Přejít na výpis diskuzí
Britové vtrhli s novým datadiskem do Company of Heroes 2
7.9.2015 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
ten britsky datadisk nejde vubec zpustit
-
Pametate casi modu Blitzkrieg na COH1 ? realita? Tam stahujte mod SPEARHEAD je popularny a mozno ste ho uz vyskusalo
-
Z 20 ti zápasů mám dojem že ty Brity trošku slušně nadnesli :D, pokud je člověk nemlátí od brzkého začátku hlava nehlava u paliva tak tam zatápí absolutně každému. Hodně taktických hračiček do každého počasí, velice málo slabin...
-
-
Zkoušel jsem to za Brity i za osu a musím říct, že mají dost slabin, jen je musíte najít ;-)
Britové nejsou OP, jenže hráči kteří 90% her dřív byly zvyklí hrát za osu proti underpowered spojencům už prostě neumí hrát proti někomu, kdo má podobně kvalitní tanky a MG jako oni. Dřív to Německo W/OKW mělo hrozně jednoduché, teď s příchodem Britů se karta obrací v tom smyslu, že i oni už musí přemýšlet nad tou hrou a ne jen all-out-attack. -
Jj...pár jsem taky odehráli a jak řikáš, málo slabin, neuvěřitelně všestraný a přitom silný...
-
-
Přátelé! Na hru Company of Heroes 1 existuje mod jménem BLITZKRIEG od ČESKÝCH tvůrců(nejenom(asi)) a činí hru realističtější a zároveň do hry přidává více obsahu něž mají všechny Company of Heores 2 datadisky a standalony dohromady.
Mod je neustále vylepšován a MULTIPLAYER je v něm vybalancován na jedničku. Mohu jenom doporučit. Podle mě je tento mod mnohem zábavnější než nějaká CoH 2 -
-
Blitzkrieg mod je predimenzovaná hovadina s tolika mechanikama, že při bitvě nepoužiješ ani polovinu. to už je lepší beta zombie modu *2*
-
-
tak pro někoho komu přijde moc složité call of duty možná
já většinou použiji všechny ale záleží na tom jak moc seš blbej no -
-
blbej seš asi ty, já o call of duty nic neříkal *8*
-
-
Tak asi budeš veterán z mario kart jinak si neumím vysvětlit že se ti blitzkrieg zdá předimenzovaný. Fakt ne. Možná to vážně bude tím že některé hry lidi s menším IQ prostě nezvládají :(
-
-
-
-
-
long story short v podstatě vše co do CoH 2 přidali v tomto datadisku je v BLITZKRIEG modu už hodně dlouhou dobu a mnohem víc (co se jednotek týče)
-
-
Ano Blitzkrieg mod je úžasný (jen nevím kde jsi přišel na to že to dělají Češi). Tohle německý studio co ho dělá tak má mou poklonu. Určitě bych to ale nesrovnával s 2kou která je právě skvělá a rád si zahraji obě. Spíš se těším až vyjde Blitzkrieg mod II. Protože s grafikou dvojky a jejich fičůrkama by to mohla byt solidní pecka. Jen doufám že zase hodí podporu czech language...
-
-
češi=němci *5*
-
-
-
-
mě coh 2 moc nesedl. přijde mi o hodně arkádovější než byla 1 ka ... dohromady s naprosto urážlivými microtransakcemi od SEGY a problémy s balance trvající roky. a je na světe sotva průměrné RTS . pochybuji že se přidáním (mích oblíbených) Britů na tom něco změní ... otázka je jestli mi stojí 13 euro za to abych to zkusil ...
-
-
Všechno dropneš časem :)
-
-
tohle není válečná strategie.. jednička možná byla, tohleten sranec určitě ne. KDe jsou ty doby Sudden striku nebo Blitzkriegu....
-
-
SS a Blitzkrieg jsou sice fakt třídy, ale i tak si myslím, že podobně postaveným strategiím jako CoH docela křivdíš. Já sice nikdy netoužil být aktivním hráčem CoH a taky jsem se na to měl názor jak na blbinu, ale musím se přiznat, že občas sleduju nějaký ty zápasy na kanálu Propagandacast a sice jen z videa, ale postupně jsem si o CoH si udělal rozhodně pozitivnější obrázek. Má to sice svý pravidla a svý mechaniky a může to být třeba v realismu nedokonalý, přehnaný a kdovíco ještě, ale i tak je to po hratelnosti zábavný, dobře to vypadá a boje od pěchoty po techniku tu šťávu a zábavu mají. A nepodceňoval bych ani tu strategickou složku i když to nemusí být žádná bomba.
To u podobných si vždycky vzpomenu na recenzi v Levelu, která kdysi recenzovala takovej Codename panzers, na který osobně taky nedám dopustit, přestože to žádný strategický orgie taky nejsou. Psal ji myslím Krajča nebo kdo a z jeho závěru jsem si zapamatoval takový dobrý spojení, který znělo, že:
"Možná je to hra pro blbce. Ale takovou hru pro blbce si my, chytří, klidně necháme líbit."
A já bych to tak bral. Ať už se před CoH bude předhazovat Sudden strike nebo Blitz, pravdou asi zůstává, že to co jako hra tohodle žánru chce představovat, tak to splňuje dobře. -
-
Presne tak. Tiez na CoH2 vidim kopu nedokonalosti a je to proste obycajna arkada, kde vojak stoji pred tankom a ten sa za nim otaca, aby ho zasiahol, proste komicka situacia :D A co? mna to bavi, nepotreebujem sa hrat na profi stratega a tvarit sa doelzito. Chcem si zahrat zabavnu strategiu z druhej svetovej, ktora aspon ako tak realne vyzera a po jednom zapase vypnut. Nevidim na tom nic zle, Nemoze byt kazda hra hardcore zalezitost, aby bola zabavna. S tym rozhodne nesuhlaism. Nedavno som dohral aj Wargame European Escalation a ten je taky hardcorovejsi a tiez ma bavil, tka isto, ako CoH2. Su to proste ine hry a zaroven obe rovnako zabavne.
-
-
Jen tak ze zvedavosti - vojak vs tank ;-)
Mrkni do histiorie, skutecne se behem ww2 objevili tanky, jejichz nevyhoda byla absence proti-pechotni obrany (tedy do boje sly s podporou, ale sami meli dost problemy). -
-
On se bavi o situaci kdy ten tank ma 3 kulomety ale otaci se na na 1 pesaka kanonem. Me osobne ale spis stve za tanky sebou projizedeji a z pulky se navzajem prekrejvaji
-
-
-
-
-
Ten pocit když teď dostávají no skill hráči kteří neznají nic jiného než OKW a Wermacht v každém zápase na p*del *1* *2*
-
-
Hraju jen za OKW a říct, že k nim nepotřebuješ skill je známka ignorantství, naopak, u OKW stačí na začátku jedno špatný rozhodnutí, ztracený vteřiny a si v řiti
-
-
A parodie na RTS z WW2 má opět pokračování, tak milé děti začněte slavit a hůrááááá do hraní
-
-
Aha... tak to ty si jeden z tych borcov, co hraju hry pre dospelych. Wau! Obdivujem takych ludi, co dokazu profesionalne hry... Ked raz budem velky, tiez by som chcel byt ako ty...
-
-
a takto milé děti vypadá klavitní hra..
-
Hlavně že už to funguje jako normální armáda a ne jako jeden mega blob *1* Dobrý přídavek, jen škoda, že hlavní jednotka Tomíků je jak z papíru.