Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

Je skoro až neuvěřitelný jak se za všechny vydané díly ta hra vůbec v ničem neposunula, ani neprošla žádnou evolucí prakticky v čemkoliv. U Tiny Tina's Wonderlands jsem čekal, že se konečně utrhnou ze řetězu a postaví všechno na hlavu (zrovna tady byl potenciál nezměrnej) a... doslova  zase nic...

Já už jim prostě nevěřím. Už trojka byl převařenej čaj bez chuti a znova se napálit nenechám...

• Já zcela souhlasím - všechny hry jsou vlastně skoro stejné..

Jen za sebe dodám, že minimálně ze zveřejněného traileru, zrovna poprvé za 4 předchozí díly vidím posun v grafice.. Lehký příklon k fotorealistickému prostředí hře sluší.. Občas mi to skoro připomnělo Gears of War.. 😀

Samozřejmě se nechám překvapit a uvidíme, jak to bude vypadat, až se to bude hýbat..

• Za me udelali v Borderlands 3 dost velky posun v nasviceni. I kdyz to byla spise zmena umelecka, hra hodne prokoukla - v BD 1/2 mely vsemozne emisnivni povrchy a i svetla takovou mdlou, difuzni charasterisku. V BD3 tohle uplne otocili a naprosta vetsina zdroju svetla sla do vyrazneho, povetsinou bileho odlesku.

• jo, pravda. Třetí díl byl přeci jenom trochu jiný (a samozřejmě hezčí)

..ale stále to byla ta kreslená, rádoby cel shade grafika, takže jsem to hodil do jednoho pytle.. Rozhodně čtvrtý díl zatím vypadá jako největší změna ve vizuálu a to je, podle mého názoru, dobře. 

• jurb83

Naopak sa najdu hraci, ako napriklad ja, ktorym nam to nevadi, lebo to tak chceme. lebo stale hravame 2, aj 3, aj 1 podaktori....  :)

• J.V.Stalin

Samozřejmě že najdou. Stejně jako ti, kteří na webech u spousty her dokola píšou chceme pokračování/remake/remaster...

Bohužel je jich mnoho... ☹

• A zrovna pro ty dané hráče to není bohužel, ale bohudík. Každý chce něco jiného :)

• J.V.Stalin

Mám opravdu velký pochybnosti o tom, že by příčetnej člověk byl ochotnej platit za záměrnou stagnaci. Snad jedině když si nebude vážit peně, to možná jo. 

Pokud chce někdo hrát jedno a to samé, tak může klidně pořád dokola hrát stejnej díl, ne? Na jednu stranu pořád čtu jak herní průmysl hrozně zparchantěl, abych pak následně musel diskutovat s někým, kdo na tom má podíl...

• JamesFaith

No, na druhou stranu, pokud chci hrát něco jiného, tak si zahraju úplně jinou herní sérii a nebudu čekat, že jedna série bude s každým dílem procházet masivní proměnou.

• uher

Reakce na příspěvek:

A kdo z nás tady chce aby ta série každým dílem procházela masivní proměnou?

Jak jsi na něco takového vůbec přišel?

Díky za odpověď. 

• J.V.Stalin

Reakce na příspěvek:

Doslova nikdo (teda teď kromě tebe) tu nenapsal ani nenaznačoval nic o tom, že chce aby každej díl procházel masivní obměnou, to není pravda a je to naprostý nepochopení.

Řeší se tu, že za čtyři díly a hromadu DLC obsahu ta hra neprošla v podstatě vůbec ničím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit