Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, chci se zeptat, hraju B. a zasekl jsem se v jeskyni, kde mam sehnat 50 krystalů, ty příšery co tam jsou, tak na ně nemam absolutně zbraňový kalibr, abych jim ubral život, kde jsem udělal chybu?
    • Zkus si udělat nějaký ostatní mise at si potom můžeš koupit nějaký lepší nádobíčko na ně.
  • Má prosím někdo přesnější info o DRM GOTY edice? Nai nternetu jsem našel jen zvěsti, a vydavatel mlčí. Ceneze psát nemá ani smysl. Stema tam tedy není, co aktivace a případné disc checky (securom, tages, starforce či jiný hnůj?). Rád bych si ji koupil, ale rád bych ji instaloval i za dva roky, vlastně kdykoliv kdy chci a ne kdy mi umožní oni...
    • Cenega mi napísala že tieto informácie nemá, ale to bolo pre týždňom, tak už ich možno má...
      • Pokud se nepletu tak je to disc check securom.
  • Mám to rozehrané,supr gamesa,trošku repetetivní,ale pořád návykové,co-op fantastický!
  • Viete mi niekto povedať, niekto kto hru kúpil v Goty, či základná hra vyžaduje Steam??? Alebo ho vyžadujú len datadisky, alebo len posledný, ktorý je na stiahnutie. Vďaka.
    • Borderlands v GOTY vvubec Steam nevyzaduje!!
      • Aha, lebo som chcel objednávať z gameexpresu a tam mali ze vyzaduje steam, teraz uz tam je len takato veta "obsah na stiahnutie v podobe datadiskov, vyžaduje pripojenie k internetu". Tak ak máš pravdu, tak super a kupujem.
        • Klidne kupuj, hra steam nevyzaduje *3*
    • No vidím, že tu sa asi hry moc nekupujú...
  • Ta hra v coopu je naprosto the best :) GOTY už je doma :)
    • Ja taky obednal GOTY, ale zatim sem to v COOP nezkousel. Chtelo by to narazit na nejakeho cecha :-) Zatim hraju singl a sem na 20lvl a hra je to paradni.
  • Koupil jsem dve nebo tri DLC ale porad vsechno na jedno brdo... nuda nuda sed sed.
  • konecne! to mali vydat zaroven s poslednym DLC, ale radsej neskor ako nikdy ze ano, tiez tie vyhlasenia ako budu az 2 aktivne skilly a pod. ani nebudu.

@garrett jop bude to gratis.
    • Tak alespon ze tak :o)
  • Zdarma? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit