Přejít na výpis diskuzí
Brian Fargo vám vysvětlí, že každý příběh ve Wasteland 2 je unikátní
30.9.2015 | Aleš Smutný
15 příspěvků
-
Titulek: vám vysvětlí, že každý příběh Wasteland je jedinečný... To nemá vysvětlovat, to má být ze hry vidět. :D
-
O tom ze je W2 dobra hra uz moc nepochybuju, hral jsme ji cca 30 hodin a bavila me. Jenze pak oznamily ze ji hodlaji konecne dodělat, a ja ji hrat prestal, tak doufam ze tenhle dokoncovaci upgrade je finalni a konecne si to budu moct zahrat. Hrozna doba tohle, vydavat nedodelany hry, a to se přitom tvarily ze to hotovy je...podvodnici.
-
Jen pro info: stav překladu do češtiny je momentálně 81,79%
-
-
Tu CZ plánují dát rovnou na vylepšenou verzi hry?
-
-
bambas: Ne, zatím žádná verze není k dispozici.
Keyz: Ano, čeština bude na vylepšenou verzi hry. -
-
Super, že se do toho někdo pustil. Hodně lidem to pomůže.
Tak držím palce.
Ještě dotaz. Ta CZ pak bude na steamu nebo se to vydá přes překladyher / rpg češtiny / nebo web překladatelů? -
-
Přes prekladyher.eu
Postup překladu můžeš sledovat zde: http://pustina4.webnode.cz/stav-prekladu/
-
-
-
-
Tak to je super, uz je nekde nejaka verze? Jenom kvuli tomu, ze nemam cestinu (nejsem tak zbehlej anglictinar a navic je to tuna textu) zatim W2 nehraju. Sice koupena, ale zatim lezi v supliku... :/
-
-
Tak upgrade na Unity 5 přinesl dynamické stíny? Nic jiného mě do očí nepraštilo, každopádně jsme zvědavej na moderské nástroje a jak s nima komunita naloží.
Tenhle update je pro mě jasná volba na reinstal W2. -
-
je tam aj viac animacii, napr rozbitie tych bran dynamitom a pod
-
-
já jsem pořád na rozpacích, jestli tuto hru hrát nebo ne. Různé recenze hráčů třeba na Steamu nebo Gogu ukazují, že hráči jsou ohledně hry dost rozpolcení, a ty argumenty těch negativních recenzí mne přesvědčily, že bude lepší se té hře vyhnout - nesmyslné skilly, nutnost investovat třeba do otevírání zámků, aby pak člověk v sejfu našel použitý kondom, nic moc příběh. Tak nevím. Asi už počkám na Numeneru.
-
-
Pak bych bral directors cut. Ten řadu věci překopal
Stále zde máš ale skvělou HC hru která tě nestaví do role nejlepší hrdiny ze všech. Prostě něco nemáš? Máš smůlu a někam se nedostaneš, něco neuděláš atd. Questy je možné řešit různě a to je na tom jedno z nejlepšího...Třeba já jsem zabil nějaké NPC a pak jsem zjistil, že vyhrožoval jiné ženě a tedy jsem to vyřešil v předstihu. Ten quest šlo řešit anebo na něj narazit různě. I ten svět je dobře vykreslen. Různé skupiny šílenců kteří mají vlastní pravdu...
To shrnutí na konci je také super :)
Ten loot byl divný, ale zas tak to nevadilo. Mě spíše vadily některé zbraně. Slabé. Třeba kulomet. Nebo robot Scorpitron. Ten je vyložené trapný a neškodný. -
Takhle, Wasteland má svoje chyby a neni jich málo, třeba na příběhu je vidět, že vývojáře tlačil čas a konec je spíchlej hodně horkou jehlou, systém lootu je fakt špatnej, pravděpodobnost úspěchu funguje podivně a vedlejšího obsahu by mohlo bejt víc. Ale to snad opraví.
Ale jinak je to veskrze solidní postapo rpgčko. Sice nedosahuje kvalit Falloutu (zas co jo?) a neobsahuje nic, z čeho by si člověk vyloženě sednul na prdel, ale žádná revoluce v žánru nebyla v plánu. Cíl byl udělat oldschool rpg a ukázat, že může fungovat i dneska. A to se nad očekávání povedlo (rozhodně nad moje očekávání). Kdybych měl hodnotit, tak asi 7,5 - 8/10. Já se těch zhruba 70 hodin bavil.
Mimochodem všimni si u negativních ohlasů na Steamu, kolik maj ty lidi nahráno. Některý z nich přes 100 hodin (viděl jsem tam jednoho, kterej má skoro 200 - v tý hře neni obsahu na 200 hodin hraní, musel to dojet minimálně dvakrát a potřetí začít), další asi od 40 do 60. To neni doba, kterou strávíš u špatný hry. Takže bych to bral s rezervou. Ale jestli jseš rozpolcenej, no, počkej na slevu. Určitě nebudeš muset čekat dlouho. -
prave tieto blsky by ten directors cut mal poriesit(optimalizacia skillov, vylepsenie random lootu atd)
ja uz to vlastnim, takze cakam len na update :) -
-
Už někde vyšly nějaký "update notes" se seznamem změn? Protože právě skilly a lootování mě naprosto odradily od hraní, abych musel projít třema skill checkama na otevření posraný krabice kterých je 3 v každý místnosti, na to mě teda fakt neužije... :D
-
-