Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby raději spravili ten co-op co nejde od toho úžasného patche 1.8.1. :-(
  • h0p3
    Jsem zastánce, když další díl, tak sequel. Pre-quelům z pravidla moc nevěřim. Docela mě to i nas*alo, když vezmu v potaz tu intergalaktickou mapu s lokacema ostatních vaultů z konce dvojky.

    Na druhou stranu se těšim, na super hratelnost, výborný hlášky a skělej co-op. + Hratelnej Fragtrap jako bonus ? No budu tiše doufat, že se to povede.
  • Vegen
    Doufám,že Claptrap půjde zaměřit na talentovej strom co z něj udělá Interplanetary Ninja Assassina :D
    • Já doufám, že tam bude skill na překonání schodů *1*
  • To musím mít... ClapTrap .. no toto :-D *1*
  • Sorry Randy, ale jakmile vidím tvůj ksicht, vybaví se mi Aliens: CM a běžím pro kýbl. Humus.
  • Jen si to kupte naivky pitomý :-)
    • MrSanta
      Neboj, koupíme. Nové prostředí, nové vybavení, nové mechaniky a nové 4 postavy. Co víc si může fanda Borderlands přát.
      • Na nové mechaniky moc nesázím, ale to je fuk. Rozhodně v novém díle rád strávím dalších 1000 hodin tak, jako tomu bylo ve dvojce. *14*
        • MrSanta
          Novou mechanikou mám na mysli ten kyslík, jet-pack, snížená gravitace, laser a 'ice' zbraně. Docela dost, vezme-li v úvahu jaké 'novinky' jsou schopni přinášet jiní vydavatelé.
  • MrSanta
    Nevím jak vy, ale já jsem nadšenej. Jenom mě 'děsí', že pro mě nejzajímavěji vypadají zatím Athena a Nisha. Za děvčata se mi hraje divně *1*
  • Xcomik
    Hele lidi fakt vás nechápu jaká dojná kr*va. Že to vypadá sejně na tom přece není nic extra špatného když to přidá další extra porci hutné zábavy jako předešlé díly tak proč ne? Ano mohli to vydat spíše jako datadisk ale tak jestli tohle přinese stejný počet hodin ve hře jako dvojka + tunu DLC které moc nestojí a většina ze dvojky dokázala nabídnout další hodiny navíc tak proč ne. Mě bavili oba díly sice je vidět že mezi dvojkou a novou trojkou je těch změn podstatně méně (například inventář skill strom atd jsou stejný) ale pořád to rozjedeme všichni co jsme hráli dvojku pak tu nikdo nebude brečet že na trojku chtějí extra hw nároky jako třeba u Watch Dogs (kde hru asi zapne podle všeho tak asi menšina PC hráčů). Borderlands s jejich U3 engine si nikdy nehráli na super uber grafické orgie ale na zábavnost a to je dle mého názoru důležitější než grafika!
    • další extra porci hutné zábavy xD kámo zníš jak reklama a to není dobrý, reklamy jsou dělaný aby lidi oblbovali
  • Jděte s těma stížtnostma na DLC někam.
    Chápu, že lidem vadí DLC u krátkých her, ale B2 trvá "průměrně" 30hodin a má spousty side questů, takže pokud člověk chce, tak v samotné hře může strávit stovky hodin. Navíc DLC jsou důstojný vzhledem k svým cenám.
    Jediný DLC, který mi vadí je Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack, to opravdu mohli přidat patchem.
    • DLC su v pohode. Blbe na tejto hre ale je,ze ak hras povodnu hru poctivo, ako ja, tak na konci dosiahnes level, kde v dvoch dlckach zo styroch este ma zmysel hrat, pretoze zbieras motivujuce mnozstvo XP, ale kym ich prejdes, tak postava zase zvysi svoju uroven a zostavajuce dve dlc uz akosi stracaju vyznam, kedze dostavas minimum XP, ktore ta uz nikam neposuvaju.
      To iste plati aj v povodnej hre, kde mas v zozname trebars 5 uloh a kym dve z nich splnis s oznacenim - normalna obtiaznost, a dostavas tak adekvatne ohodnotenie v podobe XP, tak kym sa dopracujes k tym zostavajucim trom, uz je na nich zobrazena obtiaznost lahka a tym padom dostavas bezne uplne minimum XP a nepriatel ta je schopny aj tak dostat na par ran. V tomto je to proste nevyvazena hra uz od prveho dielu a myslim,ze by sa mali zamerat uz hlavne na tento demotivujuci problem.
