Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Titulek: vám vysvětlí, že každý příběh Wasteland je jedinečný... To nemá vysvětlovat, to má být ze hry vidět. :D
  • O tom ze je W2 dobra hra uz moc nepochybuju, hral jsme ji cca 30 hodin a bavila me. Jenze pak oznamily ze ji hodlaji konecne dodělat, a ja ji hrat prestal, tak doufam ze tenhle dokoncovaci upgrade je finalni a konecne si to budu moct zahrat. Hrozna doba tohle, vydavat nedodelany hry, a to se přitom tvarily ze to hotovy je...podvodnici.
  • VaZqeZ_EU
    Jen pro info: stav překladu do češtiny je momentálně 81,79%
    • Keyz
      Tu CZ plánují dát rovnou na vylepšenou verzi hry?
      • VaZqeZ_EU
        bambas: Ne, zatím žádná verze není k dispozici.
        Keyz: Ano, čeština bude na vylepšenou verzi hry.
        • Keyz
          Super, že se do toho někdo pustil. Hodně lidem to pomůže.
          Tak držím palce.

Ještě dotaz. Ta CZ pak bude na steamu nebo se to vydá přes překladyher / rpg češtiny / nebo web překladatelů?
          • VaZqeZ_EU
            Přes prekladyher.eu
            Postup překladu můžeš sledovat zde: http://pustina4.webnode.cz/stav-prekladu/
    • Tak to je super, uz je nekde nejaka verze? Jenom kvuli tomu, ze nemam cestinu (nejsem tak zbehlej anglictinar a navic je to tuna textu) zatim W2 nehraju. Sice koupena, ale zatim lezi v supliku... :/
  • Lukyz
    Tak upgrade na Unity 5 přinesl dynamické stíny? Nic jiného mě do očí nepraštilo, každopádně jsme zvědavej na moderské nástroje a jak s nima komunita naloží.
    Tenhle update je pro mě jasná volba na reinstal W2.
    • je tam aj viac animacii, napr rozbitie tych bran dynamitom a pod
  • já jsem pořád na rozpacích, jestli tuto hru hrát nebo ne. Různé recenze hráčů třeba na Steamu nebo Gogu ukazují, že hráči jsou ohledně hry dost rozpolcení, a ty argumenty těch negativních recenzí mne přesvědčily, že bude lepší se té hře vyhnout - nesmyslné skilly, nutnost investovat třeba do otevírání zámků, aby pak člověk v sejfu našel použitý kondom, nic moc příběh. Tak nevím. Asi už počkám na Numeneru.
    • Keyz
      Pak bych bral directors cut. Ten řadu věci překopal

Stále zde máš ale skvělou HC hru která tě nestaví do role nejlepší hrdiny ze všech. Prostě něco nemáš? Máš smůlu a někam se nedostaneš, něco neuděláš atd. Questy je možné řešit různě a to je na tom jedno z nejlepšího...Třeba já jsem zabil nějaké NPC a pak jsem zjistil, že vyhrožoval jiné ženě a tedy jsem to vyřešil v předstihu. Ten quest šlo řešit anebo na něj narazit různě. I ten svět je dobře vykreslen. Různé skupiny šílenců kteří mají vlastní pravdu...

To shrnutí na konci je také super :)

Ten loot byl divný, ale zas tak to nevadilo. Mě spíše vadily některé zbraně. Slabé. Třeba kulomet. Nebo robot Scorpitron. Ten je vyložené trapný a neškodný.
    • Takhle, Wasteland má svoje chyby a neni jich málo, třeba na příběhu je vidět, že vývojáře tlačil čas a konec je spíchlej hodně horkou jehlou, systém lootu je fakt špatnej, pravděpodobnost úspěchu funguje podivně a vedlejšího obsahu by mohlo bejt víc. Ale to snad opraví.
      Ale jinak je to veskrze solidní postapo rpgčko. Sice nedosahuje kvalit Falloutu (zas co jo?) a neobsahuje nic, z čeho by si člověk vyloženě sednul na prdel, ale žádná revoluce v žánru nebyla v plánu. Cíl byl udělat oldschool rpg a ukázat, že může fungovat i dneska. A to se nad očekávání povedlo (rozhodně nad moje očekávání). Kdybych měl hodnotit, tak asi 7,5 - 8/10. Já se těch zhruba 70 hodin bavil.
      Mimochodem všimni si u negativních ohlasů na Steamu, kolik maj ty lidi nahráno. Některý z nich přes 100 hodin (viděl jsem tam jednoho, kterej má skoro 200 - v tý hře neni obsahu na 200 hodin hraní, musel to dojet minimálně dvakrát a potřetí začít), další asi od 40 do 60. To neni doba, kterou strávíš u špatný hry. Takže bych to bral s rezervou. Ale jestli jseš rozpolcenej, no, počkej na slevu. Určitě nebudeš muset čekat dlouho.
    • prave tieto blsky by ten directors cut mal poriesit(optimalizacia skillov, vylepsenie random lootu atd)
      ja uz to vlastnim, takze cakam len na update :)
      • Už někde vyšly nějaký "update notes" se seznamem změn? Protože právě skilly a lootování mě naprosto odradily od hraní, abych musel projít třema skill checkama na otevření posraný krabice kterých je 3 v každý místnosti, na to mě teda fakt neužije... :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit