Přejít na výpis diskuzí
Brabena na Elite: Dangerous nejvíc fascinuje rozsah vlastní hry
23.5.2014 | Adam Homola
15 příspěvků
-
Tohle vypadá famózně. Líp než Star citizen. A ta červí díra na konci je lahůdka :)
-
-
Možná by to chtělo zajít k očnímu...
-
-
Půjde i přistávat na planetách?
-
-
To se plánuje tak půl roku - rok po vydání hry.
-
Minimalne v pocatcich ne, k tomu slouzi pouze ty kostky, ktere jsou uzpusobeny jako planetarni zakladny.
-
-
Ten vas debilni prehravac je neco tak tragickeho, to jsem jeste nezazil. I po*no stranky ze tretiho sveta maji lepsi prehravace. *2*
-
-
miluju na něm, že ve fullscreenu když šáhnu na táhlo hlasitosti, tak se zvuk automaticky nastaví na hodnotu 0. Pak zbejvá jen pryč z fullscreenu, nastavit to nejak a uz se toho nedotknout... takhle je to tu uz snad roky, šílenej zmetek podělanej
-
-
Této hře držím pěsti, ale věnovat se ji zatím nehodlám, protože bych se už musel rozkrájet. Každopádně toho má hodně co nabídnout, nebo aspoň se to tak zatím zdá…
-
Některé vesmírné hry mi připadají všechny stejné.
-
Vypadá to pěkně o tom žádná, ale 120 Eur? A to jsem si říkal, že 60 (nebo kolik) Eur za Early Acces do Planetary Annihilation je moc...
-
-
120 stojí premium s dlc, prístup do bety je za 60. Ale aj keby 120, je to podľa mňa OK. Je na čase aby sa vývojári nebáli vypýtať viac od hry ktorá je sústredená na malú skupinu náročnejších hráčov ktorí už toho moc nehrajú, takže namiesto 2-3 masoviek ktoré by ich aj tak nudili si kúpia jeden simulátor za 120.
-
-
Ale to musi presvedcit, ze to za tu cenu stoji. Coz muze byt zase horsi. Lidi by to asi vnimali mozna jinak, kdyby dali to DLC k dispozici az pozdeji. Takhle to clovek bere jako nutnost a tedy to u lidi vyvola, ze to musi mit cele.
-
-
K cemu tohle kdyz bude mnohem lepsi (levnejsi??) simulator Star citizen... se vsim vsudy.
-
-
Ty dvě hry jsou o tom samém, ale úplně jinak. A o tom to je.
-
Ak by si hral predchodzie Brabenovky aj Robertsovky, tak sa tak sprosto nepytas. Uroven simulacie Elite hier bola vzdy niekde uplne inde, co samozrejme Robertsovky nerobi horsimi, len je to o osobnych preferenciach. Ja som backol napriklad obe hry, pretoze sa mi pacili oba smery.
-
-
-
-