      • MrSanta
        Tak to je celkem běžná praxe, že za likvidaci protivníků kteří jsou na x levelů pod tebou dostaneš minimum xp. Bez toho by byl za chvilku člověk ultimátní mlátička. A že by tě takováto lůza sejmula na pár ran? To už musíš mít hodně smůlu a schytat hodně blbou kombinaci nepřátel. Že by mě na pár ran dostal nepřítel ze kterého získám 1 xp se mi nestalo ani v jednotce ani ve dvojce.
        A když 'přeleveluješ' level příběhové mise, tak to máš holt chvilku snadné. To mě naopak vyhovuje. Představa, že by nepřátelé levelovali s postavou mě děsí. Vždycky si rád užiju těch pár misí kde jsem 'nesmrtelný' než zase doženu level příběhových misí a nepřátel.
        Mě spíš trochu séře level vybavení ve vending machines. Ve dvojce je to už značně vylepšené, ale stejně člověk vždycky chvilku musí čekat než se díky postupu v dějových misí zvedne level vybavení ve vending machines.
        • tak si po prejdeni zahraj hru odznovu s dokoncenym levelm a uvidis com hovorim, navyse mi je jasne,ze je bezna praxc, ze na nizsiej urovn nepriaela dostavam za neho nizsie xp, lenze ked idem po pribehu pekne v poradi a ono mi to po chvile zacne davat 1 xp, nez dohram ten zvysok, aby som posunul pribeh a dostaval som zase dalsie xp, neni moc zabavne, skor otravne, viem co pisem, stalo sa mi to niekolko krat aj v jednotke, aj v dvojke.
          • MrSanta
            První díl mám projetej nesčetněkrát jak PT1 tak PT2. Třeba jsem jenom neměl štěstí/smůlu jako ty. V jednotce bez DLC projdu PT1 a jdu na PT2 tak jsou nepřátelé zase na mé úrovni či nad a dostávám normální xp. Na PT1 i PT2, když dělám všechny mise, sice přelevelenej jsem, ale 1 xp většiou nedostávám dlouho. A v Eridian Promotory vždycky dostávám víc jak 1 xp.
            Spíš mi přijde, že problém je ve zbytečně velkém obsahu ve dvojce. Jednotka bez DLC mi zabere tak cca 40 - 45 hodin (obě PT). Záleží na zbraních. Takže ty momenty, když je člověk tak OP, že hraje za 1 xp moc dlouho netrvají. Zato ve dvojce jsou to zabere víc času. Taky vždycky dělám všechny mise. Akorát do Slaughterhousu nelezu, ty mě nebavěj.
            Mě zas tak moc 1 xp nevadí. To mě spíš štve, že to trvá, než zase ve vending machines, truhlách a v lootu všeobecně nezačnou být věci na mé úrovni.
  • Ethy
    A já hňup si ještě Borderlands 2 předobjednával... Kdybych tehdá věděl, co za KOPU DLC mě čeká, nehledě na to, že ještě dojeji tu značku tímhle, počkal bych si na nějakou game of the year[s] edici. Tohle už je vážně regulérní dojení značky ve stylu Activisionu. *9*
    • nekromant33
      Tak tohle je úplně to stejný jako Arkham Origins. O nic nepřijdeš, když hru vynecháš před regulérní trojkou, ale zároveň si to bude držet nějaký kvality.
      Co se DLC týče, já 2ku kupoval spolu se season passem v den vydání za cenu běžný hry (no asi na 35 liber mě to vyšlo). Mám všechno co potřebuju, nějaký skiny mě nezajímaj, navyšování level capu taky moc ne. A ještě pořád jsem to celý nedohrál a průběžně se k tomu vždycky vracíme v coopu, po delším čase vždycky třeba tak na 8 hodin čistýho času (což je samo o sobě dnes už délka rozsáhlejší akce).
      Nevím jestli se to zrovna sem hodí, ale: "Každému, co jeho jest."
    • Jako nepiš, že jsi to nepředvídal... první Borderlands byl to stejný.

      No musím se zastat Hry Borderlands, protože jejích DLCčka jsou důstojně velké/obsahové, a taky přiměřené k ceně.
      • Tak sice jednicka mala tiez DLCka, ale uz len ta zmena v dvojke, ze kazde DLC nezvysuje level cap, ale musis si na to kupit extra DLC (alebo aj dve lol), to je jednoducho sprosty kalkul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit