Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojte, táto chyba sa naozaj na našej Steam stránke vyskytla, vďaka za upozornenie, opravili sme to. Do budúcna si dáme lepší pozor, v hre sa takéto paskvily určite nevyskytnú *3* Citáciu teda môžu autori opraviť, aby nikomu ďalšiemu nedráždila oko *4*
  • Wow. Za tuhle grafiku by se styděla i moje stařičká Amiga 500.
    Pixelart mi nevadí, třeba jatka v Bogus encounter vypadají hezky, ale kdybych před dvaceti lety mohl nahlídnout do budoucnosti a viděl tento teaser, byl bych smutný.
  • MickeyMutant
    "Brněnská logická plošinovka Ghostory vás v říjnu umožní opouštět vlastní tělo… Hráč musí rozumně využívat obě formy, aby získal batoh venku z jeskyně"

    Adam by měl fakt trochu oprášit češtinu. Tohle vypadá jako návrat Ivana Lendla na rodnou hroudu po dvaceti letech.
    • ales.smutny
      Ahoj, to první je překlep, který vznikl při mé editaci titulku, už jsme ho opravili, to druhé je prostě přímá citace tiskové zprávy.
      • MickeyMutant
        Že nadpis byl překlep, je jasné. Ten odstavec

        "V lidské formě hráč může interagovat s pákami, klíči nebo batohem. V duchovní formě hráč může létat nebo procházet přes zdi. Hráč musí rozumně využívat obě formy, aby získal batoh venku z jeskyně,"

        je tedy Ctrl-C/Ctrl-V ze Steamu, aniž by si ho Adam přečetl a zjistil, že je to blbost? No bezva. A necháte to zase viset*4*
      • jamar28
        Ještě tam máte "Cestoval totiž není vázaný na svou standardní lidskou schránku".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit