk samuraj nebyl...myslim, že by vzbuzoval ve feudálním Japonsku docela povzdižení, fakt v tý době nebylo Japonsko downtown NYC) asi 2 měsíce než mu uřizli hlavu tak proč ne Bordellands 25
-
-
Jsem překvapený, že tohle diskuzní vlákno tady zůstalo. Kdykoliv jindy se na Games zmíní afroameričan v AC Shadows, tak se hned raději mažou příspěvky.
-
Když má někdo takovou obsesi s černochem v AC, že chodí kňourat i pod články, které AC ani Ubisoft vůbec nezmiňují, to už vážně na návštěvu psychiatra, než ho začneš vídat i doma pod postelí.
-
-
Ubisoft je všude. I pod postelí některých čtenářů tohoto serveru.
-
Ale ten pod postelí mi říká jenom hezký věci. :)
-
-
-
No nevim, v dobe remaku a remasteru a remasteru remaku a remaku remasteru si stezovat, ze hra neprinasi nic noveho... :)
-
-
:D
-
-
Nuda, nuda,. Sěď, šeď. Už trojka bylo máchání notně použitého čajového pytlíku v nové konvici. Ten trailer se dá zaměnit s jakoukoliv borderlands hrou. To už byla lepší ta fantasy odbočka s Tiny Tinou. A to nebyl žádný zázrak. Škoda. Měli by napnot síly novým směrem. Zkušeností mají dost.