Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no jednou jsem tu psal ze jsem se zasek u druhyho bosse tak jsem si dal pauzu dohral dead island a pak jsem tu zenskou dal na druhej pokus ALE pak jsem se docela nastval zachranou Malikovy *16*
  • Mno dříve jsem tu nadával na nynější boss fight systém a jeho provedení jak v deus ex tak globálně... Mluvil sem o tom že by bosse mělo jít zabít perfektní ránou i akční rubačkou... Děkuju že deus ex konečně ukáže že boss fight nemusí být jen nudná či frustrující řežba... Přeju si aby to dopadlo dobře a aby tak vložil deus ex nový řád do boss fightů globálně...
    • USER47
      Vzhledem k tomu, že podle předchozí diskuze je tvoje představa ideálního bossfightu cutscéna s QTE momentama, pevně doufám, že se ti tenhle bossfight líbit moc nebude.
      • To si mě asi nepochopil nebo sis z toho vzal jen část... Nebo si se nepodíval na to co jsem psa později... ideální je samozřejmě vše v real time ovládání s naprostou volností.. ale jelikož to ještě nikdo nedokáza udělat tak jsou pro mě pořád lepší časová tlačítka mixovaná s reltime ovládáním než boss fight typu WoW (dva sojí proti sobě a mačkají zběsile pravé tlačítko myší)... To že sem upřednostnil bláto před louží neznamená že je to muj ideál...
  • Trochu alibhismus od E. Montreal, nejdříve chtějí po externí firmě bossy které odsouhlasí a nechají v plné verzi, a když na ně přijde kritika, tak se odvolají na externí studio, přičemž oni udělají "bosse sedící do koncepce hry". *4*
  • do budoucna: "co takhle dat hlasovat, aby nadpisy clanku k deus exu nebyly prilis spoileroidní, pripadne, aby jasne varovaly, ze se v nich sdelujete neco, co nekdo, v ramci zazitku ze hry, vubec nechce vedet?!"
    • Osobně to moc za spoiler nepovažuji.. Pro mě je to spíš uklidňující infomrace... V podstatě nám jen říkají že tam bude nějaký bossák a že ho nebudem muset rubat... Navíc si myslím že díky této informaci někteří hráči můžou zvažovat stealth hraní a ti co byli zklamaní v základní hře z boss fightů si budou jisti že když pojedou stealth tak jim to pak nic nenaruší... Je to informace o herním mechanismu... Za spoiler považuji spíš informace o příběhu... Například kdyby nám oznámili konkrétní info o bossovi nebo jak vás k němu příběh zavede...
    • smejki
      pozor, ve hře půjde vypnout hudba
    • ales.smutny
      Ehm...myslíte to, že v Missing Linku bude boss? Pardon, ale to snad za spoiler považovat skutečně nepůjde...
    • Zayl
      +4, lol, to sis otevřel proxy list a nudíš se?

Co je na tom spoilerovního. Cos čekal že bude na konci toho DLC? Boss, co jiného. A to že bude "správný" je spoiler jako prase. *7*
      • "do budoucna", uklidni se, bud umirneny v reci, jez jogurty, zeleninu a seminka.....
        • Zayl
          A ty se do budoucna zase nepokoušej ani komentovat články (nejde ti to), či být vtipný (taky nic moc).

Faile. *7*
          • nekdo komentuje clanky, nekdo komentuje komentare.

jestli te tak hrozne stvou ty plusy, tak proved svoji "proxy" metodu a zminuskuj to. a dostatecne si to uzij.

urazet umi kazda slama v botach.
  • Hairy_Ass
    Na Missing Link se začínám čím dál víc a víc těšit.
  • Cože? Míra Bosák v Deus Ex?
  • Zayl
    Doufám že tam někde půjde hacknout turret abych si ho mohl vzít s sebou... Dělat kolečka s dvěma minigunama po nepřátelske bázi mi přišlo humorné.
  • septicflesh
    *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit